3 samiczki Warszawa
Moderator: Junior Moderator
Re: 3 samiczki Warszawa
O, to super, że Hipcio do gabki pojedzie.
Będę ją mogła odwiedzać. 
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Bardzo super powiedziałabym
Moje maleńkie aż drżą z radości
nie mówiąc o mnie i moim Synku
Co do hamaków , polarków, domków to mają do tego stały dostęp także nie ma się o co martwić
Hipcio wyląduje wśród swoich także myślę ,że będzie szczęśliwa
Wogóle to ona jest bardzo podobna do mojej Zouie
Już nie możemy się doczekać naszego nowego członka rodziny
Ucałowania dla dziewczynek.
gabka, nawet nie wiesz, jak Ci zazdraszczam Hipciulka! Ja się w niej zakochałam po uszy po jakiś 2 minutach znajomości
Maleńka na wizycie u weta wlazła mi między szyję, a golf i tam zasnęła, a ja jedyne, co chciałam zrobić, to porwać ją do domu
Gratuluję doszczurzenia takim cudownym stworzeniem.
Dziękuję pieknie
Czyli ,że z Maleńkiej taki miziak i przytulak ...
:)
Huuraaa
Bo moje babki to straszne indywidualistki są ... Lubią głaskanie ,ale chwilę ... I nie ma mowy o spaniu na mnie wogóle ...Raz Mookie zasnęła:)
Takie małe torpedki...
Chociaż teraz Mookie przez swój problem z oczkami staje się coraz bardziej mizasta .
A z Hipci bardzo się cieszymy. Mój Synek na wiadomość o szczurci zapytał :"Mamuniu ,a mogłaby mieć na imię Malutka ? Bo te moje szczurki są takie malutkie i bardzo je kocham
" Serce mi się rozpłyneło ... Podkreślę ,że mój szkrab ma 32 miesiące .... Kolejny zwierzęcy wariat rośnie
i to mi się podoba
Czekamy teraz na transport Warszawa Kraków . Mam nadzieję ,że się znajdzie jak najszybciej 
Czyli ,że z Maleńkiej taki miziak i przytulak ...
Huuraaa
Bo moje babki to straszne indywidualistki są ... Lubią głaskanie ,ale chwilę ... I nie ma mowy o spaniu na mnie wogóle ...Raz Mookie zasnęła:)
Takie małe torpedki...
Chociaż teraz Mookie przez swój problem z oczkami staje się coraz bardziej mizasta .
A z Hipci bardzo się cieszymy. Mój Synek na wiadomość o szczurci zapytał :"Mamuniu ,a mogłaby mieć na imię Malutka ? Bo te moje szczurki są takie malutkie i bardzo je kocham
Czekamy na transport do nowych domków 
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Powiem szczerze, że fuzzy nigdy zbytnio mi się nie podobały... Ale Hipcia jakaś taka inna, zakochałam się w fuzzikach!!!
Śliczne ogonki, oczka i wogóle miziak!
Ze mną; szczurki Tajga i Tatjana, pies Moli---> nasz wątek http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=40655
Za tęczowym mostem; chomiki Jumi i Hubert [*]
Za tęczowym mostem; chomiki Jumi i Hubert [*]