Mała Kawowa Apokalipsa

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Telimenka

Re: Mokka, Frappe i Neska - Mała Apokalipsa

Post autor: Telimenka »

Dobrze ze moj GMR niedlugo sie jakos nasyci.. znajdzie ujscie w swiezej krwi Chemiczka :D..

A dziewczynki faktycznie sliczne... :-* :-*
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Post autor: odmienna »

Taaak ;D pięć to piękna, okrągła liczba. A w końcu zwiększanie rozmiarów apokalipsy, to proces nieuchronny. Dobrej kawy nigdy dosyć. :P

……
Teli: Chemik? super! ładnie i fajnie :D . Teraz będę czekała na Literaturoznawcę ;) .
Awatar użytkownika
Aersnem

Post autor: Aersnem »

Po powrocie do domu Trootka i Lola były jeszcze trochę oszołomione i nie do końca poznawały swój pokój i klatkę. Dzisiaj rano natomiast od razu poznały łazienkę. Najlepiej świadczy o tym fakt, że pierwsze kroki (w przypadku Loli - susy) skierowały w stronę waniliowego mydła, na którym Trootka zostawiła głęboki ślad swoich zębów ;D

Nue, potwierdzam to co mówiłam u Ciebie - Lola wydaje mi się jakaś większa po tych kilku dniach. Ja rozumiem dobre jedzonko, ale żeby od razu hormon wzrostu jakiś ... ;)
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Lola (pierwsza) [*][/size]
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Nue, potwierdzam to co mówiłam u Ciebie - Lola wydaje mi się jakaś większa po tych kilku dniach. Ja rozumiem dobre jedzonko, ale żeby od razu hormon wzrostu jakiś ... ;)
To pewnie to nasze siemianowickie 'zdrowe' powietrze i woda ;) Widziałaś sama, jakie u mnie potwory porosły ;D
Przesyłam dziewczynkom mizanko :-* Pusto bez nich... a wczoraj na kolację był kuskus, na który w czasie pobytu się jakoś nie załapały...
Taaak ;D pięć to piękna, okrągła liczba. A w końcu zwiększanie rozmiarów apokalipsy, to proces nieuchronny. Dobrej kawy nigdy dosyć. :P

……
Teli: Chemik? super! ładnie i fajnie :D . Teraz będę czekała na Literaturoznawcę ;) .
Odmienna, pięć to może od razu nie, ale cztery...? Jeźdźców Apokalipsy było czterech, jak wezmę pięć, to ten piąty na mur beton to będzie jakiś Antychryst :D
Literaturoznawca? Mnie tam się wydaje, że Teli jakoś w naukach ścisłych raczej gustuje ::) Fizyk, Chemik... czekamy na Geologa, Matematyka i Astronoma!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
odmienna

Post autor: odmienna »

Piąty Antychryst powiadasz? a może właśnie Anioł Światłości; nie zaryzykujesz- się nie dowiesz. :P
Ja tam liczę, że Teli- renesansowa kobitka, bo strasznie mi się spodobała wizja, jak to woła: „Literaturoznawczuniu! chodź na mizianko….” ;D albo: " Literaturoznawco! ty przebrzydły szkodniku! ;D ;D ;D
Awatar użytkownika
Aersnem

Nue, jak mi nie będą dziewczyny rosły, to je do Ciebie przywiozę w to siemianowickie powietrze ;D Odbiorę dopiero jak już będą mogły straszyc koty w Pszczynie ;)
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Awatar użytkownika
Nue

Aersnem, mówiłam, że jakby co, to zapraszamy, takie Ci szczury wyhoduję, że nawet psy będą uciekać! ;D

Dobra, to teraz mogę się przyznać: w zeszłym roku byliśmy w Czarnobylu i Prypeci (serio). Od czasu, jak wróciliśmy, nawet rośliny w naszym mieszkanku rosną w oczach i nie mamy pojęcia, dlaczego ::)

Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

Jeźdźców Apokalipsy było czterech, jak wezmę pięć, to ten piąty na mur beton to będzie jakiś Antychryst :D
Nieee, Antychryst to by byl 666, ewentulanie 6 ;)
Ale 5 ... to taka ładna chaotyczna liczba :D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Awatar użytkownika
Aersnem

Dobra, to teraz mogę się przyznać: w zeszłym roku byliśmy w Czarnobylu i Prypeci (serio). Od czasu, jak wróciliśmy, nawet rośliny w naszym mieszkanku rosną w oczach i nie mamy pojęcia, dlaczego
No to mnie rozwaliłaś ..., po prostu pękam ! Z pracy mnie zwolnią ;D ;D ;D
Może jeszcze na wakacjach tam byliście ...??? ;D

Czarnobyl - Zdrój ;D Później się dziwic, że co jedna ogoniasta to jeździec apokalipsy.
Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Awatar użytkownika
elusia

Post autor: elusia »

piekne cale stado.

musisz sie doszczurzyć!
hm ciekawa jestem imienia...
late?
albo mala czarna z mlekiem ;p
i co z tego?
Awatar użytkownika
Telimenka

Imie to faktycznie ciekawostka :D Moze Cappuccino czy cosik.
A nad Literaturoznawca pomysle ale to troche wody w rzece uplynie ;)

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Nue

Też ostatnio myślałam nad imieniem: Latte, Woseba, Arabika, Caffe, Kawa, Inka... Możliwości multum, tylko ja nadal nie jestem przekonana, czy czwarty ogon to jest dobra decyzja. Pożyjemy, zobaczymy ;D
Mokka przedwczoraj naderwała lub złamała sobie pazurek w tylnej łapce. Kawałek pazurka został, ale jest podbiegnięty krwią, a sam paluszek był wczoraj lekko spuchnięty. Oczywiście ranka została przemyta, dziś to już trochę lepiej wygląda... dobrze, że pazurek nie krwawił jakoś dramatycznie. Bidulka, musiała o coś tym pazurkiem zaczepić, pociągnęła i...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Telimenka

Mysl intensywnie, my chetnie przywitamy u Ciebie nowa domowniczke.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ee5 ... 883e3.html a co to za pysznosc zajadaja?

Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/866 ... 55841.html -> a tu by dostała ode mnie buzi w polika, taką słodką ma minkę ^^
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
*Delilah*

Post autor: *Delilah* »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/866 ... 55841.html
oooo jaka slodzizna:D
Też ostatnio myślałam nad imieniem: Latte, Woseba, Arabika, Caffe, Kawa, Inka... Możliwości multum, tylko ja nadal nie jestem przekonana, czy czwarty ogon to jest dobra decyzja. Pożyjemy, zobaczymy ;D
Arabika fajnie brzmi :) albo Macchiata :)
ojjjjj zgodz sie na 4 -tą ogoniastą :D:D
(ale bedzie młyn.. do kawy )
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”