[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Klatka]- wybór klatki
No baaa pewnie ze sie nadaje
nie tylko dla dwoch. Mozesz sobie obliczyc w kalkulatorze TUTAJ

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
[Klatka]- wybór klatki
ja zawsze jestem za takimi KLATKAMI przez cene.. bo klatka wezsza, ale wyzsza... i tansza...
ale po za tym klateczka sie super nadaje
ale po za tym klateczka sie super nadaje

[Klatka]- wybór klatki
mi sie podoba :] na razie nie uzywana, bo przyszla uszkodzona (mozna o tym poczytac >>TU<<), rozmawialam z kolesiem przez tel ostatnio i czekam na nowa kuwete.
ale nawet jak tak stoi pusta to jest super
a facet, ktory ja teraz wystawil chyba jest z tej samej firmy co ten od ktorego kupilam... ale to juz moje przypuszczenia...
i jest ogromna... nawet nie wiem gdzie ja postawic
jak przyjdzie ta kuweta tam zdjecia jak sie prezentuje w pelnie wyposazona i z ciurami w srodku.
ale nawet jak tak stoi pusta to jest super

a facet, ktory ja teraz wystawil chyba jest z tej samej firmy co ten od ktorego kupilam... ale to juz moje przypuszczenia...
i jest ogromna... nawet nie wiem gdzie ja postawic

jak przyjdzie ta kuweta tam zdjecia jak sie prezentuje w pelnie wyposazona i z ciurami w srodku.
[Klatka]- wybór klatki
Super klateczki, mała odległosc miedzy pretami... normalnie raj dla ciurków 

Moja:
Pipi ur.17.12.05r. a ze mną od 17 stycznia
Mojej siostry:
Pixi ur. ok 11.12.05r. z nami od 28.01.06r

Mojej siostry:

[Klatka]- wybór klatki
a która waszym zdaniem lepsza ta co sachma mówi czy ta co ja znalazłem?
NIE KARMIC TROLLA
[Klatka]- wybór klatki
Chyba ja bym wolała tą co ty podałaś ten link
Jakas wieksza mi sie wydaje
Ale obydwie sa ładne 

Moja:
Mojej siostry:

Mojej siostry:

[Klatka]- wybór klatki
hehe, to juz chyba kwestia gustu 
w takiej do ktorej sachma dala linka mieszkaja nasze dziewczyny i Dante. i nie jest zla.
ale ta metrowa mnie zaczarowala... ale nie potrafie powiedziec czemu. poprostu lubie na nia patrzec
podoba mi sie nawet to, ze nie jest za wysoka. zawsze sie boje, ze mi szczur spadnie z samej gory klatki na dno (tu bardziej boje sie o chlopakow, ich klatka w gore mierzy dobrze ponad metr, dlatego oni dostaja nowa klatke) i cos sobie zrobi. nigdy sie to nie zdazylo, ale i tak sie boje... tu bede spokojniejsza. no i sprawia wrazenia jakby wiecej przestrzeni bylo...
ale to tylko moje subiektywna opinia
[ Dodano: Pią Sty 27, 2006 9:33 pm ]
no i dodam, ze w tej metrowej jest dosc wysoka kuweta co tez idzie na plus

w takiej do ktorej sachma dala linka mieszkaja nasze dziewczyny i Dante. i nie jest zla.
ale ta metrowa mnie zaczarowala... ale nie potrafie powiedziec czemu. poprostu lubie na nia patrzec

podoba mi sie nawet to, ze nie jest za wysoka. zawsze sie boje, ze mi szczur spadnie z samej gory klatki na dno (tu bardziej boje sie o chlopakow, ich klatka w gore mierzy dobrze ponad metr, dlatego oni dostaja nowa klatke) i cos sobie zrobi. nigdy sie to nie zdazylo, ale i tak sie boje... tu bede spokojniejsza. no i sprawia wrazenia jakby wiecej przestrzeni bylo...
ale to tylko moje subiektywna opinia

[ Dodano: Pią Sty 27, 2006 9:33 pm ]
no i dodam, ze w tej metrowej jest dosc wysoka kuweta co tez idzie na plus

[Klatka]- wybór klatki
Ja byłbym jednak skłonny kupić ta tansza ze powodów finansowych. Mam jeszcze pytanie czy ta tansza jest składana? To wazne
NIE KARMIC TROLLA
[Klatka]- wybór klatki
ta klateczka co ty link do niej podawałes to tez chyba nie jest składana.
Moja:
Mojej siostry:

Mojej siostry:

[Klatka]- wybór klatki
ta jest skladanata klateczka co ty link do niej podawałes to tez chyba nie jest składana.

[Klatka]- wybór klatki
ja mam taka jak pokazywalam... nie jest skladana (ale kto o tym mysli gdy do dyspozycji ma tylko 150zl i chce kupic klateczke dla 3-4 szczurkow?)
klateczka LuLu ma ten wielki plus ze jest skladana, ale jesli nie ma sie kasy to z niektorych wygd trzeba rezygnowac
klateczka LuLu ma ten wielki plus ze jest skladana, ale jesli nie ma sie kasy to z niektorych wygd trzeba rezygnowac

[Klatka]- wybór klatki
[quote="sachma"]klateczka LuLu ma ten wielki plus ze jest skladana, ale jesli nie ma sie kasy to z niektorych wygd trzeba rezygnowac
[/quote]
ale Lulu ma obydwie te klatki

ta jaka masz Ty sachma jest dziewczyn, a ta metrowa chlopakow (bedzie)...

ale Lulu ma obydwie te klatki

ta jaka masz Ty sachma jest dziewczyn, a ta metrowa chlopakow (bedzie)...