Kander i Hugo!

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Maszka

Re: Moje Pierdoły kochane;D

Post autor: Maszka »

Ale wypierać się nikt nie karze! a skąd! :D Tylko dyskretniej, no... sms, czy coś :P Albo wpaść można cichaczem, w końcu Poznań ;) (ale ostrzegam - II piętro i rynny koło okna nie mam 8) ) Bo mi się kobita spali. Ona męża chce... Lecz kochanką chyba nie pogardzi O0 Ale formalnie to męża szukamy, bo starą panną zostanie :-[ Ja chce kastrata!!!!
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

chociaz jako kochanka moge sie cieszyc jej urodzajną urodą :D
Maszka pisze:Albo wpaść można cichaczem, w końcu Poznań ;) (ale ostrzegam - II piętro i rynny koło okna nie mam 8) )
podwijam kiece i lece :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Maszka

tosiakks pisze: podwijam kiece i lece :P
Czekaj, tylko okno uchylę by łatwiej było :P
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Maszka pisze:Czekaj, tylko okno uchylę by łatwiej było :P
wypatruj mnie :) niebawem sie zjawie :) ;) :D ;D
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Maszka

Szajba jak się dowiedziała, przylepiła się do okna 8)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Maszka pisze:Szajba jak się dowiedziała, przylepiła się do okna 8)
O0 udlawie sie kiedys ze smiechu przez to forum i bedziecie miec mnie na sumieniu 8)
Maszka

;D O0 To ja już zamilknę.
Maszka

Jeszcze by nam tu chłopcy zostali sami :-*
Maszka

Ło! Temat mi wywędrował na 3 stronę pupili! ::)

Żyjemy! Zdjęć na razie nie będzie. Będą jak się ze wszystkim ogarnę :P

Dziewuchy zważone.
Szajbula znów utyta się zrobiła ->401g! Brzuszek urósł nam ;)
eLki. Ja nie wiem - czy to wina wagi, czy ja je źle żywię, czy Szajba wszystko im zżera (chociaż tego nie zauważyłam, nie kłóci się z nimi za bardzo o jedzenie), czy mają za dużo energii i wszystko spalają, bo to chyba za niska waga jak na tak stare dziewuchy? Co myślicie?
Laboni -> 287g - widać po niej, że szczuplutka, smukła taka.
Lamiśka -> 296g - ona to zaokrąglona, ale nie gruba, tak w sam raz

Koresławowemu się trochę babrało na główce i jeden szew dwa razy poszedł. Ale teraz jest już tylko pikna blizna przez pół głowy :P
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

U nas L-eczki podobnie ważą tylko Leyliś się wybija wagowo i 333 g waży, no ale one wcale nie takie stare :) dopiero 4 miesiące skończyły jeszcze będę długo rosły :)
Obrazek
Maszka

No ja wiem, że będą jeszcze rosły, ale jakoś mało tego ciałka mi się wydawało ::) Skoro u Was podobnie, widać tak musi być ;)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Maszka pisze:Szajbula znów utyta się zrobiła ->401g! Brzuszek urósł nam ;)
401g czystego seksapilu 8)
Maszka

Przypominamy, że wciąż żyjemy i mamy się całkiem dobrze;) eLki gnębią Szajbę, która broniąc jedzenia kopie na wszystkie strony i drze się wniebogłosy ;) Szajbowate trochę popsikuje, ale to raczej w sytuacjach stresowych, a stwierdziłam że wyprawa do weta w tych warunkach, to na gorsze wyjdzie. Dostają witaminki na wzmocnienie.

Na święta otrzymały polarkowy fioletowo - chmurkowy zwykły hamak, tunel, również polarkowy, ale pomarańczowo - misiasty, oraz pomarańczowy domek podwieszany, zrobiony na bazie kołowrotka. Koresław dostał pod choinkę okrągłą, pluszową krowę z dzwoneczkiem w środku, oraz smakołyki,a to wszystko zapakowane w gazetę - miał zabawę z rozpakowywaniem :D a teraz lata wszędzie z krową i miętoli ją w pysku.

Z nowego pomarańczowego domku raczyła wyjść tylko Laboni więc ze szczurzastych nikogo więcej nie zobaczycie:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A Koresław przedstawi Wam Panią Krowę:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Maszka

Kolejna porcyja zdjęć, tym razem wszystkie się załapały;)

Szajbowate Ciele, Laboni i Lamja, oraz blutkowe-wielkie-pluszowe-bezimienne ;) :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Czekam na informacje od molll po beta-gleken dla Szajbowatego. A może ktoś ma i odsprzeda?

U Lamiśki zauważyłam że jej łapki przednie łysieją. Poszukam info na ten temat. Nie widziałam by ktoś jej wygryzał, ani żeby sama to robiła :-\ Ze stresu może wydziobuje, a ja nie widzę? ale czym ona ma się teraz stresować? Porobię może dokładniejsze zdjęcia i pokaże.
Maszka

Zważyłam szczuroki:
Szajba->454
Lamja->390
Laboni->326

Szajba jaz zwykle za dużo je, a za mało biega; a Laboni za mało je i za dużo biega ::)

http://szczury.org/viewtopic.php?f=172& ... 21#p743921 - tu napisałam o Lamiśce + zdjęcia. Jeśli wiecie coś na ten temat - napiszcie, proszę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”