<:(...)~~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Trzymam kciuki za powrót do formy.
Wycałuj maluszka od całego forum.Tak mi Was szkoda.
Na pewno będzie dobrze.Trzeba być dobrej myśli.
Ściskam Cie bardzo mocno.
Pisz jak samopoczucie małej.Czy sie poprawia czy nie.
U kogo ją leczysz?U Bieleckiego?
Wycałuj maluszka od całego forum.Tak mi Was szkoda.
Na pewno będzie dobrze.Trzeba być dobrej myśli.
Ściskam Cie bardzo mocno.
Pisz jak samopoczucie małej.Czy sie poprawia czy nie.
U kogo ją leczysz?U Bieleckiego?
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Z ostatniej chwili...
Malutka moja odzyskuje powoli wigor i jest coraz bardziej żywsza. Dzisiaj dała mi już troszkę do wiwatu
(z czego bardzo się cieszę).
Cieszę się też, że znów robi zapasy i zaczyna powracać jej apetyt. Strasznie schudła, bo aż 1/4 wagi i waży tylko 300 g, ale jestem dobrej myśli. Musi być dobrze...
Guzek lekko zwiększył swoją objętość, minimalnie i w piątek (czyli już dziś
) wymęcze dr Bieleckiego o dokładniejsze go zbadanie. Poprzednio bardzo się ucieszył z poprawy zdrowia Kikuni, że jakoś to trochę zbagatelizował i kazał na razie skoncentrować się na wyleczeniu chorej główki. Więc dzisiaj postaram się być bardziej stanowcza.
Tak więc dalej trzymajcie kciuki kochani, bo jak na razie (tfu, tfu, odpukać), wszystko idzie w dobrą strone...
Malutka moja odzyskuje powoli wigor i jest coraz bardziej żywsza. Dzisiaj dała mi już troszkę do wiwatu

Cieszę się też, że znów robi zapasy i zaczyna powracać jej apetyt. Strasznie schudła, bo aż 1/4 wagi i waży tylko 300 g, ale jestem dobrej myśli. Musi być dobrze...
Guzek lekko zwiększył swoją objętość, minimalnie i w piątek (czyli już dziś

Tak więc dalej trzymajcie kciuki kochani, bo jak na razie (tfu, tfu, odpukać), wszystko idzie w dobrą strone...

Ja trzymam caly czas zacisniete kciuki i dlatego nie moge pracowac
Esti kochana... widzisz? jest lepiej... bedzie dobrze... musi...

Dobrze jest być kochanym... 

Esti - masz rację: wet powinien przychylić się do Twoich próśb o dokładniejsze zbadanie ogonci....zresztą czasami jest tak, że poprawa stanu zdrowia bywa chwilowa
więc lepiej nie bagatelizować niczego.
Dobrze, że Kika odzyskuje apetycik i chęć zabawy - to tylko świadczyć może, że powraca do zdrówka!!!! I za to właśnie trzyamm kciuki!

Dobrze, że Kika odzyskuje apetycik i chęć zabawy - to tylko świadczyć może, że powraca do zdrówka!!!! I za to właśnie trzyamm kciuki!
Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
no i jak Kiki po wizycie u weta?? Co dr Bielecki powiedzial??
Malutka dzisiaj dostała ostatni zastrzyk. 
Dr stwierdził, że jeśli chcemy działać coś z guzem to musimy dać jej odpocząć, a skoro jest wyraźna poprawa to tak też postanowiliśmy.
Mała czuje już się duzio lepiej, tylko chciałabym żeby więcej jadła, więc zamierzam jej dogadzać.
Trudno stwierdzić natomiast co to za narośl. Nie będziemy robić biopsji, tylko trzeba będzie to cholerstwo wyciąć. Prawdopodobnie nie jest to złośliwe, ale czas pokarze. Muszę myśleć pozywtywnie i jak na razie nie przyjmuje możliwości, że będzie to rak złośliwy...
Więc Kiki jest pod moją obserwacją i prawdopodobnie będę jej jeszcze podawać lek wzmacniający, który oleciła mi Iva. Musi się wzmocnić, żeby przetrzymać operację...
Nie przestawajcie trzymać kciuków, jak widać to pomaga...

Dr stwierdził, że jeśli chcemy działać coś z guzem to musimy dać jej odpocząć, a skoro jest wyraźna poprawa to tak też postanowiliśmy.
Mała czuje już się duzio lepiej, tylko chciałabym żeby więcej jadła, więc zamierzam jej dogadzać.

Trudno stwierdzić natomiast co to za narośl. Nie będziemy robić biopsji, tylko trzeba będzie to cholerstwo wyciąć. Prawdopodobnie nie jest to złośliwe, ale czas pokarze. Muszę myśleć pozywtywnie i jak na razie nie przyjmuje możliwości, że będzie to rak złośliwy...

Więc Kiki jest pod moją obserwacją i prawdopodobnie będę jej jeszcze podawać lek wzmacniający, który oleciła mi Iva. Musi się wzmocnić, żeby przetrzymać operację...
Nie przestawajcie trzymać kciuków, jak widać to pomaga...

Skoro to pomaga... Trzymam kciuki za Kiki. :lol:
Aha, prawie bym zapomniała. Wytarmoś i wycału Kikusię ode mnie. :*
Zdrowiej nam szybko!
Aha, prawie bym zapomniała. Wytarmoś i wycału Kikusię ode mnie. :*
Zdrowiej nam szybko!
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Ja też trzymam kciuki... powodzenia... :*
ja zamiast trzymania kciukow przesylam kiki codziennie energie 

"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Beeata - zajmujesz sie uzdrawianiem poprzez wysylaniem energii?
ESTI - Dixunia i ja jestesmy z Toba i prosimy Opatrznosc o zdrowie dla ogonka.
ESTI - Dixunia i ja jestesmy z Toba i prosimy Opatrznosc o zdrowie dla ogonka.
Pozdrawiam,
Aguśka
Aguśka
tak,jestem reikowcem
"Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości." A .Einstein
Beatka dziękuje za energie, jak widać baaaardzo pomogła. :*
I Wszystkim dziękuje za to, że są z nami. Kiki bardzo też dziękuje i mocno całuje.
:D:D
I Wszystkim dziękuje za to, że są z nami. Kiki bardzo też dziękuje i mocno całuje.

Esti,niewazne co pomoglo ,wazne ze szczura lepiej sie czuje .Sama tez mozesz przekazywac jej energie ,zreszta nie bez powodu szczurki garna sie do naszych rak i tula do innych szczurkow . Jeszcze dzisiaj zanim pojde spac zajme sie mala .Trzymajcie sie cieplo
-
- Kontakt:
Cudnie,ze z KIKI wszystko zmierza ku lepszemu (i tak nie zamierzam popuszczac kciukow dopoki wszystko nie bedzie w 100% ok
)
ps.Beata,moze nie w tym temacie,ale mozesz nam cos na ten temat opowiedziec?
ps.Beata,moze nie w tym temacie,ale mozesz nam cos na ten temat opowiedziec?

Ostatnio zmieniony ndz sty 16, 2005 12:22 am przez pomarańczowy jelcz, łącznie zmieniany 1 raz.
['] Kubuś ['] Groszek ['] Gucio ['] Pan Przytulak