ludzie, cud sie przytrafil![toaleta]
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

jak jest mlody to nic dziwnego.. a sloik to nie najlepsze wyjscie.. lepiej cos bardziej otwartego, zeby byla lepsza wentylacja...

to szczury tez zjadaja swoje bobki? wiedzialem ze krolika raz wystarczy nakarmic, a pozniej obieg zamkniety:) ale szczur? niespodzianka dla mnie

moje sie nigdy nie naucza siusiac  :oops: .. leja w pieterek jak leci

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=25886 moje stadko
http://fretkipi.webd.pl/WordPress/ fretkowa ekipa

http://fretkipi.webd.pl/WordPress/ fretkowa ekipa
U mnie takze przewazajaca ilosc kupek laduje w lewym tylnym rogu klatki ( teraz jest tam domek, ciekawe jak chlopcy sobie z tym faktem poradza  ) ... sikaja wszedzie... glownie tam gdzie spia czyli polki i hamak
 ) ... sikaja wszedzie... glownie tam gdzie spia czyli polki i hamak  A co ciekawe, jesli chodzi o kupki - gdy w tym jednym miejscu jest juz bardzo nakupkane, Dropsik zabiera sie za porzadki, wyrzucajac te gowienka z klatki, na dywan  :shock:  Czy wasze tez tak robią?  :lol:
  A co ciekawe, jesli chodzi o kupki - gdy w tym jednym miejscu jest juz bardzo nakupkane, Dropsik zabiera sie za porzadki, wyrzucajac te gowienka z klatki, na dywan  :shock:  Czy wasze tez tak robią?  :lol:

) ... sikaja wszedzie... glownie tam gdzie spia czyli polki i hamak
 ) ... sikaja wszedzie... glownie tam gdzie spia czyli polki i hamak  A co ciekawe, jesli chodzi o kupki - gdy w tym jednym miejscu jest juz bardzo nakupkane, Dropsik zabiera sie za porzadki, wyrzucajac te gowienka z klatki, na dywan  :shock:  Czy wasze tez tak robią?  :lol:
  A co ciekawe, jesli chodzi o kupki - gdy w tym jednym miejscu jest juz bardzo nakupkane, Dropsik zabiera sie za porzadki, wyrzucajac te gowienka z klatki, na dywan  :shock:  Czy wasze tez tak robią?  :lol:
standard black hooded i blue berkshire oraz dumbo cocoa spotted

"Let go of complicated feelings, than there's no price to pay "
Tak  Karmi tak robi, tyle ze on wyrzuca glownie sciolke, ale kupki tez tam widzialam :> Pani w Oazie powiedziala, ze on sprząta, ale teraz juz chyba mniej sie zajmuje porządkami. Wczoraj w nocy mialam ubaw. On wyrzucal, a ja to łapałam i wrzucalam  z powrotem do klatki  :lol:
 Karmi tak robi, tyle ze on wyrzuca glownie sciolke, ale kupki tez tam widzialam :> Pani w Oazie powiedziala, ze on sprząta, ale teraz juz chyba mniej sie zajmuje porządkami. Wczoraj w nocy mialam ubaw. On wyrzucal, a ja to łapałam i wrzucalam  z powrotem do klatki  :lol:

Karmi tak robi, tyle ze on wyrzuca glownie sciolke, ale kupki tez tam widzialam :> Pani w Oazie powiedziala, ze on sprząta, ale teraz juz chyba mniej sie zajmuje porządkami. Wczoraj w nocy mialam ubaw. On wyrzucal, a ja to łapałam i wrzucalam  z powrotem do klatki  :lol:
 Karmi tak robi, tyle ze on wyrzuca glownie sciolke, ale kupki tez tam widzialam :> Pani w Oazie powiedziala, ze on sprząta, ale teraz juz chyba mniej sie zajmuje porządkami. Wczoraj w nocy mialam ubaw. On wyrzucal, a ja to łapałam i wrzucalam  z powrotem do klatki  :lol:Moje stadko:  Eliza, Korek i Gina  || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']

|| Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']
 || Za Tęczowym Mostem: Pysia, Mary Jane, Dee Dee, Masza, Greta, Wujuś (Karmel)[']ludzie, cud sie przytrafil![toaleta]
Neo też tak robi  :lol: 
Mój tata się wścieka, bo co kilka dni rano na podłodze leży pełno bobków :roll: Raz nawet założył na parterze osłonki z plastiku i...następnego dnia Neo zrzucał kupki z piętra :hyhy:

