NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
sr-ola

Re: OŚMIU WSPANIAŁYCH i Nietoperowy Dom Wariatów

Post autor: sr-ola »

Nie, tego nie da się opisać. Wrażenia z głaskania ciepłego Zgredka- bezcenne! :) :) :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Oj ja też chciałabym pogłaskać kiedyś takiego Zgredka :-[
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Zgredek ma czoło wielkie jak ja! KOCHAM GO! ;D :-*
Awatar użytkownika
sr-ola

Ojej, Sysa, a to dobrze dla niego czy dla Ciebie? ;D
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Chyba ani dla niego ani dla mnie! :P
Hahahaha!
Awatar użytkownika
sr-ola

Hop, hop, jest ta kto? Stęskniliśmy się już za opowieściami rodem z Oleśnicy, zawsze było tak, że dzień bez Ośmiu Wspaniałych to był dzień stracony a teraz od tylu dni posucha. Protestujemy!
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Zgadzam się z przedmówczynią ;D Chcemy nowości! ;)
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Jejju,jejju!!!a jak ja się stęskniłam za moją ulubioną stronką!!!Dwa tygodnie bez internetu,to katorga jakaś dla Nietoperka :-\
Dopiero przed chwilą dostałam zrobionego na cacy laptopa.Tak ze do przeczytania za rok! ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Nietoperrr...
Kontakt:

Miałam tu już dawno coś wreszcie napisać,ale nagła śmierć Merch całkowicie wybiła mnie z normalności na kilka dni...
Długo nie miałam internetu i nic nie wiedziałam.A jeszcze przez święta robiłam szydełkowego szczurka właśnie dla niej...
Gdy się dowiedziałam,brakowało mu jeszcze ostatniej łapki.Miał być drugą częścią mojej zapłaty za maluszka z Merchowego Pola w przyszłości...Śmiałam się z jej słów,że mi zrobi "szczurzy przelew"...
Nie będzie już maluszka od Merch.Nie ma już Merch.Strasznie smutne to wszystko.
Szczurka i tak wysłałam,no bo w końcu miał być jej.Wysłałam Izabeli z pomysłem,że by może do trumny jej włożyć,ale to później wydał mi się pomysł może trochę nie na miejscu z punktu widzenia rodziny...Ale myślę,że Izabela będzie wiedziała,co z nim w końcu zrobić.
Merch,to dla Ciebie.Szkoda,że się spóźniłam.

Obrazek

A co u nas?Napiszę wieczorem.Teraz dzieci,pranie,obiad itp. inne "przyjemności" ;)
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Nietoperrr...
Kontakt:

No dobra,obiecałam,to i jestem.Pozbierałam też parę fotek z Nietoperkowego niebytu na forum...

W sumie zmian żadnych,oprócz zwiększenia rozmiarów maluszków karlikowych ;)
W stadzie spokój,sielanka i pełna zgoda,nawet niebieściak nie fisiuje na żaden sposób,co u niego dosyć dziwne...Chyba rozłąka ze stadem na czas jego choroby podziałała na jego ukryte dotąd pokłady dobroci dla innych...A może to już ten wiek,że zakłada się mocherowy beret i czyni się jedynie dobro,modli gorliwie,różańce odmawia,ścieląc sobie przyszłą,dobrą miejscówkę za Tęczowym Mostem... ;) ;) ;)
W sumie taki spokój,że aż nudno... ;D
Widać już też,jak mi się stadko starzeje...Bazyl,Zgredek,Pudzian...Już takie stetryczałe dziadki się robią,że tylko by spały i spały,jadły i spały... :-\
Za to młoda gwardia,jak to młodziaki - szaleją,brykają,namiętnie iskają i nie dają spać "panom w podeszłym wieku",kangurkowymi skokami po głowach zakłócając ich spokój...

A pod choinkę dostały prezent,żeby nie było,że szewc w dziurawych butach chodzi... :D

Obrazek Obrazek Obrazek

Aczkolwiek czasem zdarzają się nietrafione prezenty w przypadku niektórych... ::)
Próbował,gramolił się...Ale nie wyszło... :-\ Wysokość kilku centymetrów staje się czasami przeszkodą nie do pokonania...Nietoperek zapomniał o drabince w zestawie dla Pudziana... ;)

Obrazek Obrazek

FOKA!!!FOKA!!!JA MAM W DOMU FOKĘ!!! ;D

Obrazek

Apsik i jego kosmiczne oczy...Na zdjęciach jedynie "punkcik" wychodzi czerwony,reszta czarna...

