Mama powiedziała, że mogę ich mieć ile chce tylko żeby się nie rozmnażały, a akurat mialam chlopca i dziewczynkę. Oddałam chłopca, a na drugi dzien mama dala mi kase na klatke
 W tym samym dniu za swoja kase kupilam chomika klake i wszystko
 W tym samym dniu za swoja kase kupilam chomika klake i wszystko  Mma na wszystko się oczywiście zgodziła całe szczęście
  Mma na wszystko się oczywiście zgodziła całe szczęście 
Powiedziałam, że myszki na jedną noc i zostały xD
Chomika przyniosłam do domu i wymyslilam ze kolega sie nim nie zajumje i takie tam ;P
Na szczura mama sama mnie potem namawiała, na początku oczywiście ja ją
 . No i tak wyszło
. No i tak wyszło 
To zależy od rodziców. Teraz mają mniejuż po dziurki w nosie, ale dzięki temu że mam kochanego dziadka który mi pomaga, mam wiele zwierząt

Dodam tylko, ze jak przyniosłam myszki i chomika miałam 11 lat xD
Nie polecam tego sposobu osobom, które mają niewyrozumiałych i łatwo nabierających się rodziców

) przynisłem do domu bo dostałen też "niespodziankę" od znajomych na 16 urodzinki
 ) przynisłem do domu bo dostałen też "niespodziankę" od znajomych na 16 urodzinki 

(dobże że mamusia i tatuś tacy tolerancyjni bo sie nastempny szczurek szykuje xD )Moja mama wiedziała że i tak szczur by był wienc wolała go kupić, hmm legealnie ale mój tatko niepocieszony był ojj niezadowolenie na tważy że łoo!!Ale sie przekonał ze szczur to hmm "oki moze być".Kiedy niose Silvera to zawsze domnie z okszykiem "gdzie tego robala niesiesz uwaga fuu fuu bo mi psa zeżre" xD(Mój tata z wielka radochą ogląda bitki szczur vs pies mimo że i tak psinka xawsze ucieka z piskiem jak ją Silver za kłaki złapie xD)
 (dobże że mamusia i tatuś tacy tolerancyjni bo sie nastempny szczurek szykuje xD )Moja mama wiedziała że i tak szczur by był wienc wolała go kupić, hmm legealnie ale mój tatko niepocieszony był ojj niezadowolenie na tważy że łoo!!Ale sie przekonał ze szczur to hmm "oki moze być".Kiedy niose Silvera to zawsze domnie z okszykiem "gdzie tego robala niesiesz uwaga fuu fuu bo mi psa zeżre" xD(Mój tata z wielka radochą ogląda bitki szczur vs pies mimo że i tak psinka xawsze ucieka z piskiem jak ją Silver za kłaki złapie xD)