A dziewczynki faktycznie sliczne...

Moderator: Junior Moderator
To pewnie to nasze siemianowickie 'zdrowe' powietrze i wodaNue, potwierdzam to co mówiłam u Ciebie - Lola wydaje mi się jakaś większa po tych kilku dniach. Ja rozumiem dobre jedzonko, ale żeby od razu hormon wzrostu jakiś ...
Odmienna, pięć to może od razu nie, ale cztery...? Jeźdźców Apokalipsy było czterech, jak wezmę pięć, to ten piąty na mur beton to będzie jakiś AntychrystTaaakpięć to piękna, okrągła liczba. A w końcu zwiększanie rozmiarów apokalipsy, to proces nieuchronny. Dobrej kawy nigdy dosyć.
……
Teli: Chemik? super! ładnie i fajnie. Teraz będę czekała na Literaturoznawcę
.
Nieee, Antychryst to by byl 666, ewentulanie 6Jeźdźców Apokalipsy było czterech, jak wezmę pięć, to ten piąty na mur beton to będzie jakiś Antychryst
No to mnie rozwaliłaś ..., po prostu pękam ! Z pracy mnie zwolniąDobra, to teraz mogę się przyznać: w zeszłym roku byliśmy w Czarnobylu i Prypeci (serio). Od czasu, jak wróciliśmy, nawet rośliny w naszym mieszkanku rosną w oczach i nie mamy pojęcia, dlaczego
Arabika fajnie brzmiTeż ostatnio myślałam nad imieniem: Latte, Woseba, Arabika, Caffe, Kawa, Inka... Możliwości multum, tylko ja nadal nie jestem przekonana, czy czwarty ogon to jest dobra decyzja. Pożyjemy, zobaczymy![]()