Kander i Hugo!
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje Pierdoły kochane;D
Ale wypierać się nikt nie karze! a skąd!
Tylko dyskretniej, no... sms, czy coś
Albo wpaść można cichaczem, w końcu Poznań
(ale ostrzegam - II piętro i rynny koło okna nie mam
) Bo mi się kobita spali. Ona męża chce... Lecz kochanką chyba nie pogardzi
Ale formalnie to męża szukamy, bo starą panną zostanie
Ja chce kastrata!!!!
chociaz jako kochanka moge sie cieszyc jej urodzajną urodą

podwijam kiece i leceMaszka pisze:Albo wpaść można cichaczem, w końcu Poznań(ale ostrzegam - II piętro i rynny koło okna nie mam
)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Czekaj, tylko okno uchylę by łatwiej byłotosiakks pisze: podwijam kiece i lece
wypatruj mnieMaszka pisze:Czekaj, tylko okno uchylę by łatwiej było
Szajba jak się dowiedziała, przylepiła się do okna 
Maszka pisze:Szajba jak się dowiedziała, przylepiła się do okna
Jeszcze by nam tu chłopcy zostali sami 
Ło! Temat mi wywędrował na 3 stronę pupili!
Żyjemy! Zdjęć na razie nie będzie. Będą jak się ze wszystkim ogarnę
Dziewuchy zważone.
Szajbula znów utyta się zrobiła ->401g! Brzuszek urósł nam
eLki. Ja nie wiem - czy to wina wagi, czy ja je źle żywię, czy Szajba wszystko im zżera (chociaż tego nie zauważyłam, nie kłóci się z nimi za bardzo o jedzenie), czy mają za dużo energii i wszystko spalają, bo to chyba za niska waga jak na tak stare dziewuchy? Co myślicie?
Laboni -> 287g - widać po niej, że szczuplutka, smukła taka.
Lamiśka -> 296g - ona to zaokrąglona, ale nie gruba, tak w sam raz
Koresławowemu się trochę babrało na główce i jeden szew dwa razy poszedł. Ale teraz jest już tylko pikna blizna przez pół głowy
Żyjemy! Zdjęć na razie nie będzie. Będą jak się ze wszystkim ogarnę
Dziewuchy zważone.
Szajbula znów utyta się zrobiła ->401g! Brzuszek urósł nam
eLki. Ja nie wiem - czy to wina wagi, czy ja je źle żywię, czy Szajba wszystko im zżera (chociaż tego nie zauważyłam, nie kłóci się z nimi za bardzo o jedzenie), czy mają za dużo energii i wszystko spalają, bo to chyba za niska waga jak na tak stare dziewuchy? Co myślicie?
Laboni -> 287g - widać po niej, że szczuplutka, smukła taka.
Lamiśka -> 296g - ona to zaokrąglona, ale nie gruba, tak w sam raz
Koresławowemu się trochę babrało na główce i jeden szew dwa razy poszedł. Ale teraz jest już tylko pikna blizna przez pół głowy
- StasiMalgosia
U nas L-eczki podobnie ważą tylko Leyliś się wybija wagowo i 333 g waży, no ale one wcale nie takie stare
dopiero 4 miesiące skończyły jeszcze będę długo rosły 
No ja wiem, że będą jeszcze rosły, ale jakoś mało tego ciałka mi się wydawało
Skoro u Was podobnie, widać tak musi być 
401g czystego seksapiluMaszka pisze:Szajbula znów utyta się zrobiła ->401g! Brzuszek urósł nam![]()
Przypominamy, że wciąż żyjemy i mamy się całkiem dobrze;) eLki gnębią Szajbę, która broniąc jedzenia kopie na wszystkie strony i drze się wniebogłosy
Szajbowate trochę popsikuje, ale to raczej w sytuacjach stresowych, a stwierdziłam że wyprawa do weta w tych warunkach, to na gorsze wyjdzie. Dostają witaminki na wzmocnienie.
Na święta otrzymały polarkowy fioletowo - chmurkowy zwykły hamak, tunel, również polarkowy, ale pomarańczowo - misiasty, oraz pomarańczowy domek podwieszany, zrobiony na bazie kołowrotka. Koresław dostał pod choinkę okrągłą, pluszową krowę z dzwoneczkiem w środku, oraz smakołyki,a to wszystko zapakowane w gazetę - miał zabawę z rozpakowywaniem
a teraz lata wszędzie z krową i miętoli ją w pysku.
Z nowego pomarańczowego domku raczyła wyjść tylko Laboni więc ze szczurzastych nikogo więcej nie zobaczycie:

A Koresław przedstawi Wam Panią Krowę:

Na święta otrzymały polarkowy fioletowo - chmurkowy zwykły hamak, tunel, również polarkowy, ale pomarańczowo - misiasty, oraz pomarańczowy domek podwieszany, zrobiony na bazie kołowrotka. Koresław dostał pod choinkę okrągłą, pluszową krowę z dzwoneczkiem w środku, oraz smakołyki,a to wszystko zapakowane w gazetę - miał zabawę z rozpakowywaniem
Z nowego pomarańczowego domku raczyła wyjść tylko Laboni więc ze szczurzastych nikogo więcej nie zobaczycie:

A Koresław przedstawi Wam Panią Krowę:

Kolejna porcyja zdjęć, tym razem wszystkie się załapały;)
Szajbowate Ciele, Laboni i Lamja, oraz blutkowe-wielkie-pluszowe-bezimienne
:

Czekam na informacje od molll po beta-gleken dla Szajbowatego. A może ktoś ma i odsprzeda?
U Lamiśki zauważyłam że jej łapki przednie łysieją. Poszukam info na ten temat. Nie widziałam by ktoś jej wygryzał, ani żeby sama to robiła
Ze stresu może wydziobuje, a ja nie widzę? ale czym ona ma się teraz stresować? Porobię może dokładniejsze zdjęcia i pokaże.
Szajbowate Ciele, Laboni i Lamja, oraz blutkowe-wielkie-pluszowe-bezimienne

Czekam na informacje od molll po beta-gleken dla Szajbowatego. A może ktoś ma i odsprzeda?
U Lamiśki zauważyłam że jej łapki przednie łysieją. Poszukam info na ten temat. Nie widziałam by ktoś jej wygryzał, ani żeby sama to robiła
Zważyłam szczuroki:
Szajba->454
Lamja->390
Laboni->326
Szajba jaz zwykle za dużo je, a za mało biega; a Laboni za mało je i za dużo biega
http://szczury.org/viewtopic.php?f=172& ... 21#p743921 - tu napisałam o Lamiśce + zdjęcia. Jeśli wiecie coś na ten temat - napiszcie, proszę.
Szajba->454
Lamja->390
Laboni->326
Szajba jaz zwykle za dużo je, a za mało biega; a Laboni za mało je i za dużo biega
http://szczury.org/viewtopic.php?f=172& ... 21#p743921 - tu napisałam o Lamiśce + zdjęcia. Jeśli wiecie coś na ten temat - napiszcie, proszę.