7 śmietnikowych panienek
Moderator: Junior Moderator
Re: 7 śmietnikowych panienek
Zgłaszam do adopcji.  Mogę przygarnąć tą piękność nr 2 samą, lub dwie dziewczynki nr 3 i 5 jeśli nadal nie mają swojego domku.

- StasiMalgosia
Szczurcia nr 2 zrobiła mam wczoraj niespodziankę - dostała rujki   tak więc nie mamy ciązy i na sterylkę jedzie dziś tylko mamusia.
 tak więc nie mamy ciązy i na sterylkę jedzie dziś tylko mamusia.
Na dom czekają jeszcze 2 szczurki, 3 m. samiczka i jeden maluch.
Wszystkich zaineresowanych prosze o przesyłanie odpowiedzi na ankietę na pw.

tak więc nie mamy ciązy i na sterylkę jedzie dziś tylko mamusia.
 tak więc nie mamy ciązy i na sterylkę jedzie dziś tylko mamusia.Na dom czekają jeszcze 2 szczurki, 3 m. samiczka i jeden maluch.
Wszystkich zaineresowanych prosze o przesyłanie odpowiedzi na ankietę na pw.
- StasiMalgosia
Wszystkie szczurki mają już domy  Proszę jednak o niezamykanie tematu do czasu aż maluchy rozjadą się do nowych domów.
 Proszę jednak o niezamykanie tematu do czasu aż maluchy rozjadą się do nowych domów.

Proszę jednak o niezamykanie tematu do czasu aż maluchy rozjadą się do nowych domów.
 Proszę jednak o niezamykanie tematu do czasu aż maluchy rozjadą się do nowych domów.- Frugo_Frugo
Cuuuuuuudne . :3

Ze mną : Dudek i Irysek <3 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=36014
Właśnie przywitaliśmy Hońcię (Honoratę) i Czesię (Czesławę) ;-)  Czesia (malutka) zakopała się kocyku, a Hońcia zjada twarożek z palców mojej córki.

- StasiMalgosia
Wszystkie malce z tego miotu są magiczne  Niby zwykłe kaptury, a niezwykłe...
 Niby zwykłe kaptury, a niezwykłe...
Gucio pozdrawia mamusię, z którą będzie wspólnie w jednym domku

Niby zwykłe kaptury, a niezwykłe...
 Niby zwykłe kaptury, a niezwykłe...Gucio pozdrawia mamusię, z którą będzie wspólnie w jednym domku

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]

Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Czy ja wiozę Gucia i mamusię do Krakowa od Was? 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik

- StasiMalgosia
No, to ułatwia sprawę 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik

Jakbyś była tak miła  A czym jedziesz? Ja się cholernie boję po tym jak przeczytałam o tych szczurkach, co nie przetrwały drogi pociągiem do Wrocławia, bo ogrzewanie było zbyt mocne - jechały z tą samą osobą, co Limfocyt dla Entreen, do tej pory mi zimno jak pomyślę, że on też mógł nie przeżyć...
 A czym jedziesz? Ja się cholernie boję po tym jak przeczytałam o tych szczurkach, co nie przetrwały drogi pociągiem do Wrocławia, bo ogrzewanie było zbyt mocne - jechały z tą samą osobą, co Limfocyt dla Entreen, do tej pory mi zimno jak pomyślę, że on też mógł nie przeżyć...

A czym jedziesz? Ja się cholernie boję po tym jak przeczytałam o tych szczurkach, co nie przetrwały drogi pociągiem do Wrocławia, bo ogrzewanie było zbyt mocne - jechały z tą samą osobą, co Limfocyt dla Entreen, do tej pory mi zimno jak pomyślę, że on też mógł nie przeżyć...
 A czym jedziesz? Ja się cholernie boję po tym jak przeczytałam o tych szczurkach, co nie przetrwały drogi pociągiem do Wrocławia, bo ogrzewanie było zbyt mocne - jechały z tą samą osobą, co Limfocyt dla Entreen, do tej pory mi zimno jak pomyślę, że on też mógł nie przeżyć...Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 

valhalla, spokojnie, ja już mam na koncie kilkadziesiąt szczurków bezpiecznie i w całości dostarczonych od początku września  będę jechać pociągiem, ale nie dam im krzywdy zrobić
 będę jechać pociągiem, ale nie dam im krzywdy zrobić 

Fakt, że do Krakowa się krócej jedzie niż do Wrocławia. Ale pamiętaj, że zimą ogrzewanie w PKP jest straszne. Znajomi mi mówili, że ze 40 stopni grzało jak jechali na święta do Legnicy. Nawet człowiekowi może stać się coś złego w takich warunkach. 
Żeby nie było, że marudzę i nie doceniam Cię za pomoc - nie, ufam Ci i wiem, że zrobisz wszystko, by szczurki bezboleśnie przetrwały podróż Ja po prostu mam trochę traumę po tym, mimo że Limfocytowi nic się nie stało. Te maluchy ukradły mi kawał serca i staram się chuchać i dmuchać na każdego z osobna
 Ja po prostu mam trochę traumę po tym, mimo że Limfocytowi nic się nie stało. Te maluchy ukradły mi kawał serca i staram się chuchać i dmuchać na każdego z osobna  

Ale wiem, że Ty też będziesz

Żeby nie było, że marudzę i nie doceniam Cię za pomoc - nie, ufam Ci i wiem, że zrobisz wszystko, by szczurki bezboleśnie przetrwały podróż
 Ja po prostu mam trochę traumę po tym, mimo że Limfocytowi nic się nie stało. Te maluchy ukradły mi kawał serca i staram się chuchać i dmuchać na każdego z osobna
 Ale wiem, że Ty też będziesz

Rozpieszczury: pomknęły wszystkie... 

- SkywalkerYoda
Tak -do nas 
Też sie boję ogrzewania....
Jaka słodka ta mamusia
Na szczurki już wszystko czeka -dla Mamusi osobna klateczka (do czasu sterylizacji), na Gucia koledzy 

Też sie boję ogrzewania....
Jaka słodka ta mamusia

Na szczurki już wszystko czeka -dla Mamusi osobna klateczka (do czasu sterylizacji), na Gucia koledzy

Bo umrzeć to zbyt mały powód, żeby przestać kochać

valhalla  zawsze można poprosić konduktora, żeby troszkę przykręcił ogrzewanie. Nie wiem, czemu dziewczyna, która wiozła albinoski tego nie zrobiła 

łobuzują: Kaśka, Miszka, Emilka, Furia, Adelka, Łatka, Floyd, Julian, Johny 
łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż

łobuzują za Tm: Suzi, Martusia
E-Pasaż