Mój biedny Blejdzik :(
Moderator: Junior Moderator
Gumcia, ja też przeżywam mocno każde odejście zwierzaka, ale staram się być twarda i nie dawać się stanom rozklejenia, popadania w przygnębienie. Kochanie, masz jeszcze jednego szczurka, któremu powinnaś wynagrodzić samotność po stracie kolegi - postaraj się skupić całą swoją uwagę na Szczurkosiu, jak najwięcej czasu z nim spędzaj, a będzie Ci wtedy łatwiej przemęczyć się z tęsknotą za Blejdem. Nikt Ci nie poda tutaj złotego środka na poradzenie sobie ze swoją psychiką. Wiem, że jesteś zrozpaczona, że bardzo tęsknisz za ogonkiem, ale zobaczysz - po kilku dniach wszystko zacznie wracać do normy i będzie już tylko lepiej! Uwierz mi, proszę i uśmiechnij się....w końcu mamy święta, masz rodzinę, która Cię kocha i psiaczka, który na pewno wyczuwa, w jakim chodzisz humorze....oni teraz Cię potrzebują, wyjdź do nich z uśmiechem na twarzy, spraw im radość - wtedy i Ty poczujesz się lepiej. Serdecznie Cię pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie!
Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
dzięki, postaram się jakoś może o tym zapomnieć, wiem że bedzie zawsze miał miejsce w moim serduszku, teraz się zajme Szczurkosiem, biedny jest sam w klatce...
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
['] Przykro mi z calego mojego zwierzcego serducha...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Niezmiernie mi przykro, ale jutro tez jest dzień i warto żyć przynajmniej dlatego...

Gumcia - i jak tam Twoje samopoczucie kochana moja? Lepiej już?
Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
nio niby lepiej, kupie jutro drugiego szczurka i mam nadzieje ze sie polubia ze Szczurkosiem (dam ich do innej klatki zeby byli bardziej zainteresowani nowym miejscem niz soba, dopiero jak nabiorą podobnego zapachu to będzie git i beda mieszkac razem)
ale bardzo tęsknie za Blejdem
ale bardzo tęsknie za Blejdem

Ze mną byli:
- AngelsDream
- Kontakt: