Więc nie martwcie się, bo kolejne jamniczki tak że znajdą kochające domy a nie trafia na ulice i dalej będą się rozmnażać z czego faktycznie wyszłyby potem problemy

Jak już mówiłam proponuje rozejm

Moderator: Junior Moderator
Do tego właśnie dążymy. Niech hodowlą psów zajmują się tylko osoby do tego powołane, a psa w domu niech ma tylko ten, kto naprawdę ale to naprawdę tego chce, do tego stopnia, że za niego zapłaci, zda egzamin na właściciela, zarejestruje, wyszkoli i będzie sprzątał jego kupy. To samo dotyczy chętnych na szczury. Gwarantuję, że takich ludzi na świecie nie zabraknie, a jeśli nawet, dla zwierząt to chyba lepsze niż to, co je spotyka w dzisiejszych czasach.Carmenu$ pisze:No ale pomyślcie gdyby ludzi tak jak ja nie robili i kupowali tylko psy z rodowodem a tak jak pisałam nie wszystkich stać to psy to byłby chyba zagrożony gatunek...
Zapomniałaś o znaku zapytania, czy sama takie wnioski wysnuwasz?Carmenu$ pisze:np. Zorlis powiedzmy że masz psa, nie ma rodowodu i co nie kochasz go...
Zaraz mnie coś trafi, naprawdę... Jeśli naprawdę martwisz się o zdrowie suczki, wysterylizuj ją!Carmenu$ pisze:ja na prawdę martwię się o swoja jamniczkę i dlatego ją dopuściłam, ponieważ ona bardzo często ma ciąże urojone i muszę jeszcze raz lub dwa ja dopuścić...
Skąd Ty te "mądrości" bierzesz...?Carmenu$ pisze:Zorlis... właśnie dlatego ją dopuszczam kilka razy żeby potem nie było problemów... nie można wysterylizować suczki nie dopuszczając jej ani razu gdyż zwariują jej hormony a moja ma już z nimi wystarczające problemy...
Słucham?!Carmenu$ pisze:Zorlis... właśnie dlatego ją dopuszczam kilka razy żeby potem nie było problemów... nie można wysterylizować suczki nie dopuszczając jej ani razu gdyż zwariują jej hormony a moja ma już z nimi wystarczające problemy...
no niech mnie ktoś po prostu zastrzeli.Carmenu$ pisze: nie można wysterylizować suczki nie dopuszczając jej ani razu gdyż zwariują jej hormony a moja ma już z nimi wystarczające problemy...