Mój tata się wścieka, bo co kilka dni rano na podłodze leży pełno bobków :roll: Raz nawet założył na parterze osłonki z plastiku i...następnego dnia Neo zrzucał kupki z piętra :hyhy:
Nie ma mnie i raczej nie będzie. 
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.

Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
ale to wygodne jest... z dywanu latwiej mi sprzatnac niz wybierac gowienka ze zwirku ( a na wymiane zwirku co kilka dni mnie nie stac  )  :lol:
)  :lol:

standard black hooded i blue berkshire oraz dumbo cocoa spotted

"Let go of complicated feelings, than there's no price to pay "
Cookie już nauczyła się kupkać w jedno miejsce a siusia tylko w klatce zazwyczaj w jednym albo drugim kącie klatki.

Czy ja zawsze muszę sobie tłumaczyć o zachowanie mojego rodzeństwa jako niepełnosprawność??

Mojego szczura nie musialem niczego uczyć  Na poczatku walil gdzie popadło, w domku, na hamaku po prostu tam gdzie sie dało
 Na poczatku walil gdzie popadło, w domku, na hamaku po prostu tam gdzie sie dało  Ale od niedawna wszystkie kloce leza w lewym górnym rogu klatki i chyba też tam sika bo tylko tam jest mokro
 Ale od niedawna wszystkie kloce leza w lewym górnym rogu klatki i chyba też tam sika bo tylko tam jest mokro 

Na poczatku walil gdzie popadło, w domku, na hamaku po prostu tam gdzie sie dało
 Na poczatku walil gdzie popadło, w domku, na hamaku po prostu tam gdzie sie dało  Ale od niedawna wszystkie kloce leza w lewym górnym rogu klatki i chyba też tam sika bo tylko tam jest mokro
 Ale od niedawna wszystkie kloce leza w lewym górnym rogu klatki i chyba też tam sika bo tylko tam jest mokro 
Gandzia u mnie od 10.08.2006

A mój szczurek od samego początku sam  wyznaczył sobie miejsce na toaletę  A ostatnio przyniosłam jej klatkę do pokoju gdzie zwykle biega i zauważyłam że wchodzi do niej żeby się załatwić, zjeść i wychodzi biegać dalej
 A ostatnio przyniosłam jej klatkę do pokoju gdzie zwykle biega i zauważyłam że wchodzi do niej żeby się załatwić, zjeść i wychodzi biegać dalej  moje kochane maleństwo  :lol:
 moje kochane maleństwo  :lol:

A ostatnio przyniosłam jej klatkę do pokoju gdzie zwykle biega i zauważyłam że wchodzi do niej żeby się załatwić, zjeść i wychodzi biegać dalej
 A ostatnio przyniosłam jej klatkę do pokoju gdzie zwykle biega i zauważyłam że wchodzi do niej żeby się załatwić, zjeść i wychodzi biegać dalej  moje kochane maleństwo  :lol:
 moje kochane maleństwo  :lol:- 
				AmericanIdiot
A Green chyba uważa że jego bobki walające sie gdzie popadnie to mój problem  :jezor2:  Wali gdzie chce, pierun mały  Ale jakoś nie mam zamiaru zmieniac jego nawyku (choc przyznam było by to wygodne
 Ale jakoś nie mam zamiaru zmieniac jego nawyku (choc przyznam było by to wygodne  )
)

Ale jakoś nie mam zamiaru zmieniac jego nawyku (choc przyznam było by to wygodne
 Ale jakoś nie mam zamiaru zmieniac jego nawyku (choc przyznam było by to wygodne  )
)"Jedynym dowodem na to że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja jest to że się z nami nie kontaktuje" 
"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']

