A takie zdjęcia , jak to z Bubą , ranią serce . Ciągle boli , nie wiem , jak długo jeszcze...
Ucałuj Rekiny po noskach i życz im zdrówka

Moderator: Junior Moderator

?
 ?Tak, tak, pod osłoną nocy wykraść, i zostawić w klatce uchylone drzwiczki, że niby uciekły... i niech szukają, 'odpowiedzialne' pannyCo do dziewczatek , a moze im tak po prostu wykrasc te szczuraski- sama nie wiem...

Rekiny przekazują Wszystkim iskanko
 Rekiny przekazują Wszystkim iskanko 
Heheh, czyzby kolejna inkarnacja BubinkiBabli pisze: Delilah, wejdź tu, czyż to nie cud? * Cytuj Babli
 ?
?Hmm, naprawdę jestem bliska takiej decyzji...Co najlepsze, ostatnio mój biedny TZ zaczął się poważnie zastanawiać, czy jednak nie wycofa sie z mieszkania tam... Tez nie może patrzeć na to , jak pseudo-miłośnicy zwierząt, zapewniają im iście "królewskie" warunki życia...Co do dziewczatek , a moze im tak po prostu wykrasc te szczuraski- sama nie wiem...
Tak, tak, pod osłoną nocy wykraść, i zostawić w klatce uchylone drzwiczki, że niby uciekły... i niech szukają, 'odpowiedzialne' panny

robimy Zuo, Chaos i Siejemy Zamet za klatką (Masumi& Sandijka)
 robimy Zuo, Chaos i Siejemy Zamet za klatką (Masumi& Sandijka) ...i za łóżkiem też
...i za łóżkiem też  (Kokardka)
 (Kokardka) groznie sie wytrzeszczami (Masumi)
 groznie sie wytrzeszczami (Masumi) weszymy pismo nosem (Runa)
 weszymy pismo nosem (Runa) wylegujemy sie iscie po krolewsku
 wylegujemy sie iscie po krolewsku  (lilitu)
 (lilitu) U mnie najfajniejszą zabawą na wybiegu jest ostatnio obgryzanie okleiny z mebli kuchennych
  U mnie najfajniejszą zabawą na wybiegu jest ostatnio obgryzanie okleiny z mebli kuchennych  
  Niech nam zdrowo  i długo żyją, na pohybel wszystkim choróbskom!
 Niech nam zdrowo  i długo żyją, na pohybel wszystkim choróbskom! 

Ratta, rozmach to doskonale określenieRattaAna pisze:wow, Twoje babiszonki wiedzą, co to rozrywka w dobrym stylu i nie pozbawiona rozmachu

Tak, ta minka jest zdecydowanie antydepresyjnaCyklotymia pisze:Runa na przedostatnim zdjęciu ma tak uroczą minę że aż się rozpływam

Kultura kulturze nierownaNue pisze:Te zabawy to takie więcej kulturalne, pozazdrościćU mnie najfajniejszą zabawą na wybiegu jest ostatnio obgryzanie okleiny z mebli kuchennych

)
) Proszę o miźnięcie
 Proszę o miźnięcie 
My mamy bombki choinkowe (jak w pokoju stała choinka, Frappa z Mokką kradły bombki i taszczyły je za łóżko), kawałek wysuszonej na wiór marchewki, niedojedzone dropsy... o, i pałeczki do perkusji, ulotki z pizzerii... za łóżkiem chowam też kartony, z których buduję zapory na wybiegu... coś tam by pewnie się jeszcze znalazło, aczkolwiek TŻ niedawno tam posprzątałAle pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)
 Po prostu miejsca zwane za-łóżkiem przyciągają takie rzeczy
 Po prostu miejsca zwane za-łóżkiem przyciągają takie rzeczy 
Szczurze bobki, kapcie, piłeczka, torebka, glany, jakiś woreczek zawleczony tam zapewne przez szczurki, pusta walizka podróżna (świetne miejsce na schowanie się)*Delilah* pisze: Ale pocieszcie mnie, czy Wy tez macie mase takich dziwnych rzeczy pod łóżkiem ?;)
 Nazbierało się tego trochę
 Nazbierało się tego trochę 

:D:D:D
:D:D:D