Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
RE: Weselnik :>
I to, ze w marudniku jest 37 stron, smutniku 126 a w weselniku 132 (ja zaczelam 133
)
zycie jest piekne, a dookola nas buszuja drugie polowki jablek 
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2007 9:37 pm przez Sheila, łącznie zmieniany 1 raz.
jak ja uwielbiam patrzec na moje dziewuszki,:loverat: zwlaszcza jak razem w hamaczku spia, albo gdy sie iskaja :ziewrat: robia przy tym takie slodkie minki
ale najbardziej cieszy gdy wleza na mnie i zaczynaja lizac i podgryzac jakbym byla pelnoprawnym czlonkiem ich malego stadka
oj! rozczulam sie!:loverat:
ze mną: Quanti Novell z Emerald Moon, Maruna Jukka z SunRat's, Miss Tili
[*] Gabi, Zorka, Azumi [*]
[*] Gabi, Zorka, Azumi [*]
-
tygrys1985
maua_czarna no kurcze właśnie nie mam swojej cyfrówki, tylko czasem pożyczam. ale teraz na weekend pożycze a koszyk jeszcze stoi obok kosza na śmieci to Ci pokaże co z nim zrobiły. Mając gryzaki, gałęzie i kolby do gryzienia, ale nieeeeeee przeciez koszyk jest lepszy...
ale i tak je kocham
ale i tak je kocham
- Czerwonaona
A ja może tutaj podziele się radosną nowiną.Niedługo będe miała takie maleństwo malutkie.Nie nie nie szcuraska tych mam 4 i jak narazie walcze z GMR.Moja coreczka będzie miała rodzieństwo.Jestem w Ciązy<:):):):):)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
Ze mną:Darkon,Frost,Rubin.Bez ogonowo:Ewald,Borsunio,Kajtuś.
Czerwonaona, z całego serca gratuluję! :hoprat:
I życzę dużo zdrowia z tej okazji - niech później w marudniku pojawi się jak najmniej postów o porannych mdłościach. 
(Na naszych oczach będzie rósł kolejny malutki miłośnik szczurasków :loverat: )
(Na naszych oczach będzie rósł kolejny malutki miłośnik szczurasków :loverat: )
Cum tacent, clamant.
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek
Tak pusto bez ogonków...
W sercu: najukochańszy Czejen :* Nabu, moja mała przylepa... ;( Rawi, szalony staruszek
Gratulacje:D
Życzę dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa.
Życzę dużo zdrówka dla mamusi i maleństwa.
JESTEM KOBIETĄ 
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
O rany, GRATULACJE, Czerwonaona
)))))) jeszcze dzisiaj bylam u ginekologa i przez przypadek slyszalam stukanie serducha takiej skarbinki malutkiej co pod sercem mieszka.... Ciesze sie razem z Toba 
wzruszylam sie :] to tez powod do pisania w weselniku
wzruszylam sie :] to tez powod do pisania w weselniku
- Czerwonaona
Ja po ogromnym szoku (nie planowana sprawa)dochodze do siebie już chyba od tygodnia.Moja córeczka zadaje tylko tysiące pytań"Mamo a kto urodzi?Mamo a jak ten dzidziuś wyjdzie z brzucha?"i tysiąc innych.Zaczynam intensywne zbieranie ciuszków i oszczędności na wozek,łóżeczko i cała reszte gdyż moa mała juz nie taka mała ma 6 lat więc nic mi nie pozostało i nawet się nie spodziewałam w najbliższym czasie.Ciesze się bo gdzies tam w planach było drugie i gdyby nie ta wpadka to pewnie bym się nigdy nie zdecydowała a teraz nie ma wyjścia:]Dzieki za gratulacje i mam nadzieje,że tym razem mdlosci poranne mnie ominą bo wiem co to znaczy:)
Za Tęczowym mostem:Cola,Tekila,Meisi,Kruszynka,Milka,Skiniu,Fart,Fuks,Spidi,Cofi.
[quote="Czerwonaona"]mam nadzieje,że tym razem mdlosci poranne mnie ominą bo wiem co to znaczy:)[/quote]
Moja siostra tylko przy pierwszej ciąży miała poranne mdłości. Drugą już przeszła spokojniej. Można mieć nadzieję, że to pewna prawidłowość.
Moja siostra tylko przy pierwszej ciąży miała poranne mdłości. Drugą już przeszła spokojniej. Można mieć nadzieję, że to pewna prawidłowość.
Cum tacent, clamant.
Tak pusto bez ogonków...
Tak pusto bez ogonków...
-
tygrys1985
AAAAaaa Czerwonaona gratuluje i zazdroszcze!!! ja musze czekac co najmniej 2 lata na koniec studiow i ślub 
Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2007 2:08 pm przez tygrys1985, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czerwonaona
Ja też miałam w planach dopiero za jakies 2 lata:)Co ma być to bedzie:)
bardzo rzadko tu pisze... głównie pisałam w smutniku ale nareszcie mogę coś napisać! :smykrat:może to nic wielkiego ale strasznie się ciesze że mogę ściągać muzyczki na mp3 ktore dostałam na urodziny. wcześniej prubowałam i niechcuiało sie nic robić. napisała,m na takim jednym forum i odpisali żę źle podłanczam. strasznie się ucieszyłam gdy podłączyłam do innego miejsca i działało. strasznie się bałam że mp3 jest wadliwe i że będe musiała je zwrócić. a rodzice nie byliby z tego powodu zadowoleni...
Ostatnio zmieniony czw mar 22, 2007 4:17 pm przez Patha, łącznie zmieniany 1 raz.
czerwonaona: gratulacje
dzieciak urodzi się bardzo fartownie, w takiej przyjaznej rodzinie....
poklep brzuch ode mnie. 
ten się nie myli, kto nic nie robi
Że jestem ciocią,że jutro jest piątek i że szczuraski zdrowe no i wygram w totka wreszcie 
Życie jest piękne !!!:D
Życie jest piękne !!!:D
"Pomyśl czasami o cierpieniu, którego wolisz nie widzieć"
Czerwonaona łiii! GRATULUJĘ!! Nie ma nic piękniejszego niż nowe życie, rozwijające się pod serduszkiem kochającej mamy:D I te cudowne, malutkie niemowaczki....i te pachnące pieluszki (z zawartością, ale naprawdę ślicznie pachną):D i pierwsze uśmiechy, skupienie wzroku na twarzy mamy....Gratulacje:D!!
(jeśli o mnie chodzi, to kocham wszystkie dzieci do 6 miesiąca życia, potem mogę oddać:D)
(jeśli o mnie chodzi, to kocham wszystkie dzieci do 6 miesiąca życia, potem mogę oddać:D)
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź