Patologiczne zwierzęta Wentzowej

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Licho

Re: Patologiczne zwierzęta Wentzowej

Post autor: Licho »

[*] dla Mizi

Jak to Urban sie starzeje? Przecież ona nawet nie ma skończonego roku.... Jeszcze nie powinno sie z nią nic dziać. Może warto, żeby ją zobaczył wet??
Obrazek
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Oleczko, jest mi trudno, bo przecież norweżki też zasługują na dom i trochę ciepła ludzkiego :( Ja już sama nie wiem... jej u mnie jest źle, nie ma wybiegów, towarzystwa i cokolwiek bym nie zrobiła będzie źle :( Szukam jej nowego domu, może akurat ktoś chciałby podjąć wyzwanie. Nie radzę sobie z nią, przyznaję. One zawsze się z Mizią lubiły, spały wtulone w siebie, czasami się sprzeczały, ale chyba nie ma szczurów, które nigdy by się nie sprzeczały... Do Dylemy i Urbana trzymała dystans, ale nigdy nie okazała większej agresji... więc co jej tak nagle odbiło? :( Dziękuję Ci, że mogłam je mieć u siebie przez ten niecały rok. Mizia była wspaniałym szczurkiem, tylko "z charakterkiem".

Licho, przecież kiedy brałam ją do siebie to miała "około roku" (co dla mnie może znaczyć 8, ale także i 14 miesięcy), a brałam ją do siebie pod koniec maja. Może źle powiedziałam, ona stała się po prostu spokojniejsza. Przedtem było jej wszędzie pełno, latała po pokoju z motorkiem w dupce, wszędzie musiała być. A teraz zamiast szaleć woli posiedzieć przy mnie, przyjść, połasić się. Byłam z laskami niedawno u weta, wszystko jest w porządku.

Niech no dopadnę aparat to Wam pokażę jak się zmieniły od czasu kiedy dodawałam foty...
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Wszystkiego najszczurszego, Kulku jeden Ty !
Byś sie pojawiła tu czasem :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

najlepszego! :D i zdjęcia, koniecznie zdjęcia..
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”