Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Moje zażerają się gerberkiem spaghetti z kurczakiem. Czasami dodaję im do porcji jeszcze ugotowanego ciemnego makaronu, brązowego ryżu, ale im smakuje. Musielibyście widzieć co się dzieje, kiedy głośno zawołam "chłopaki, kolacja!" .
moje przestały się w ogóle do gerberków zbliżać. ostatnio dla poprawy sytuacji kupiłam 'lazanię', skusił mnie domniemany 'wyrazisty smak'. niestety, pudło. jeden jedyny gerber, który zjedza to 'kurczaczek'.
to nie szczury, to francuskie pieski.
Norka pisze:
ja mam chyba jakieś dziwne szczury, bo ani owocowym, ani mięsnym gerberkiem nie raczyły sie zainteresować
Obstawiam, że muszą sie przyzwyczaić
Deli i Debi też nie jedzą, dostały wczoraj warzywka z jakimś mięchem i dodatkiem scanomune i tylko spróbowały, podczas gdy moja starsza banda z wrzaskiem kłóciła sie o miejsca przy miskach Ale już ja je naucze jeść takie pyszności (fuj, zero przypraw) Mam nadzieje, że jeśli mi samej sie nie uda, to zaczną jeść po dołączeniu do stada, jak zobaczą reszte rzucającą sie do michy jakby od tygodnia nie jadła
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Kupiłam gerberka do przemycania leku z sukcesem. Złapałam pierwszy nie-deser gerber z brzegu, zakupiłam, w domu ratterię poczęstowałam i spotkałam się z ich aplauzem.
Dopiero teraz zerknęłam na etykietkę i widzę,że to z... królika i tak mi jakoś niewyraźnie
Panowie szczurowie: Ikon & Fabio <3
Dzięki długoletniej wprawie, sama siebie trawię (:
Moje dziewczyny jak zauwazylam lubia tylko miesno-warzywne gerberki..na inne np..gruszki czy marchewka juz kreca noskiem..ostatnio hotem jest gerebrek warzywa z jagniecina i ryzem