BAKUŚ, TOFFIK, BATMAN & CHE

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Chesti
Kontakt:

Post autor: Chesti »

Moje misiaki bardzo dziękują za pochwały i przesyłają soczyste buziaki przy okazji łaskocząc wąsiskami :D

Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła pooglądać twoje cuda na fotkach... szkoda że nie mieszkacie gdzieś bliżej :?

A tak w ogóle to muszę się poskarżyć na Toffika. Cholerka jasna, on wcale (WCALE!) nie chce jeść warzyw ani owoców :evil: Bakuś ślicznie szamusia, a to diablisko ani myśli zjeść ogórka czy papryczkę :bije: ... boję się że ma za mało witaminek.

Tak na marginesie, moje ciury za najlepsze jedzonko na świecie uznały... CHLEBEK (najlepiej taki ukradziony pani) :roll:
viridjam

Post autor: viridjam »

to zdjatko, gdzie tyleczki maja obok siebie jest kapitalneeee ! :D
nigdy nie mialam chlopaczkow, ale pewnie sa ladne urwisy :lol:
Kaka

Post autor: Kaka »

Chesti, to kup jakieś witaminki dla gryzoni. Ja stosuje chomovit complex, nie drogi a wydajny :wink: buteleczka, parę kropelek rozcięcz w poidełku. To bardzo źle ze Bakuś nie chce jesć :( kurdeiro. Mów co u twych słonek
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Chesti
Kontakt:

viridjam dzięki :) szkoda tylko że jakość nie bardzo

Kaka to nie Bakuś nie je owocków tylko Toffik :jezor2: Daję moim ciurom vibovit do poidełka... a ten chomovit kupuje sie w aptece? I ile mniej więcej kosztuje? Bo ja ostatnio mam ograniczone fundusze ;)

A u moich misiaków dobrze... ale tak samo jak ich pani chciałyby już WIOSNĘ! Pobiegać po trawce, powspinać się na drzewa :jezor2: (zwłaszcza, że Tofficzek urodził się w październiku i nie miał przyjemności brykania na świeżym powietrzu). Ehhh cholerna pogoda :roll:

Nie chcę się chwalić żeby nie zapeszyć (ale muszę chociaż troszkę)... jak dobrze pójdzie to niedługo sprawiam moim chłopakom nową klaciorę i... może uszatego kolegę 8)
Kaka

Post autor: Kaka »

Chesti, mam ten sam problem z dziewczynami co Ty z Toffikiem :-( potem napiszę w swoim temacie...
W moim sercu na zawsze: WACŁAW 13.11.05r. BOB 3.07.05r. LUBOMIR 4.12.06r.
Niektórzy postradali zmysły, karmic trolla nie będę. Niektórym od władzy woda sodowa uderza do głowy
Chesti
Kontakt:

Nie było mnie na forum przez jakiś czas, ale wróciłam... po śmierci mojego pieseczka nie miałam na nic ochoty, nawet na zaglądanie na to forum... ehhh życie jest okrutne :cry:

Jeśli chodzi o ogoniaste to troszkę się pozmieniało. Chłopaki jakby zamieniły się charakterkami, z Bakusia zrobił się diabełek... a z Toffika aniołeczek. Bakuś daje mi popalić, wygryzł już dziurę w nowym łóżku, nie mówiąc już o tym, że dalej z uporem maniaka odrywa tapetę (która już praktycznie nie istnieje przy podłodze). Toffik natomiast to taka kluseczka do miziania :zakochany: Normalnie nie wiem już jak mogłam nazywać go diabełkiem :drap: :jezor2:

Po 10-tym sprawiam chłopakom (wreszcie!) szynszylówkę... będą miały klaciuchnę na metr dwadzieścia (czy trzydzieści... hmmm nie pamiętam) jak połączę starą i nową klatkę. No i rozglądam się za trzecim ogonkiem... GMR mnie dopadło 8)

Foteczki:
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=6372
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=6371
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=6370
http://szczury.org/album_page.php?pic_id=6369

