A dziewczynki faktycznie sliczne...
Mała Kawowa Apokalipsa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mokka, Frappe i Neska - Mała Apokalipsa
Dobrze ze moj GMR niedlugo sie jakos nasyci.. znajdzie ujscie w swiezej krwi Chemiczka
..

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Taaak
pięć to piękna, okrągła liczba. A w końcu zwiększanie rozmiarów apokalipsy, to proces nieuchronny. Dobrej kawy nigdy dosyć.
……
Teli: Chemik? super! ładnie i fajnie
. Teraz będę czekała na Literaturoznawcę
.
……
Teli: Chemik? super! ładnie i fajnie
Po powrocie do domu Trootka i Lola były jeszcze trochę oszołomione i nie do końca poznawały swój pokój i klatkę. Dzisiaj rano natomiast od razu poznały łazienkę. Najlepiej świadczy o tym fakt, że pierwsze kroki (w przypadku Loli - susy) skierowały w stronę waniliowego mydła, na którym Trootka zostawiła głęboki ślad swoich zębów
Nue, potwierdzam to co mówiłam u Ciebie - Lola wydaje mi się jakaś większa po tych kilku dniach. Ja rozumiem dobre jedzonko, ale żeby od razu hormon wzrostu jakiś ...
Nue, potwierdzam to co mówiłam u Ciebie - Lola wydaje mi się jakaś większa po tych kilku dniach. Ja rozumiem dobre jedzonko, ale żeby od razu hormon wzrostu jakiś ...
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Lola (pierwsza) [*][/size]
Trootka [*][/size]
To pewnie to nasze siemianowickie 'zdrowe' powietrze i wodaNue, potwierdzam to co mówiłam u Ciebie - Lola wydaje mi się jakaś większa po tych kilku dniach. Ja rozumiem dobre jedzonko, ale żeby od razu hormon wzrostu jakiś ...
Przesyłam dziewczynkom mizanko
Odmienna, pięć to może od razu nie, ale cztery...? Jeźdźców Apokalipsy było czterech, jak wezmę pięć, to ten piąty na mur beton to będzie jakiś AntychrystTaaakpięć to piękna, okrągła liczba. A w końcu zwiększanie rozmiarów apokalipsy, to proces nieuchronny. Dobrej kawy nigdy dosyć.
……
Teli: Chemik? super! ładnie i fajnie. Teraz będę czekała na Literaturoznawcę
.
Literaturoznawca? Mnie tam się wydaje, że Teli jakoś w naukach ścisłych raczej gustuje
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Piąty Antychryst powiadasz? a może właśnie Anioł Światłości; nie zaryzykujesz- się nie dowiesz.
Ja tam liczę, że Teli- renesansowa kobitka, bo strasznie mi się spodobała wizja, jak to woła: „Literaturoznawczuniu! chodź na mizianko….”
albo: " Literaturoznawco! ty przebrzydły szkodniku!
Ja tam liczę, że Teli- renesansowa kobitka, bo strasznie mi się spodobała wizja, jak to woła: „Literaturoznawczuniu! chodź na mizianko….”
Nue, jak mi nie będą dziewczyny rosły, to je do Ciebie przywiozę w to siemianowickie powietrze
Odbiorę dopiero jak już będą mogły straszyc koty w Pszczynie 
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Trootka [*][/size]
Aersnem, mówiłam, że jakby co, to zapraszamy, takie Ci szczury wyhoduję, że nawet psy będą uciekać!
Dobra, to teraz mogę się przyznać: w zeszłym roku byliśmy w Czarnobylu i Prypeci (serio). Od czasu, jak wróciliśmy, nawet rośliny w naszym mieszkanku rosną w oczach i nie mamy pojęcia, dlaczego
Dobra, to teraz mogę się przyznać: w zeszłym roku byliśmy w Czarnobylu i Prypeci (serio). Od czasu, jak wróciliśmy, nawet rośliny w naszym mieszkanku rosną w oczach i nie mamy pojęcia, dlaczego
Nieee, Antychryst to by byl 666, ewentulanie 6Jeźdźców Apokalipsy było czterech, jak wezmę pięć, to ten piąty na mur beton to będzie jakiś Antychryst
Ale 5 ... to taka ładna chaotyczna liczba
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
No to mnie rozwaliłaś ..., po prostu pękam ! Z pracy mnie zwolniąDobra, to teraz mogę się przyznać: w zeszłym roku byliśmy w Czarnobylu i Prypeci (serio). Od czasu, jak wróciliśmy, nawet rośliny w naszym mieszkanku rosną w oczach i nie mamy pojęcia, dlaczego
Może jeszcze na wakacjach tam byliście ...
Czarnobyl - Zdrój
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Trootka [*][/size]
piekne cale stado.
musisz sie doszczurzyć!
hm ciekawa jestem imienia...
late?
albo mala czarna z mlekiem ;p
musisz sie doszczurzyć!
hm ciekawa jestem imienia...
late?
albo mala czarna z mlekiem ;p
i co z tego?
Imie to faktycznie ciekawostka
Moze Cappuccino czy cosik.
A nad Literaturoznawca pomysle ale to troche wody w rzece uplynie
A nad Literaturoznawca pomysle ale to troche wody w rzece uplynie
Też ostatnio myślałam nad imieniem: Latte, Woseba, Arabika, Caffe, Kawa, Inka... Możliwości multum, tylko ja nadal nie jestem przekonana, czy czwarty ogon to jest dobra decyzja. Pożyjemy, zobaczymy
Mokka przedwczoraj naderwała lub złamała sobie pazurek w tylnej łapce. Kawałek pazurka został, ale jest podbiegnięty krwią, a sam paluszek był wczoraj lekko spuchnięty. Oczywiście ranka została przemyta, dziś to już trochę lepiej wygląda... dobrze, że pazurek nie krwawił jakoś dramatycznie. Bidulka, musiała o coś tym pazurkiem zaczepić, pociągnęła i...

Mokka przedwczoraj naderwała lub złamała sobie pazurek w tylnej łapce. Kawałek pazurka został, ale jest podbiegnięty krwią, a sam paluszek był wczoraj lekko spuchnięty. Oczywiście ranka została przemyta, dziś to już trochę lepiej wygląda... dobrze, że pazurek nie krwawił jakoś dramatycznie. Bidulka, musiała o coś tym pazurkiem zaczepić, pociągnęła i...

Mysl intensywnie, my chetnie przywitamy u Ciebie nowa domowniczke.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ee5 ... 883e3.html a co to za pysznosc zajadaja?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ee5 ... 883e3.html a co to za pysznosc zajadaja?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/866 ... 55841.html -> a tu by dostała ode mnie buzi w polika, taką słodką ma minkę ^^
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/866 ... 55841.html
oooo jaka slodzizna:D
albo Macchiata 
ojjjjj zgodz sie na 4 -tą ogoniastą
:D
(ale bedzie młyn.. do kawy )
oooo jaka slodzizna:D
Arabika fajnie brzmiTeż ostatnio myślałam nad imieniem: Latte, Woseba, Arabika, Caffe, Kawa, Inka... Możliwości multum, tylko ja nadal nie jestem przekonana, czy czwarty ogon to jest dobra decyzja. Pożyjemy, zobaczymy![]()
ojjjjj zgodz sie na 4 -tą ogoniastą
(ale bedzie młyn.. do kawy )
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,