[Przeziebienie] - czy cos innego?

Archiwum na ważne stare tematy

Moderator: Junior Moderator

kamilloko

Odp: przeziebienie czy cos innego??

Post autor: kamilloko »

ehh nie  wiem jak go leczyli ci weterynarze byłem u dwoch i to samo przeziebienie wydawało sie ze z tego wyszedł przestał kichac itp dzis rano jednaka znowu mu sie nosek zrobił czerwony . ale nie mialem czasu isc z nim do weta bo misiałem gnac do pracy.Przyjechałem z pracy i zobaczyłem ze moj pupil zdechł:(  i teraz sobie mysle jak to wszystko czytałem ze moze miał zapalenie płuc a ci weterynarze na chuu.... sie nadaja  ehh szkoda gadac jestem taki zły ze hej;/....teraz jesttak pusto bez niego;/ i nigdy juz nie kupie zadnego zwierzęcia w sklepie.... keidys miałem szczura i zył 3 latka puko nie dostał paralzizu tylnych łapek i niestety było trzeba go uspac kochany był zwierzak tak samo jak ten:(
Awatar użytkownika
limba

Odp: przeziebienie czy cos innego??

Post autor: limba »

kamilloko bardzo mi przykro :(
Niestety weterynarz weterynarzowi nierowny, na forum jest kilku polecanych w Warszawie, to na przyszlosc. Niestety zwierzaki w sklepach czesto bywaja chore, a zdarza sie ze i czasem odchodza z przyczyn nie wyjasnionych. BTW absolutnie nie mam na celu Cie jeszcze bardziej dolowac ale z paralizem tylnych lapek szczurek moze jeszcze calkiem niezle egzystowac, trzeba mu ulatiwiac tylko zycie.
Jeszcze raz bardzo mi przykro ze tak to sie skonczylo.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Główne”