Obrazek Obrazek Obrazek

"Brzydzę się władzą!!!" :D

Obrazek

Zgredek słynie już tu chyba ze swojego stoickiego spokoju i zadumy...Ostatnio był mnichem,tym razem stał się filozofem...

Obrazek

No i niech mi ktoś powie,że to nie jest najpiękniejszy szczur na świecie!!!BAZYYYL!!! 8)Mój misio polarny...

Obrazek

Teraz sesja meliskowa i kilka luźnych fotek ;)

"chleba naszego,powszedniego" i meliski daj nam dzisiaj...

Obrazek

"Ja ci mrugnę,ty mi mrugniesz i jakby co,to ona nic nie widzi,a meliska nasza!"

Obrazek

A tu widać wadę zgryzu niebieściaczka,która mu została po złamaniu szczęki...Tyłozgryz.I przez to co 2 tygodnie muszę mu robić traumę i zęby obcinać...Czas chyba pomyśleć o ich trwałym usunięciu u Piaseckiego.

Obrazek

Zdjęciowy miks. ;D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

"Będę brał cię...melisko w aucie!" ;D

Obrazek

I jeden mini kawałek,który pozostał przypadkiem na Bazylkowym futerku...Jakaż wojna była o ten ociupinek!!!A biedny Bazylek przerażony uciekał,nie wiedząc o co chodzi...

Obrazek

No i jak mogłabym pominąć Szelmę,kociszcze moje,utrapienie mego życia,ale jakże nocnym mruczeniem pod kołdrą nadrabiające... ::) Szczury przez nią nawet z klatki nie chcą wychodzić,choć ona bardziej boi się ich,niż one jej...sika mi to po kątach...Po co ja to coś w ogóle trzymam???Gupi Nietoper,gupi...Ale jak tak wciśnie się wieczorem pod kołdrę i zaczyna trzeszczeć... :-\

Obrazek

"Jeszcze trochę,a któregoś dnia pójdziemy razem na piwo pod rękę!"... ;)

Obrazek

A tego Nietoperowego stwora to aż mi szkoda,że ma pójść jako domek dla szczurów... :-[ Zasikają,zasrają,pogryzą i zeszmacą...Weźcie szczurzycę przegłosujcie,żeby wolała pluszowego przerobionego na przytulankę... ::)

Obrazek Obrazek Obrazek
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

lo rety, ile fotek ! Zgredek, jaki spokój :D Az mi trudno pokazać , które fotki najfajniejsze, bo na wszytskich coś się dzieje, i sliczne foczko-szczuraki!

Szczurzyca, nie chcesz tego szczura jako domku, tylko jako pluszaka !!

A moja mama stwierdziła, ze rózowy zestaw dla moich ogoniastych jest przepiękny! Ogony siedzą po 2 w norce , gzreją zadki, coś tam podgryzaja i ani myslą sie stamtąd ruszać :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

ehh, no jaki piękny! ja już obiecałam szczurom, że jedno ugryzienie zobaczę to powieszę je za oknem, a w ich klatce zamieszka nietoperkowy dumbol! ;D ale one np. mają pudełko po butach jako domek (taak, czego to się nie wymyśli) i stoi! w całości i nie zasikany! bo jak szmatek napchałam to wsiąka, a one tak bardzo nie leją do domków, bo najfajniej na półeczkę, którą trudno mi przetrzeć. ::) :D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

nie gryźcie, że ppp, ale muszę! zapomniałam:
cudna sesja!
i prawie spadłam z krzesła przez Ciebie i Zgredzia! - http://img830.imageshack.us/i/dscn1364p.jpg/ - no nie mogę!!! ;D :D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
jordan

Post autor: jordan »

a moj przystojny alejandro vel bazyl :D
Obrazek
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

czekałam, żeby ktoś napisał i nie było 3 postów z kolei. ;D nie dam zabić dumbola, szczury dostaną plagiat domku jordana, a ja szczurka. :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”