"Wielkośc narodu i jego postęp moralny można poznac po tym w jaki sposób obchodzi się ze swoimi zwierzętami"
Za Tęczowym Mostem: Stef ['], Karmel ['], Pusio ['], Markiz [']
Mira i Proxi tez dbaja o moj komfort psychiczny bo od poczatku jak biegaly calymi dniami i nocami na lozku (nawet jak spalam) to nie znalazlam ani jednej kupy  mialy caly czas klatke otwarta i tam kupy sobie kupki robily
 mialy caly czas klatke otwarta i tam kupy sobie kupki robily  wiec kulturalnie dbaja o czystosc poza klatka
 wiec kulturalnie dbaja o czystosc poza klatka  szkoda tylko, ze kiedy sa juz w klatce dluzej to zawsze rano mam wianuszek trocin dookola :| ale i tak je kocham ;p :jezor2:
 szkoda tylko, ze kiedy sa juz w klatce dluzej to zawsze rano mam wianuszek trocin dookola :| ale i tak je kocham ;p :jezor2:

mialy caly czas klatke otwarta i tam kupy sobie kupki robily
 mialy caly czas klatke otwarta i tam kupy sobie kupki robily  wiec kulturalnie dbaja o czystosc poza klatka
 wiec kulturalnie dbaja o czystosc poza klatka  szkoda tylko, ze kiedy sa juz w klatce dluzej to zawsze rano mam wianuszek trocin dookola :| ale i tak je kocham ;p :jezor2:
 szkoda tylko, ze kiedy sa juz w klatce dluzej to zawsze rano mam wianuszek trocin dookola :| ale i tak je kocham ;p :jezor2:chyba upadłam na głowe  
  powaznie upadlam na glowe

powaznie upadlam na glowe ludzie, cud sie przytrafil![toaleta]
Moje dziewuszki tez sa madrusie. kIedyś wstawiłam im kule z szynszylkowym piaskeim zeby sie powbawiły. A one bez zadnego uczenia  zaczeły do niej kupkać i siusiać. HE HE. ;P  Teraz maja inna miseczke z piachem i tez sie do niej załatwiaja. Nawet jak wyjme naczynie tez załatwiaja sie w jedno miejsce
 zaczeły do niej kupkać i siusiać. HE HE. ;P  Teraz maja inna miseczke z piachem i tez sie do niej załatwiaja. Nawet jak wyjme naczynie tez załatwiaja sie w jedno miejsce  .
.
Mądre koffane stforki :zakochany:

zaczeły do niej kupkać i siusiać. HE HE. ;P  Teraz maja inna miseczke z piachem i tez sie do niej załatwiaja. Nawet jak wyjme naczynie tez załatwiaja sie w jedno miejsce
 zaczeły do niej kupkać i siusiać. HE HE. ;P  Teraz maja inna miseczke z piachem i tez sie do niej załatwiaja. Nawet jak wyjme naczynie tez załatwiaja sie w jedno miejsce  .
.Mądre koffane stforki :zakochany:

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Meg zaczęła "załatwiać się" w jednym miejcu odkąd zmieniłam podściółkę  :hihi:

Od lewej:Maggie['],Pestka['],Mela['],Kropka

Maggie[']-moje słońce ;( (20.07.07r.)
Pestka[']-moje serduszko ;( (29.04.08r.)
Mela[']-moja siostra (10.12.08r.)
Moja Dżumcia załatwiala sie tylko do kuwetki, gdy dokupiłam towarzyszkę to teraz sikaja tam gdzie śpią i codziennie musze im wymieniać tam sciułkę bo zaszczą to niemiłosiernie, sikaja i bobkują obie do kuwetki w której jedzą różne przysmaki i tam zostawiają resztki tego co wyniosą. Obsikaja zawsze w koło miske z ziarenkami i na dnie klatki w rogu. Chyba w tych wszystkich miejscach poustawiam im kuwetki...  :roll: