Zaadoptuję samca [Katowice]
Moderator: Junior Moderator
Re: Zaadoptuję samca [Katowice]
które?? faceci to wychodzą na wybiegi, 5 min pobiegają i już zalegają gdzieś gdzie ciepło ... 

moje!
raz na dwie godziny biegania zalegną pod laptopem, a tak to cały czas w ruchu 
a tak serio - takie opinie widziałam na forum, ale teraz nie odkopię gdzie - po prostu powtarzam co inni mówią o swoich męskich stadach

a tak serio - takie opinie widziałam na forum, ale teraz nie odkopię gdzie - po prostu powtarzam co inni mówią o swoich męskich stadach

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
Rajuna, no tak, ale jeśli byłaby jakaś większa w miarę tania to po co zawalać pokój dwoma klatkami jak może być jedna wystarczająca 
klauduska popieram
Profesorek to już w ogóle zero ruchu, wyjdzie (niekiedy przymusowo) z klatki i od razu pędzi pod poduszkę czy kołdrę i tam spędza cały dzień a Aster pobiega i pędzi do mnie, bo zawsze znajdzie się ciepłe miejsce pod bluzą albo pod kocem. I wcale nie są starzy, zaledwie pół roku mają skarby moje 

klauduska popieram

stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.
Samce właśnie ze względu na swoje lenistwo i grube dupska wolą niższe klatki, bo nie chce im się wspinać, ale za to szersze, bo jednak trochę tej przestrzeni potrzebują, jak każdy szczur
Dlatego dostawka "wzwyż" może nie zdać egzaminu.

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
a moje to właśnie wolą siedzieć wysoko,a dół to im o kant d otarł

-
- Kontakt:
moje wszystkie samce od zawsze miały niskie króliczówki, jak byli w wysokiej to z góry nie korzystali.
więc ja tez polecam długie, szerokie i niskie dla panów
więc ja tez polecam długie, szerokie i niskie dla panów

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
No, wiedziałam, że u kogoś znajomego widziałam te niskie klatki! 
Matko, ale nam się offtop zrobił... Fredziowa, bierz te maluchy, klatką się pomartwisz później
Karmówkowce się szybko oswajają, własnie mi moja mała z tego miotu śpi na ramieniu 

Matko, ale nam się offtop zrobił... Fredziowa, bierz te maluchy, klatką się pomartwisz później

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik
hm, ale się naczytałam. ja mam wysoką klatkę, 3 piętrowa była, ale wyciągnęłam jedno piętro żeby miał się gdzie porozciągać. ale Fred nie lubi siedzieć na dole, raczej siedzi na samej górze w hamaku, a na dole tylko je i wszystko w nocy przestawia z piętra na piętro. może Fred jest kobietą?
dostałam wiadomość od kogoś stąd że ma do oddania samca, więc trzymam się na razie tego.
dodatkowa klatka w poziomie nie wchodzi w grę, nie mam gdzie jej postawić, bo ta którą mam jest idealnie wpasowana między ścianę a biurko - tzn ma trochę luzu, ale nic tam nie wejdzie. mam stosunkowo mały pokój, tzn nie mam wolnej przestrzeni do zagospodarowania - mam miejsce przy kaloryferze, a tam mogłoby być nie zdrowo.

dodatkowa klatka w poziomie nie wchodzi w grę, nie mam gdzie jej postawić, bo ta którą mam jest idealnie wpasowana między ścianę a biurko - tzn ma trochę luzu, ale nic tam nie wejdzie. mam stosunkowo mały pokój, tzn nie mam wolnej przestrzeni do zagospodarowania - mam miejsce przy kaloryferze, a tam mogłoby być nie zdrowo.
Fred :-)
- zuzka-buzka
Aktualne?

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12