Od ponad dwóch lat starałam się o szczury, ale rodzice byli stanowczo na NIE (szczególnie mama, która panicznie brzydzi się gryzoni

To chyba tyle, trochę się rozpisałam..

Moderator: Junior Moderator
Prawda?akzi pisze:jak ja lubie czytać takie posty
wittamy
Cieszy mnie to, że rodzice są na "TAK"! Podeślij zdjęcia klusek, jak będziesz miała!bullek pisze:Jak początkowo rodzice byli na NIE, tak teraz sami wymyślają chłopakom imiona!Będzie Franek i Zenek (ew.Bolek) i ja nie mam nic do gadania
![]()
Pisałam z panią od moich "zaklepanych" chłopaków. Napisała, że na dziś szczurcia ma termin porodu. Czekam na maila od niej jak się sprawy mają. Strasznie się niecierpliwię. Oby wszystko poszło dobrze
Trzymam kciuki! Oh, wiem coś o tym... Dwóch ludzi mi nie odpisało, jedna się rozmyśliła, jedno ogłoszenie niekatualne. Mam nadzieję, że Ci się udabullek pisze:Hej! U mnie nadal bezszczurkowo. W poniedziałek zamawiam klatkę, poidło, karmę, ściółkę, kuwetę, miseczki i zapłacę za hamaki z forumW ogrodniczym udało mi się kupić dwa średnie koszyki i jeden mały, tacę (będzie jako pięterko, ściągnęłam od kogoś z forum
) i dwie rury pcv jako tunelik. Pocięłam trochę starych ubrań na szmatki do koszyków. Próbowałam sama zrobić jakiś hamak z polarowej bluzy, ale lepiej nie będę się chwalić, co z tego powstało
![]()
![]()
Koleżanka zamówiła sobie szczura w zoologicznymnie dość, że w zoologicznym, to jeszcze jednego. Tłumaczyłam jej, że może ze mną poszukać ogonów do adopcji, ale nie słuchała- wolała łatwiejsze rozwiązanie.
Ja nadal poszukuje moich wymarzonych chłopców. Miałam już prawie dwa małe ogony zaklepane, ale kontakt z osobą oddającą na gumtree się urwał. Szkoda.
Szukam dalej, tu na forach i innych ogłoszeniach. Trzymajcie kciuki!