~~Moje Rekiny Puszyste

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
unipaks

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste

Post autor: unipaks »

Bardzo , bardzo mocno kciukam za choreńkie , niech wszystko będzie dobrze.
A takie zdjęcia , jak to z Bubą , ranią serce . Ciągle boli , nie wiem , jak długo jeszcze...
Ucałuj Rekiny po noskach i życz im zdrówka :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Babli

Post autor: Babli »

Delilah, wejdź tu, czyż to nie cud :) ?
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Co do dziewczatek , a moze im tak po prostu wykrasc te szczuraski- sama nie wiem...
Tak, tak, pod osłoną nocy wykraść, i zostawić w klatce uchylone drzwiczki, że niby uciekły... i niech szukają, 'odpowiedzialne' panny ::)
Kciukam za chore uszko!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

To by było całkiem wiarygodne - moje paskudy sobie już nauczyły same otwierać klatkę -_- O dziwo nie po to, by z niej wyjść - nie, one chciały z powrotem wejść do środka! :D
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Dziekujemy Wszystkim za całuski i kciuki :) Rekiny przekazują Wszystkim iskanko :)
Babli pisze: Delilah, wejdź tu, czyż to nie cud :) ? * Cytuj Babli
Heheh, czyzby kolejna inkarnacja Bubinki :)?
Co do dziewczatek , a moze im tak po prostu wykrasc te szczuraski- sama nie wiem...

Tak, tak, pod osłoną nocy wykraść, i zostawić w klatce uchylone drzwiczki, że niby uciekły... i niech szukają, 'odpowiedzialne' panny ::)
Hmm, naprawdę jestem bliska takiej decyzji...Co najlepsze, ostatnio mój biedny TZ zaczął się poważnie zastanawiać, czy jednak nie wycofa sie z mieszkania tam... Tez nie może patrzeć na to , jak pseudo-miłośnicy zwierząt, zapewniają im iście "królewskie" warunki życia...
(dodam, ze dwa psy tam mieszkające to niewysterylizowana suka i pies...niby szczeniak jeszcze, ale... )
Ostatnio na zebraniu domowym poruszył po raz kolejny ten temat, oczywiscie delikatnie i taktownie starał sie wyjaśnić, ze ta klatka nie nadaje sie nawet dla chomika itd., na co dziewczyny sie obraziły i naburmuszyły i tym samym słowo "szczur"', zyskało status tabu.:///
Dodatkowo jeszcze jedna "rewelacja" wyszła na jaw, mianowicie jedna z właścicielek wyjeżdża niedługo za granice i szczurka (jednego.. TAK, to prawda..)bierze ze sobą...
Jestem zdegustowana tym wszystkim... przekazałam im jedynie paczkę żywnościową (chłopaki bardzo się ucieszyli z ziarna ...)...

Co do wariatow, to dzisiaj doświadczyłam pięknej kłótni pomiędzy Sandijka a Kokardką.
W roli kości niezgody wystąpiła oczywiscie ukradziona kromka chleba :)
Właściwie, kłótnia to za duże słowo.
Dziewczynki całkiem kulturalnie wydzierały sobie ją wzajemnie, ciągnąc jedna - w jedną stronę, druga w drugą :)
Na to przybiegła zbulwersowana Lilitka, przewróciła na plecki Kokadrdkę, trochę ją przytrzymała, następnie dostało sie Sandijce, zas Lili z godnością skonfiskowała kromkę i pomaszerowała pod łózko... Widok ogłupiałych Dziewczynek..bezcenny :)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
*Delilah*

oto co robią Rekiny w czasie "wolnym"

Obrazek
mejkapujemy się (Runa)

Obrazek
rozwiazujemy krzyzowki (Runa)

Obrazek
ostro pijemy (Runa& Lilitu)

Obrazek
bawimy się w Nosferatu (Kokardka)

Obrazek robimy Zuo, Chaos i Siejemy Zamet za klatką (Masumi& Sandijka)

Obrazek...i za łóżkiem też :D (Kokardka)

Obrazek groznie sie wytrzeszczami (Masumi)

Obrazek weszymy pismo nosem (Runa)

Obrazek wylegujemy sie iscie po krolewsku :) (lilitu)

Enjoy:)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Awatar użytkownika
Nue

Te zabawy to takie więcej kulturalne, pozazdrościć ;) U mnie najfajniejszą zabawą na wybiegu jest ostatnio obgryzanie okleiny z mebli kuchennych ::)
Takie fajne te Twoje szczurcie... chociaż moje serce się skłania najbardziej do Runy i Lilituchny ;) Niech nam zdrowo i długo żyją, na pohybel wszystkim choróbskom!

Awatar użytkownika
RattaAna

Post autor: RattaAna »

wow, Twoje babiszonki wiedzą, co to rozrywka w dobrym stylu i nie pozbawiona rozmachu :D
niech tylko jeszcze Runka wróci do pełni sił i dopiero będzie balangowanie! :D

fota z Bubą... niesamowita! ogórkowe przebudzenie :)
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Cyklotymia

Runa na przedostatnim zdjęciu ma tak uroczą minę że aż się rozpływam :D
Awatar użytkownika
*Delilah*

RattaAna pisze:wow, Twoje babiszonki wiedzą, co to rozrywka w dobrym stylu i nie pozbawiona rozmachu :D
Ratta, rozmach to doskonale określenie ;D

Runa dzisiaj była u weta i ponoć uszko wyglada zdecydowanie lepiej, wiec najprawdopodobniej zostaniemy przy tym zestawie lekow (gdyby nie bylo zmiany na lepsze, to wisiało nad nami widmo gentamycyny brr)
Cyklotymia pisze:Runa na przedostatnim zdjęciu ma tak uroczą minę że aż się rozpływam :D
Tak, ta minka jest zdecydowanie antydepresyjna :)

Nue pisze:Te zabawy to takie więcej kulturalne, pozazdrościć ;) U mnie najfajniejszą zabawą na wybiegu jest ostatnio obgryzanie okleiny z mebli kuchennych ::)
Kultura kulturze nierowna ;))

Ale pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)
Babli

Post autor: Babli »

Kokaaardka! Uwielbiam ją :D Proszę o miźnięcie :P
Awatar użytkownika
Nue

Ale pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)
My mamy bombki choinkowe (jak w pokoju stała choinka, Frappa z Mokką kradły bombki i taszczyły je za łóżko), kawałek wysuszonej na wiór marchewki, niedojedzone dropsy... o, i pałeczki do perkusji, ulotki z pizzerii... za łóżkiem chowam też kartony, z których buduję zapory na wybiegu... coś tam by pewnie się jeszcze znalazło, aczkolwiek TŻ niedawno tam posprzątał ::) Po prostu miejsca zwane za-łóżkiem przyciągają takie rzeczy ;)
Kokardka owszem, urocza jest z imienia i z twarzy, ale dla mnie rządzi Lilitu i Runina, o!

Cyklotymia

*Delilah* pisze: Ale pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)
Szczurze bobki, kapcie, piłeczka, torebka, glany, jakiś woreczek zawleczony tam zapewne przez szczurki, pusta walizka podróżna (świetne miejsce na schowanie się) :P Nazbierało się tego trochę :D
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

Super, że się poprawia dla Runki :D

A szczurki od tych dziewczyn też bym wykradła - po kryjomu, jak ich w mieszkaniu nie będzie :P
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
*Delilah*

Obrazek

Zwroccie uwagę na powalającą mine Kokardki :D:D:D:D
Zdjęcie miesiąca .
Od razu przypominają mi sie filmy typu "Ring" czy "Shutter";)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”