Zdjęć z Jogobellą nie ma, bo jej w końcu nie dostały, ale za to macie kilka z dzisiejszego wybiegu.
 Tylko mi tu nie marudzić, no! Kiedyś w końcu kupię tego Danonka.

Moderator: Junior Moderator

LOL
 LOL 

ja się nie tyle oburzam, co raczej osłupiałam z podziwu!
  ja się nie tyle oburzam, co raczej osłupiałam z podziwu! 

..
..
 :) <3
:) <3 Wylazła jak mi się wyładowały baterie w aparacie... Ją sportretuję innym razem, jak już będzie chciała współpracować, ale tymczasem macie Nikę i Milentasa.
 Wylazła jak mi się wyładowały baterie w aparacie... Ją sportretuję innym razem, jak już będzie chciała współpracować, ale tymczasem macie Nikę i Milentasa.  
  Często tak robią, czasem nawet trzy na raz. Komiczny widok.
 Często tak robią, czasem nawet trzy na raz. Komiczny widok.

. U mnie na wybiegu, 9 szczurów rzuca się do miski z wodą ( zawsze zapominam, i dopiero po 30-50 min. przynoszę
 . U mnie na wybiegu, 9 szczurów rzuca się do miski z wodą ( zawsze zapominam, i dopiero po 30-50 min. przynoszę  . Widok - bezcenny
 . Widok - bezcenny 
 Rozbroiły mnie całkowicie tym widokiem.
 Rozbroiły mnie całkowicie tym widokiem.  Ale nie zdążyłam zrobić lepszych zdjęć...
 Ale nie zdążyłam zrobić lepszych zdjęć...

Ale mało, bo polizały, polizały i poszły.
 Ale mało, bo polizały, polizały i poszły.  Zresztą nie miały zbytnio ochoty na wspólne biesiadowanie.
 Zresztą nie miały zbytnio ochoty na wspólne biesiadowanie.

Może będą bardziej chętne do współpracy.
 Może będą bardziej chętne do współpracy. 

Mila i Lala to pewnie po mamusi, ale po kim Nika ma takie maniery - tego się nigdy nie dowiemy.
 Mila i Lala to pewnie po mamusi, ale po kim Nika ma takie maniery - tego się nigdy nie dowiemy.