No i zapomniałam dopisać najważniejszego... Dziś mija rok od kiedy Bakusiątko trafiło pod mój dach :D
Katie

Post autor: Katie »

To wszystkiego najlepszego :D
Z mordki Bakuś jest podobny do mojego Noska, identyko ma spojrzenie :jezor2: No cóż, kapturek :hihi: I w sumie mam nawet podobny problem, że mi się Neosiek rozbrykał. Wcześniej jadł tylko gazety i książki (pozwalałam mu nawet, dla niego wszystko :roll: ), a teraz obgryzł 2 kable od komputera i fotel :shock: Jeszcze nic mamie nie powiedziałam, bo by się wściekła jak nic (były wymieniane w zeszłym miesiącu, po ataku Śp.Niuni)...
Pozdrów ogoniastych :D
Nie ma mnie i raczej nie będzie.
Kontakt proszę przez PW - tak będzie najszybciej.
Chesti
Kontakt:

Dziękujemu serdecznie za życzenia :)

Widzę, że Bakuś coraz więcej klonów ma ;) Katie pilnuj tych kabelków, bo nie ma żartów. Ja już (chyba) wszystkie kable zabezpieczyłam bo też mi poobryzały, aczkolwiek jeśli chodzi o zdolności ogoniastych to nigdy nic nie wiadomo.
Wymiziaj Neo :)
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

Chesti, cudne ciuraki :zakochany:
Chesti
Kontakt:

Dzięki satanko :przytul:

Twoje dziewuchy też są śliczniusie... Pozdowienia od facetów dla babeczek z sąsiedniego miasta :)
Awatar użytkownika
sauatka
Kontakt:

Post autor: sauatka »

Pozdowienia od facetów dla babeczek z sąsiedniego miasta
i od babeczek dla facetow :), ale to jakich facetow :zakochany:
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Ale przystojniaki :hihi: Sliczne chlopaki...
Ech wiem cos az za dobrze o tych maniach obgryzania, np farby ze scian ;) ...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Velis

Post autor: Velis »

Farby ze ścian :shock: ? Boże, jakie żarłoki :jezor2: .

Chesti, no panów masz pierwsza klasa ;P, a Bakuś malutki jak na rok, chyba, że te zdjęcia są nieaktulane :hihi: .
I believe in a thing called love!
Just listen to the rhythm of my heart
There's a chance we could make it now
We'll be rocking 'til the sun goes down
Chesti
Kontakt:

[quote="Velis"]a Bakuś malutki jak na rok, chyba, że te zdjęcia są nieaktulane .[/quote]

Zdjęcia są jak najbardziej aktualne, taki już urok mojej kruszynki, że nie urosła. Ale co najlepsze... Bakuś to większy żarłok niż Toffik. On serio mógłby zjeść konia z kopytami ;) a wygląda jak by mu wszystko młodszy braciszek pożerał. Być może moje maleństwo pochodzi z chowu wsobnego, lub był najmniejszy w miocie. Przyznam szczerze, że nie wiem bo był tylko on jeden w sklepie... taki maluni :zakochany:

Strasznie kocham te moje misiaki... strasznie strasznie

Dziękujemy wszystkim za miłe słowa. I trzymajcie kciuki, żeby niedługo dołączył do nas jakiś trzeci śliczny maluch :)
Fatty

Post autor: Fatty »

[quote="Chesti"]Zdjęcia są jak najbardziej aktualne, taki już urok mojej kruszynki, że nie urosła.[/quote]
No to witam w klubie posiadaczy niewyrośniętych szczurów :D Jeden z mojego duetu również jest takim 'skurczoszczurem' (jest chyba odrobinę większy niżBakuś), tylko,ze w jego wypadku wiem na 100%,że był najmniejszy z miotu. Mam również jego miotowego brata,z którego szczurzysko jest spore,kontrastowo razem wyglądają ;)

Szczurze liliputy mają mnóstwo uroku :) Oczywiście trzymam kciukiza trzeciego łobuza w stadku :)
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3

Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”