Moje kochane słonka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Moje kochane słonka
A żebyście wiedziały jak mojemu M się do niej gęba śmieje... :hyhy: najpierw, jak się dowiedział, że przyniosłam do domku 10 ogonka to stwierdził, że mam go zabierać i zmykać... a potem popatrzył i stwierdził, że Cynthia jest JEGO, a nie moja... :haha:
Moje kochane słonka
Nikuni (tfu tfu) grzyb się zmniejsza, Pasqud się zrasta i drapie strupki (szwy już dawno wyjęła)...
Tylko Zuza mi się bidulka starzeje... zaczyna mieć problemy ze wspinaniem się... i zrobiła się taka bardziej przytulasta...
Tylko Zuza mi się bidulka starzeje... zaczyna mieć problemy ze wspinaniem się... i zrobiła się taka bardziej przytulasta...
Ostatnio zmieniony śr mar 01, 2006 12:39 pm przez Zirrael, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje kochane słonka
[quote="Zirrael"]Tylko Zuza mi się bidulka starzeje... zaczyna mieć problemy ze wspinaniem się... i zrobiła się taka bardziej przytulasta...[/quote]
a w jakim jest wieku?
i cos mi sie wydaje, ze musi byc w tej milosci facetow do dumbolkow :lol:
a w jakim jest wieku?
i cos mi sie wydaje, ze musi byc w tej milosci facetow do dumbolkow :lol:
Moje kochane słonka
Zuz na dniach kończy 2 latka... nie wiem dokładniew kiedy tyle, ze w marcu... a przyjęłam dla siebie i wetów, że to będzie 8 marzec...
Moje kochane słonka
Najpierw wszystkiego najlepszego dla ZUZ, bo juz za chwilke bedzie miala urodzinki. 
Widze tez, ze Cynthia juz jest coreczka tatusia. :jezor2:
I bardzo dobrze.
A jak reszta stadka?

Widze tez, ze Cynthia juz jest coreczka tatusia. :jezor2:
I bardzo dobrze.
A jak reszta stadka?

Moje kochane słonka
ooo moje wczorajsze posty się znalazły :drap: dobra nic już z tego nie rozumiem...
Estuś, reszta stadka całkiem nieżle... Maryś z Moro, Meltim i Helvete rozrabiają ile wlezie i zdrówko im dopisuje... Z Kruszynki - łobuza robi się Kruszynka - pieszczoch, pcha się na kolanka i domaga miziania. U Nike grzyb coraz mniejszy (tfu tfu), za to tłuszczyku jej przybywa na tyłku i brzusiu. Pasqud kończy się zrastać (chociaż dzielnie pracuje nad strupkami). Kali... hmmm przytyła i hmmm mam takie swoje podejrzenia, że ten cholerny ogon zaczął się w końcu (tfu tfu ftu) zrastać... Z Zuzy robi się dostojna starsza pani, chociaż czasem wydaje się, że o tym zapomina i rozrabia z dzieciakami... A Cynthia nudzi się jeszcze chwilowo sama (do soboty).
Estuś, reszta stadka całkiem nieżle... Maryś z Moro, Meltim i Helvete rozrabiają ile wlezie i zdrówko im dopisuje... Z Kruszynki - łobuza robi się Kruszynka - pieszczoch, pcha się na kolanka i domaga miziania. U Nike grzyb coraz mniejszy (tfu tfu), za to tłuszczyku jej przybywa na tyłku i brzusiu. Pasqud kończy się zrastać (chociaż dzielnie pracuje nad strupkami). Kali... hmmm przytyła i hmmm mam takie swoje podejrzenia, że ten cholerny ogon zaczął się w końcu (tfu tfu ftu) zrastać... Z Zuzy robi się dostojna starsza pani, chociaż czasem wydaje się, że o tym zapomina i rozrabia z dzieciakami... A Cynthia nudzi się jeszcze chwilowo sama (do soboty).
Moje kochane słonka
bosh, żeby tak moj polubił dumbolki
to reszcie bym chyba operwacje plastyczna na uszy zafundowała
(żartuje)
ja sie domagam fotek stada
pieknej Zuzy (oj, mam sentyment do hasky)
i szkraba małego uszastego :]
fotkiiii, chcemy fotki
to reszcie bym chyba operwacje plastyczna na uszy zafundowała

ja sie domagam fotek stada

pieknej Zuzy (oj, mam sentyment do hasky)
i szkraba małego uszastego :]
fotkiiii, chcemy fotki

Moje kochane słonka
Proszę bardzo:
>>czarno-jasna szczurza kupka>bo klapniete uszko mam>pysio>diabełek<<
Niestety u Zuza pojawiły się jakieś strupki i w związku z tym impreza łazienkowa została odwołana, do czasu diagnozy i wyleczenia.
>>czarno-jasna szczurza kupka>bo klapniete uszko mam>pysio>diabełek<<
Niestety u Zuza pojawiły się jakieś strupki i w związku z tym impreza łazienkowa została odwołana, do czasu diagnozy i wyleczenia.
Moje kochane słonka
jejc a co sie Kali z grzbietem stalo??? Czy to taka fotka?
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Moje kochane słonka
[quote="limba81"]jejc a co sie Kali z grzbietem stalo??? Czy to taka fotka?[/quote]
chyba Ci chodzi o Nikunię?? jest wysmarowana nizoralem... i dllatego tak różowo wygląda :lol2:
chyba Ci chodzi o Nikunię?? jest wysmarowana nizoralem... i dllatego tak różowo wygląda :lol2:
Moje kochane słonka
Boziuuuuuuuniu !!!!!! To jest Nikunia :sciana2: jelop ze mnie.. ale zjasniala :hyhy: ojc Zir musze do Ciebie w odwiedziny sie wybrac bo wstyd!!!!!!! :sciana2: Nie poznalam ..Taka duza i taka jasna :hihi:
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Moje kochane słonka
No właśnie ciotka wstydź się... inna rzecz, że zdjęcie takie sobie...
jeszcze kilka fotek mojego dumbolca:
>>Cynthia1>Cynthia2>Cynthia3>Cynthia4<<
jeszcze kilka fotek mojego dumbolca:
>>Cynthia1>Cynthia2>Cynthia3>Cynthia4<<
Moje kochane słonka
boziu ona ( i mój Igor i Luis) maja takie same slicznosciowe uszki
takie sliczniosie zwieniete
mniam, wylko wycałowac :zakochany:
takie sliczniosie zwieniete
mniam, wylko wycałowac :zakochany: