Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Smutnik :(
Przyjaźń nie istnieje. Piękna mrzonka dla naiwnych... ludzkosć to dziwna nacja, oparta na dążeniu do własnej wygody i zadowolenia. Można dawać z siebie wiele, wszystko drugiej osobie ale tylko pod warunkiem, że nie liczy się na wzajemnosć. Bo kiedy to ty masz problem, możesz liczyć tylko na siebie...nie tryskasz humorem i optymizmem? zostajesz wykluczony z towarzystwa, żeby swoją szarą egzystencją nie przeszkadzać w zabawie innym. Bosssko.
oczywiście jest kilka fajnych osób na tym świecie...szkoda, że ich ciągle nie spotkałam..heh, przynajmniej w realu;)
oczywiście jest kilka fajnych osób na tym świecie...szkoda, że ich ciągle nie spotkałam..heh, przynajmniej w realu;)
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
magda: no i nic dziwnego. nic gorszego niż marudny osobnik na wesołej imprezie czy wypadzie - psuje innym nastrój, bo go wkurzają, że się cieszą, jak on ma kanał
i po takiej imprezie wszyscy mają kanał, albo sa pokłóceni - i czy coś z tego dobrego wynika? 

ten się nie myli, kto nic nie robi
Zabawa zabawą, ale gdybyci wszyscy 'przyjaciele' chociaż zainteresowali się, dlaczego stoisz na stołku z liną wokół szyji..ale nie! Jak oni mają problem, to kurrna, wiedzą do kogo się zwrócić. Kiedy ja mam problem..jestem sobie sama...no, nie sama, z małym stadkiem:)którego to nawet na ręce nie wezmę, bo się zdrowo przypiekłam na słońcu....a ich pazurki to ostatnia rzecz którą chce poczuć na skórze..
wrr.
wygrałam bilet na koncert OSTRa dla dwoch osob, na pojutrze na drugim koncu polski ;(
wygrałam bilet na koncert OSTRa dla dwoch osob, na pojutrze na drugim koncu polski ;(
moja Maluszka,kochaniutka Telimencia,zawsze zaradna i wszędobylska teraz nie moze sobie poradzic. chce sie zaprzyjaznic a one Jej nie chca...wygryzly jej dziurke w szyji,a Maluchy jak zobaczyly ze jest slabiutka zaczely po niej jezdzic jak na bujanym koniku..bezlistosnie...ciagle chodzi zjezona by wydac sie wieksza...nie wiem co robic..beczec mi sie chce jak Ją taką widze.
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Tak samo było z Fufką na początku...też przeganiały ją z kąta w kąt...a mi się serducho kroiło... Telimenko, niestety wszystko co można zrobić to poczekać:/ muszą sobie ustalić hierarchię...
Czekam na potwierdzenie .............. rozpadu mojego związku ........ to kwestia kilku godzin ..........
A mieliśmy zbudować sobie zamek i ukryć sie w nim przed światem ............
Jestem silna.................... tylko dlaczego kapią łzy??
A mieliśmy zbudować sobie zamek i ukryć sie w nim przed światem ............
Jestem silna.................... tylko dlaczego kapią łzy??
Ozzek (*) 10.10.04 - 16.07.06
Rubin (*) 11.06.07 - 12.06.07
Joda + Jenkin od 18.07.06
Jenkin (*) 15.07.08 Joda (*) 14.12.08
RubinII (*) od 2.07.07 - 26.10.2008
Czejen od 22.09.07
Czejen od 22.09.07
koopa mocny,mocny,mocny, bardzo mocny przytul.....
Koopa tulimy.....dasz sobie rade...

:cryrat:Tak bardzo tęsknie, choć wiem że nie powinnam......... :cryrat:
Byliśmy tylko dla siebie nawzajem, mielismy uciec w Bieszczady.......
Najgorsze jest to, że on wie że to najgorsza decyzja w jego życiu ale jednak rezygnuje ze mnie..... Nie rozumiem, to tak strasznie boli....... :cryrat:
Byliśmy tylko dla siebie nawzajem, mielismy uciec w Bieszczady.......
Najgorsze jest to, że on wie że to najgorsza decyzja w jego życiu ale jednak rezygnuje ze mnie..... Nie rozumiem, to tak strasznie boli....... :cryrat:
Czejen od 22.09.07
Czejen od 22.09.07
koopa nie martw sie...bedzie dobrze zobaczysz....skroro zrezygnowal to nic na to nie poradzisz....tule mocno

...koopa...mocno, mocno tulę....niestety, nic więcej nie mogę zrobić....
koopa: no a nie mówiłam? :/ ale skoro to nie było to, jeszcze będziesz z tego zadowolona. po pewnym czasie.
ja się smucę, bo moje szczury uwielbiają siebie nawzajem, oraz ludzi. innych szczurów nie. łączenie idzie fatalnie.
biedna mała szynszyl :/
ja się smucę, bo moje szczury uwielbiają siebie nawzajem, oraz ludzi. innych szczurów nie. łączenie idzie fatalnie.
biedna mała szynszyl :/
ten się nie myli, kto nic nie robi
biedna mała szynszyl.... poczochraj ja odemnie
Czejen od 22.09.07
Czejen od 22.09.07
Z BeBe zle :-(
ja sie nie zgadzam :-(
ja sie nie zgadzam :-(
Ostatnio zmieniony wt cze 05, 2007 9:23 am przez Lulu, łącznie zmieniany 1 raz.