Prawdopodobnie 21 grudnia będę mieć moje wymarzone ogonki! Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło po mojej myśli

Moderator: Junior Moderator
JUHUUU! A od kogoś z forumbullek pisze:Muszę się pochwalić!
Prawdopodobnie 21 grudnia będę mieć moje wymarzone ogonki! Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło po mojej myśli
Nie, z ogłoszenia na gumtree, ale koleżanka z tego forum będzie je wiozła pociągiem do mnieharleyquinn pisze:JUHUUU! A od kogoś z forumbullek pisze:Muszę się pochwalić!
Prawdopodobnie 21 grudnia będę mieć moje wymarzone ogonki! Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło po mojej myśli? Możemy zobaczyć, jakie cuda?
Zazdroszczę Ciharleyquinn pisze:Świetnie, jak mnie to cieszyHeh, gdybym ja była taka przygotowana, jak Ty! O szczurkach zaczęłam czytać dopiero po zakupieniu pierwszego. A Ty jesteś, powiedzmy, bardzo obeznana i to mi się podoba. Szczurki z całą pewnością będą u Ciebie miały, jak w raju. Do mnie ogony zawitają w okolicach 27 grudnia
Ciekawe, kiedy Tobie się włączy GMR...
Ojej, a co się stało? Znowu ktoś się rozmyślił?bullek pisze:Zazdroszczę Ciharleyquinn pisze:Świetnie, jak mnie to cieszyHeh, gdybym ja była taka przygotowana, jak Ty! O szczurkach zaczęłam czytać dopiero po zakupieniu pierwszego. A Ty jesteś, powiedzmy, bardzo obeznana i to mi się podoba. Szczurki z całą pewnością będą u Ciebie miały, jak w raju. Do mnie ogony zawitają w okolicach 27 grudnia
Ciekawe, kiedy Tobie się włączy GMR...
U mnie się wszystko pokomplikowało, znów
Coraz bardziej zaczynam rozważać kupno szczurów w zoologicznym
![]()
![]()
W końcu mi odpisała! Musi się udać!harleyquinn pisze:Cholera, współczuję Ci... Jak zadzwoniłam wczoraj do Pani, ktora miała szczurki - tez małam oochotę pojechac do peirwszego lepszego zoologicznego i wziąc szczurki... Ale Ryana, mojego peirwszego szczurka, wzięłam z zoologicznego i to była jakaś masakra... Chyba z trzy miesiące zajęło mu na poznanie mnie i swobodnym przemieszczaniu się po klatce bez obawy przed moją ręką. Bądź cierpliwa i trzymam kciuki, że jak najszbciej trafią do Ciebie kluchy. Jes pełno innych szczurków, popyraj