Wiesz Dorotko, w sumie masz połówkę z mojej ćwiartki, za ok. 12 lat będziemy miały tyle samoDorotka96 pisze:Ćwierćwiecze, młahahaha.

Wentzowa, LaCoka, sssouzie, Dorotka96, tosiakks-

Moderator: Junior Moderator
Wiesz Dorotko, w sumie masz połówkę z mojej ćwiartki, za ok. 12 lat będziemy miały tyle samoDorotka96 pisze:Ćwierćwiecze, młahahaha.
Mi się tu dopiero młodość zaczyna, więc podejście jak na małolatę- na luzieSysa pisze:nie przejmuj się, do starości jeszcze daleko
Aleś plosie...iwonakoziarska pisze:Pozostało mi jedynie spuścić wzrok i z wyrazem pychola pieska Pluto powiedzieć w pełni skruchy,jak mój syncio..."Psiasiam..."
Mega życzenia Główna Rozbrajaczko Tego Forum!iwonakoziarska pisze:Tak zamiast zwyczajowego sto lat...
No bo tak to jest...Szczur w pewnym wieku staje się na tyle leniwy(albo po prostu się wycwania?),że mu się nawet ze szczurzego wc w wyznaczonym miejscu nie chce korzystać...sr-ola pisze: Wstręciuchy brudzą więcej niż kiedykolwiek, nie chce się schodzić do kuwetki, bo po coDziś patrzę, a z hamaka (kot w praniu) od spodu lecą ciurkiem siuśki
iwonakoziarska pisze: No i śpi sobie leniwie na tej swojej i swoich funfli czy funfelek,kupce rodzynek, twardszych i miększych,polewanych co chwilę sokiem siuśkowym dla podrasowania zapaszku...![]()
Wiesz, w sumie wszystkie moje bździągwy są spełnieniem marzeń i potwierdzają to codziennie rozśmieszając znów czymś nowymiwonakoziarska pisze:Oby były spełnieniem marzeń i nie poznały nigdy pana weteryniarza!I chwal się jak tylko będą już zaklepane!!!
Oczywiście miłe ciepełko... szkoda tylko, że po paru sekundach odczuwać się zaczyna mokre zimnosr-ola pisze:![]()
![]()
![]()
A bo właściwie to się czepiam, przecież nie ma nic lepszego niż takie urynowo- kałowe ciepełko. Co do perfum też nigdy gustu nie miałam, Oneś dał mi to do zrozumienia siuśkając po szyi, dopiero teraz zrozumiałam przesłanie
Co racja to racja. Cza odkurzyć aparaciak, może...na weekend?denewa pisze: Tylko foteczek dawno nie widziałam![]()