Dolby-surrounded by rats...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Dolby-surrounded by rats...
http://imageshack.us/photo/my-images/37/dsc02260ch.jpg/ - uwielbiam kiedy szczury tłoczą się z jakiegoś powodu w jednym miejscu
Moje, kiedy tak robią, to śmieje się, że zmieniają sie w 5-głowego potwora. Bo tylko ruszające się głowy widać z plątaniny ciał 
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
- dolby_surround
No, mnie też to bawi, tym bardziej, że to taka mała półeczka. A te dwa zdjęcia nadają się do łamigłówki typu "Gdzie jest czyja noga?" 
- dolby_surround
Milią stopni celsjusza!
Upał jak sto pięćdziesiąt. Sezon kąpieli czas zacząć. Na szczęście maluchy są chętniejsze do kontaktu z wodą niż Buba (z Bubą to już nawet nie ma sensu próbować), więc zorganizowałam dla nich szczurzy basen. Pierwszy kontakt z wodą miały jakiś tydzień temu, więc dziś już bawiły się na całego.
I mieszanka zdjęć z dziś i sprzed tygodnia (niestety nie udało mi się na żadnym uchwycić jak nurkują, a to bardzo zabawnie wygląda).

I mieszanka zdjęć z dziś i sprzed tygodnia (niestety nie udało mi się na żadnym uchwycić jak nurkują, a to bardzo zabawnie wygląda).

Kiedy patrzę na te fotki, to nie mogę sie doczekać, aż moje Paskudy urosną i postawię im taką michę
Ciekawe czy im też się spodoba..
Bo Twoje wyglądają na zachwycone
Bo Twoje wyglądają na zachwycone
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
No tak, Twoje wyglądają na zachwycone, a moje prawie skórę mi zdzierają uciekając od wody
I jeszcze nurkują!
Też bym chciała to zobaczyć. Pozostaje mi tylko nadzieja, że Maszka jak podrośnie skusi się na takie kąpiele..
I jeszcze nurkują!
- dolby_surround
Apogeum
Gryzia osiąga apogeum gryzienia wszystkiego i wszystkich. Dosłownie na chwilę zostawiłam je same na kanapie i poszłam sobie zrobić coś do jedzenia, a gdy wróciłam, to okazało się, że nie mam już obicia w rogu kanapy. Wprawdzie nie jest to nic wielkiego i nie widać, ale ja mam bardzo pedantyczne podejście do wystroju wnętrz
Ale to jeszcze nie koniec: siedzę sobie i uczę się do okropnego, okropnego egzaminu ustnego (!) z rachunkowości (powstrzymam się i nie będę komentować jego formy), a tu czuję lekkie podgryzanie skarpety. Patrzę, a to Gryzak i myślę 'aww', a ta jak mnie nagle nie dziabnie w ścięgno Achillesa! Aż podskoczyłam z bólu. I potem jeszcze kilka razy próbowała mi to miejsce zjeść, więc nie wiem co tam czuła.
Poza tym zaczęła gryźć pręty i domek. Koszyk nadaje się tylko do wywalenia, legowisko musiałam pozszywać i generalnie chyba zrobię teleturniej "Co Gryzia dziś ugryzie?".

Te oczy mówią same za siebie - ona coś knuje. Pewnie mnie zamorduje w nocy czy coś...
I jeszcze złapałam moment drapania u Mini, który bardzo mnie rozbawił.

Ale to jeszcze nie koniec: siedzę sobie i uczę się do okropnego, okropnego egzaminu ustnego (!) z rachunkowości (powstrzymam się i nie będę komentować jego formy), a tu czuję lekkie podgryzanie skarpety. Patrzę, a to Gryzak i myślę 'aww', a ta jak mnie nagle nie dziabnie w ścięgno Achillesa! Aż podskoczyłam z bólu. I potem jeszcze kilka razy próbowała mi to miejsce zjeść, więc nie wiem co tam czuła.
Poza tym zaczęła gryźć pręty i domek. Koszyk nadaje się tylko do wywalenia, legowisko musiałam pozszywać i generalnie chyba zrobię teleturniej "Co Gryzia dziś ugryzie?".

Te oczy mówią same za siebie - ona coś knuje. Pewnie mnie zamorduje w nocy czy coś...
I jeszcze złapałam moment drapania u Mini, który bardzo mnie rozbawił.

HahhTe oczy mówią same za siebie - ona coś knuje. Pewnie mnie zamorduje w nocy czy coś...
Może pokupuj różnych wapienek, powsadzaj do klatki rzeczy nadające się do gryzienia (i specjalnie do tego przeznaczone)?
Ja tak zrobiłam i tylko jedna z moich trzech szczur, wgl coś poza klatką gryzie.. Może na Twoją Gryzię chociaż trochę też podziała
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
uwazaj na plastikowe kuwety klatek... jej siostra wlasnie obgryza moja...
- dolby_surround
Mam kuwety z utwardzanego plastiku, więc chyba nic im nie będzie. Przynajmniej na razie 
- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
przeslac Ci foto? 
- dolby_surround
Nie trzeba, przy dzisiejszym sprzątaniu zauważyłam, że moje nadzieje są złudne
Dzisiaj było generalne mycie obu klatek - z szorowaniem, wyparzaniem i praniem wszystkiego co się da. Na ten czas wsadziłam panienki do transportera, bo takie akcje uniemożliwiają mi kontrolę nad nimi. Zaznaczam, że transporter nie jest jakiś utrudniający ułożenie się w pozycji poziomej. Ale jak wróciłam z łazienki, to zastałam taki widok:

To najdziwniejsze szczurze pozycje do spania jakie widziałam...
Dzisiaj było generalne mycie obu klatek - z szorowaniem, wyparzaniem i praniem wszystkiego co się da. Na ten czas wsadziłam panienki do transportera, bo takie akcje uniemożliwiają mi kontrolę nad nimi. Zaznaczam, że transporter nie jest jakiś utrudniający ułożenie się w pozycji poziomej. Ale jak wróciłam z łazienki, to zastałam taki widok:

To najdziwniejsze szczurze pozycje do spania jakie widziałam...
I ja!To najdziwniejsze szczurze pozycje do spania jakie widziałam...
- dolby_surround
Na moje raczej jakieś szczurze modły.
też jestem za modłami
super ujęcia
super ujęcia
Manfred
[*] Alfred
[*] Bolesław
[*] Kayomi
[*]
faktycznie, to ostatnie to jakiś ekstremalny kwiat lotosu...