a jaśniejszy rzeczywiście wygląda na rexa...
RE: 2 szczurki - Ikke i Rute
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
RE: 2 szczurki - jeszcze bezimienne
prześliczne maleństwa 
she's got the devil in her heart ...
moje szczurki
moje szczurki
nawet widać jak się przyjrzeć, że wąsiki ma niektóre wąsiki bardziej skręcone niż ciemniejszy
więc to chyba nie moje przewidzenia 
jeju jakie śliczne kluseczki! :]:]
od 07.03.2008 Mgiełka 
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
jansy - ikke
ciemny - rute
Bylismy dzis w kopenhadza a tam "ikke i rute" oznacza "nie w trafiku" i jakos tak mezowi takie imiona przypasowaly.
Ikke ma futerko jak rex ( mam w domu swinke morska rex
), a Rute gladkie 
ciemny - rute
Bylismy dzis w kopenhadza a tam "ikke i rute" oznacza "nie w trafiku" i jakos tak mezowi takie imiona przypasowaly.
Ikke ma futerko jak rex ( mam w domu swinke morska rex
Swinki morskie - ktore sa z nami
Klikac w dana rase swinki, potem w imie i bedzie wiecej fotek 
http://marsvin.home.pl/hanar_honor.html
http://marsvin.home.pl/hanar_honor.html
Tematy polaczone.
W zwiazku z tym, ze w przeszlosci wielu Uzytkownikow zakladalo mega ilosc tematow o swoich zwierzakach na forum zostala wprowadzona zasada, ze w 'Naszych Pupilach' kazdy moze miec jeden temat o wszystkich (niezaleznie od tego czy to tylko szczurki czy tez inne stworki) zwierzakach. W dziale 'Nasi pupile' pisze o naszych ulubiencach. Dzial 'Inne zwierzaki' skupia sie bardziej na ogolniej dyskusji o gatunkach zwierzat innych niz szczury.
W zwiazku z tym, ze w przeszlosci wielu Uzytkownikow zakladalo mega ilosc tematow o swoich zwierzakach na forum zostala wprowadzona zasada, ze w 'Naszych Pupilach' kazdy moze miec jeden temat o wszystkich (niezaleznie od tego czy to tylko szczurki czy tez inne stworki) zwierzakach. W dziale 'Nasi pupile' pisze o naszych ulubiencach. Dzial 'Inne zwierzaki' skupia sie bardziej na ogolniej dyskusji o gatunkach zwierzat innych niz szczury.
Aha, dzieki
i przepraszam za klopot
Mile jest to ze sa to sklepowe szczurki a od pierwszych chwil lgna bardzo do nas, gryza w prety zeby je podniesc i wziac na rece, ciagle przychodza zeby chociaz je zauwazyc. jestem milo zaskoczona
Mile jest to ze sa to sklepowe szczurki a od pierwszych chwil lgna bardzo do nas, gryza w prety zeby je podniesc i wziac na rece, ciagle przychodza zeby chociaz je zauwazyc. jestem milo zaskoczona
No śliczne pyszczki i faktycznie jeden wygląda na reksika nibieskiego, a to miekkie to czasem nie bawełna?

Nowa klatka:

To miekkie to cos bawelnopodobnego - a nie wolno?
Ostatnio zmieniony sob mar 17, 2007 3:52 pm przez skinny, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="skinny"]
[/quote]
Wolno, wolno.
Nie ma przeciwskazań ku temu.
[tu były dziwne wnioski Agaty, ale je wycięła
]
Skinny, zamnień zdjęcia na linki - są zbyt duże. Cytuję z regulaminu: Zdjęcia szczurów, akcesoriów dla gryzoni, fotografie innych zwierząt - mogł być umieszczane w rozdzielczości nie większej niż 300 na 400 pikseli z uwzględnieniem maksymalnej ich ilości równej trzem fotografiom w jednym poście..
EDIT:
Przyglądnęłam się tej klatce dokładniej i doszłam do pewnych wnosków... ona nie jest wcale taka mała jak mi się wydawało.
Po prostu wydała mi się jakaś taka mała, bo jest zrobiona trochę w stylu "naszych" klatek dla gryzoni, czyli wąskich wiezowców lub mikrosześcianów dla chomików.
No, w każdym razie zwracam honor. Ale wielkości klatki i tak się chętnie dowiem.
PS. Przypominam o zamianie zdjęć na linki.
[/quote]
Wolno, wolno.
[tu były dziwne wnioski Agaty, ale je wycięła
Skinny, zamnień zdjęcia na linki - są zbyt duże. Cytuję z regulaminu: Zdjęcia szczurów, akcesoriów dla gryzoni, fotografie innych zwierząt - mogł być umieszczane w rozdzielczości nie większej niż 300 na 400 pikseli z uwzględnieniem maksymalnej ich ilości równej trzem fotografiom w jednym poście..
EDIT:
Przyglądnęłam się tej klatce dokładniej i doszłam do pewnych wnosków... ona nie jest wcale taka mała jak mi się wydawało.
No, w każdym razie zwracam honor. Ale wielkości klatki i tak się chętnie dowiem.
PS. Przypominam o zamianie zdjęć na linki.
Ostatnio zmieniony ndz mar 18, 2007 10:17 am przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
juz zamieniam 
wysokosc zaraz sprawdze. one sa 5 tygodniowe to na razie zdaje sie ze klatka ok
bedzie potrzeba wiekszej w przyszlosci to sie kupi 
wysokosc zaraz sprawdze. one sa 5 tygodniowe to na razie zdaje sie ze klatka ok
ja przepraszam, ale ja muszę to wiedzieć, bo szczęka mi opadła... i mam szok. :upsrat:
co to za zwierzątko biega tam po podłodze?? to takie no. jakby wielkości świnki ale nie świnka...??
co to za zwierzątko biega tam po podłodze?? to takie no. jakby wielkości świnki ale nie świnka...??
ten się nie myli, kto nic nie robi
yss, to JEST swinka