opiekuj się nim dobrze i zdawaj często relacje z życia ogonków!
Moderator: Junior Moderator

Od tego momentu (20.01.) ani raru nikogo nie ugryzl
 Od tego momentu (20.01.) ani raru nikogo nie ugryzl  nawet jak go podnosilam (co wcześniej mu sie zdarzalo - do tej pory mam 2 ślady
 nawet jak go podnosilam (co wcześniej mu sie zdarzalo - do tej pory mam 2 ślady  )
 )  Teraz jeszcze troszkę się go boje podnosić bez rękawiczek ale myślę że już niedlugo bedę go podnosić bez obaw
 Teraz jeszcze troszkę się go boje podnosić bez rękawiczek ale myślę że już niedlugo bedę go podnosić bez obaw 

Ma ona wymiary 58x36x54 (dl. x szer. x wys.)
 Ma ona wymiary 58x36x54 (dl. x szer. x wys.)   wg kalkulatowa wystarcza ona wlasnie na 2 ogonki
 wg kalkulatowa wystarcza ona wlasnie na 2 ogonki 

a oto jak się prezentuje malec:
 a oto jak się prezentuje malec: Z łączeniem nie było problemów jak mniemam?
 Z łączeniem nie było problemów jak mniemam?  Wymiziaj wszystkie ode mnie
 Wymiziaj wszystkie ode mnie 
 Z łączeniem nie było problemów jak mniemam?
 Z łączeniem nie było problemów jak mniemam?  Wymiziaj wszystkie ode mnie
 Wymiziaj wszystkie ode mnie  [/quote]
[/quote] tzn najbardziej balam się że się nie polubią z Józiem ale jak widac na zalączonym obrazku chyba się polubili
  tzn najbardziej balam się że się nie polubią z Józiem ale jak widac na zalączonym obrazku chyba się polubili   

śnilo mi sie że Lemonek byl samiczką i mial male szczurzątka  :khihi: Dodam że szczurzątka wyglądem przypominaly Nightcrawler'a  :khihi:
 śnilo mi sie że Lemonek byl samiczką i mial male szczurzątka  :khihi: Dodam że szczurzątka wyglądem przypominaly Nightcrawler'a  :khihi:

:zakochany:
  :zakochany: w sumie byl on nieplanowany wcześniej ale wynikla taka nieciekawa sytuacja..
  w sumie byl on nieplanowany wcześniej ale wynikla taka nieciekawa sytuacja..