Mychy....
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Mychy....
Dokładnie!!! A co do ceny to uwazam ze 20zł to nieduzo poniewaz sam rodowód kosztuje 10zł!!!a gdzie wyzywienie. Pozatym kiedy kupujesz myszke rasowa to masz 99% pewności co do charakteru i zdrowia myszki.Co do myszek mam spore doświadczenie i słyszałam rózne opinie ale jeszcze nigdy nie słyszałam zeby myszka rasowa stała sie agresywna w stosunku do człowieka a o nierasowcach wiem ze potrafi im odbić do tego stopnia ze niemozna wsadzić reki do klatki(sama doświadczyłam)
Szczuki
*Kira* *Maja za teczowym mostem* *Duma vel Duśka*
=Myśaki=
Defensywa , Churchill , Bilbo , Baggins
HODOWLA MYSZEK RASOWYCH =AMPERI=
gg5162453
=Myśaki=
gg5162453
Mychy....
wiesz, to roznie bywa 
'apollon' Giny tak ja we wrzesniu na wystawie ugryzl, ze malo co nie zeszla z wykrwawienia
i caly palac swoja krwia zalała

'apollon' Giny tak ja we wrzesniu na wystawie ugryzl, ze malo co nie zeszla z wykrwawienia

i caly palac swoja krwia zalała

-
Mychy....
?? Nic nie wiedziałam! Biedna Gina (dlatego ten 1%
) Ale uwiez pierwsze słysze?!!!
Sachma jezeli jestes zainteresowana to moze bede miała coś dla ciebie
ale to po 15 maja opłacisz tylko transport 

Sachma jezeli jestes zainteresowana to moze bede miała coś dla ciebie

Szczuki
=Myśaki=
gg5162453
=Myśaki=
gg5162453
Mychy....
Brutusa to chyba "bili jak psa" :|
a krew jak trysneła, to musiałam szybko podłoge zmywać :oops:
a teraz jest łagodny jak baranek, regauje na mój głos, załatwia sie w jedno miejsce i nauczył się biegać tylko po dywanie....... takiego okazu w życiu nie widziałam, nawet u kotów :roll:
a krew jak trysneła, to musiałam szybko podłoge zmywać :oops:
a teraz jest łagodny jak baranek, regauje na mój głos, załatwia sie w jedno miejsce i nauczył się biegać tylko po dywanie....... takiego okazu w życiu nie widziałam, nawet u kotów :roll:
Hodowla Myszy Rasowych - DYNAMIMAUS
http://dynamimaus.w.interia.pl
http://dynamimaus.w.interia.pl
Mychy....
[quote="Dona"]4) no myślę że tak, czemu by nie samiczki wydzielają intensywniejszy zapach... tyle tylko żebyś nie kupiła zaciążonych...
5) może reagować agresywnie, nie dopuszczaj go zbyt blisko do nich. [/quote]
Co do intensywnego zapachu. Miałam dwie myszki. Nie wiem jaka to była rasa, w każdym razie mała rasa, że się tak wyraże. Musiałam zmieniać codziennie trociny, ponieważ dwie godziny po zmianie trocin juz w całym domu 'pachniało' myszami.
A co do reakcji szczura do myszy. Gdy wypusciłam szczurka (mojego poprzedniego szczurka -Filipa
) i eksperymantalnie (pod moim nadzorem oczywiście) postawiłam kaltke moich mysiii to przez pręty podrapały jego nos, a on sie odwidzięczymł tym ,że ugryzł jedną w łapkę O_O
Różne zwierzeta różnie reagują, ale z własnego doswiadczenie nie radzę zbliżać myszek do szczura, bo moze się stac tragedia :!: :?
5) może reagować agresywnie, nie dopuszczaj go zbyt blisko do nich. [/quote]
Co do intensywnego zapachu. Miałam dwie myszki. Nie wiem jaka to była rasa, w każdym razie mała rasa, że się tak wyraże. Musiałam zmieniać codziennie trociny, ponieważ dwie godziny po zmianie trocin juz w całym domu 'pachniało' myszami.
A co do reakcji szczura do myszy. Gdy wypusciłam szczurka (mojego poprzedniego szczurka -Filipa

Różne zwierzeta różnie reagują, ale z własnego doswiadczenie nie radzę zbliżać myszek do szczura, bo moze się stac tragedia :!: :?
'Come out, come out wherever you are'