Flip i Flap - to już dwa lata
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Flip, Flap i kotopiesy (Adia i Alfred)
O patrz, a ja właśnie zabierałam się, żeby te fotki powklejać.
Jaki wypasiony hamaczek
!
A gdzie zdjęcie różowego pudla?

A gdzie zdjęcie różowego pudla?
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Dziękuję, właśnie na taką poranną porcję słodkości czekałam
!

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Na Gosie mozna patrzec bez konca , ale musze podkreslic ze ze szczurami bardziej jej do twarzy 

Ze szczurami nowiuśkie fotki na poprzedniej stronie. Świeżutkie, wczorajsze, jeszcze ciepłe.
Dobrze , ze zwrocilas uwage , bo bym przegapila , i przy okazji nowa fryzura Lei do podziwiania - fajna.
A szczurze dzieciaki porosly .
A szczurze dzieciaki porosly .
ja,to nawet niezdążyłam zauważyć, że to już następna strona, tak się we Flipcia wgapiłam i Flapisko na głowie Gosi...
no i oglądanie Lei też mi trochę zajęło....

no i oglądanie Lei też mi trochę zajęło....
Dajcie spokój. To nie jest żadna nowa fryzura, tylko odrośnięte włosy i zblaknięta farba. Farbę dziś mi Adam obiecał nałożyć, a w przyszłym tygodniu się wybiorę do Swarzędza, do rodziców, to się z siostrą umówię na strzyżenie. Bo już patrzeć na siebie nie mogę.
to nie zapomni wkleic fot swiezo po , zn bedziesz miala calkiem krotka fryzurkę.
a czy tu Cię ktoś namawia, żebyś na siebie patrzyła? same sobie popartrzymyjuż patrzeć na siebie nie mogę

Patrzeć na siebie nie możesz? A ja oglądając zdjęcia tak sobie myślałam, jaka ładna jesteś
W ogóle świetne foty, i tak jak chyba większość uwielbiam foty Gosi z chłopakami, no po prostu cuda. A chłopaczyska dość pokaźne urosły, i jakie pychole słodkie.
http://img26.imageshack.us/my.php?image=img2557z.jpg
http://img179.imageshack.us/my.php?image=img2581.jpg

http://img179.imageshack.us/my.php?image=img2581.jpg
Śnięty Mikołaj
?
Piekne hamaczkowe foty
No a Pudel to faktycznie istny Mefistofeles
Śnięty Mikołaj

Piekne hamaczkowe foty

No a Pudel to faktycznie istny Mefistofeles

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Pies ogrodnika...
Tak sobie czasem myślę, że Flip to typowy pies ogrodnika - sam nie ruszy, ale innym nie da. Podczas wieczornych wybiegów pokazuje tę stronę swojej natury najczęściej. Flapsko pakuje się na kolanka do pieszczenia? Uciekaj stąd, to moja pani! I już Flipek siedzi na kolankach i domagając się miziania patrzy zwycięsko na swojego brata. Czy przyszedłby, gdyby Flap tego nie zrobił? Oczywiście nie, bo ma inne ważne zajęcia, jak na przykład zżeranie kolejnego kompletu pościeli. Ale nie daj Boże, jakby nie dostał czegoś, co ma Flap, albo mniejszą porcję pieszczot, to będzie się tego domagał z całą flipowatą nachalnością. Kocham tego małego podleca strasznie - jest sprytny i cudowny.
Hmm dzisiaj byłam z naszą Gosią w małym zoo, które mieści się koło stadniny koni i odrodziła się we mnie pewna miłość. Przypomniało mi się, że zawsze marzyłam o śwince wietnamskiej. Toż to takie zabawne i urocze stworzenie. A Gosia też była zachwycona. No niestety, na takie zwierzątko warunków nie mamy i pewnie mieć nie będziemy nigdy. No, chyba, że uda się nam w totka wygrać kiedyś
Tak sobie czasem myślę, że Flip to typowy pies ogrodnika - sam nie ruszy, ale innym nie da. Podczas wieczornych wybiegów pokazuje tę stronę swojej natury najczęściej. Flapsko pakuje się na kolanka do pieszczenia? Uciekaj stąd, to moja pani! I już Flipek siedzi na kolankach i domagając się miziania patrzy zwycięsko na swojego brata. Czy przyszedłby, gdyby Flap tego nie zrobił? Oczywiście nie, bo ma inne ważne zajęcia, jak na przykład zżeranie kolejnego kompletu pościeli. Ale nie daj Boże, jakby nie dostał czegoś, co ma Flap, albo mniejszą porcję pieszczot, to będzie się tego domagał z całą flipowatą nachalnością. Kocham tego małego podleca strasznie - jest sprytny i cudowny.
Hmm dzisiaj byłam z naszą Gosią w małym zoo, które mieści się koło stadniny koni i odrodziła się we mnie pewna miłość. Przypomniało mi się, że zawsze marzyłam o śwince wietnamskiej. Toż to takie zabawne i urocze stworzenie. A Gosia też była zachwycona. No niestety, na takie zwierzątko warunków nie mamy i pewnie mieć nie będziemy nigdy. No, chyba, że uda się nam w totka wygrać kiedyś