Wiem, że na początku człowiek się niepotrzebnie zamartwia, ale teraz już przestań, bo my stajemy na głowie
Siedzi w jednym miejscu, nie je, nie pije
Moderator: Junior Moderator
Kto by pomyślał, że taki troskliwy tatuś. :lol:
Wiem, że na początku człowiek się niepotrzebnie zamartwia, ale teraz już przestań, bo my stajemy na głowie
, a szczurasek się poprostu na razie Ciebie wstydzi. :bum:

Lolek przeciez napisałam w poście wyzej ze żartuję
[quote="Kaka"]joke!!![/quote]
[quote="Kaka"]joke!!![/quote]
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
ja to wszystko dobrze rozumiem, sama pisałam podobne posty
ale jak mówi "nasz" wet, to dobrze, że się "zamartwiamy", bo to wyraz troski o zwierzaka i jak coś się będzie działo to szybciej zauważymy
ale co do picia z poidła- moje nie piją z kulkowego :-( uczyłam tak jak pisze Esti, ale nie lubią i już... piją tylko z poidła bez kulki :roll:
ale jak mówi "nasz" wet, to dobrze, że się "zamartwiamy", bo to wyraz troski o zwierzaka i jak coś się będzie działo to szybciej zauważymy
ale co do picia z poidła- moje nie piją z kulkowego :-( uczyłam tak jak pisze Esti, ale nie lubią i już... piją tylko z poidła bez kulki :roll:
Hue hue, ja też na początku miałam nieprzespane noce, bo z poidełka nie chciało za bardzo lecieć i budziłam się w panice, czy szczur nie umiera z pragnienia
. Pamiętam jak o 5 rano klikałam w kulkę żeby sprawdzić, czy woda leci :lol: .