mój jak pojechał do pracy, a praca się skończyła, zaczął czegoś szukać, a mieszkał w dzielnicy tureckiej... i teraz: a] zamieszkał z czterema laskami z polski
 b] turcy, którzy na laski lecieli i nieodmiennie dostawali kosza, znienawidzili go, c] w obronie dziewczyny postawił się lokalnemu mafiosowi i dziewczyna siłą go stamtąd wyciągnęła [wciągnęła do taksówki], bo mafioso miał w knajpie obstawę d] wcześniej mieszkał u turka i pewnego dnia naćpany turek, lokalny dil, oszalał i zaczął mu grozić bronią, bo wziął mojego za bardzo cwanego szpiega, na szczęście mój obecnie mąż niczego się nie boi i tylko to go uratowało... miał tam bardzo ciekawe życie, ten mój ukochany.
 b] turcy, którzy na laski lecieli i nieodmiennie dostawali kosza, znienawidzili go, c] w obronie dziewczyny postawił się lokalnemu mafiosowi i dziewczyna siłą go stamtąd wyciągnęła [wciągnęła do taksówki], bo mafioso miał w knajpie obstawę d] wcześniej mieszkał u turka i pewnego dnia naćpany turek, lokalny dil, oszalał i zaczął mu grozić bronią, bo wziął mojego za bardzo cwanego szpiega, na szczęście mój obecnie mąż niczego się nie boi i tylko to go uratowało... miał tam bardzo ciekawe życie, ten mój ukochany.i pisał mi stamtąd pięknie poetyczne listy

[hehehe? powiedział rincewind.]

Studia uwale zapewne. I przyjacielowi odeszla jedna z fretek. Jak z nim rozmawialam druga walczyla o zycie.
 Studia uwale zapewne. I przyjacielowi odeszla jedna z fretek. Jak z nim rozmawialam druga walczyla o zycie.