Mychy....

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
KIRA ŁOBUZ

Mychy....

Post autor: KIRA ŁOBUZ »

Dokładnie!!! A co do ceny to uwazam ze 20zł to nieduzo poniewaz sam rodowód kosztuje 10zł!!!a gdzie wyzywienie. Pozatym kiedy kupujesz myszke rasowa to masz 99% pewności co do charakteru i zdrowia myszki.Co do myszek mam spore doświadczenie i słyszałam rózne opinie ale jeszcze nigdy nie słyszałam zeby myszka rasowa stała sie agresywna w stosunku do człowieka a o nierasowcach wiem ze potrafi im odbić do tego stopnia ze niemozna wsadzić reki do klatki(sama doświadczyłam)
Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
Krówka.
Kontakt:

Mychy....

Post autor: Krówka. »

wiesz, to roznie bywa ;)
'apollon' Giny tak ja we wrzesniu na wystawie ugryzl, ze malo co nie zeszla z wykrwawienia ;)
i caly palac swoja krwia zalała 8)
KIRA ŁOBUZ

Mychy....

Post autor: KIRA ŁOBUZ »

?? Nic nie wiedziałam! Biedna Gina (dlatego ten 1% 8) ) Ale uwiez pierwsze słysze?!!!
Sachma jezeli jestes zainteresowana to moze bede miała coś dla ciebie 8) ale to po 15 maja opłacisz tylko transport 8)
Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
Ginger

Mychy....

Post autor: Ginger »

Brutusa to chyba "bili jak psa" :|
a krew jak trysneła, to musiałam szybko podłoge zmywać :oops:
a teraz jest łagodny jak baranek, regauje na mój głos, załatwia sie w jedno miejsce i nauczył się biegać tylko po dywanie....... takiego okazu w życiu nie widziałam, nawet u kotów :roll:
Hodowla Myszy Rasowych - DYNAMIMAUS
http://dynamimaus.w.interia.pl
Łapka

Mychy....

Post autor: Łapka »

[quote="Dona"]4) no myślę że tak, czemu by nie samiczki wydzielają intensywniejszy zapach... tyle tylko żebyś nie kupiła zaciążonych...
5) może reagować agresywnie, nie dopuszczaj go zbyt blisko do nich. [/quote]
Co do intensywnego zapachu. Miałam dwie myszki. Nie wiem jaka to była rasa, w każdym razie mała rasa, że się tak wyraże. Musiałam zmieniać codziennie trociny, ponieważ dwie godziny po zmianie trocin juz w całym domu 'pachniało' myszami.
A co do reakcji szczura do myszy. Gdy wypusciłam szczurka (mojego poprzedniego szczurka -Filipa :)) i eksperymantalnie (pod moim nadzorem oczywiście) postawiłam kaltke moich mysiii to przez pręty podrapały jego nos, a on sie odwidzięczymł tym ,że ugryzł jedną w łapkę O_O
Różne zwierzeta różnie reagują, ale z własnego doswiadczenie nie radzę zbliżać myszek do szczura, bo moze się stac tragedia :!: :?
'Come out, come out wherever you are'
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”