Katarzyno, do 18.30 się wyrobisz? :>
Nakasha, zbieram usilnie na cyfrówkę i dużo mi nie brakuje więc niedługo ujawnię wszystkich moich mężczyzn. Każdego z osobna.
Ananaskowi zrobię sesję specjalną. Pożyczę aparat w tym tygodniu od przyjaciółki, bo w piątek mam wolne akurat więc coś wykombinuję.
Słoneczko siwe.. Jeden z niewielu, które nie żrą przez pręty.

Większość chwyta, niektóre mocniej, inne słabiej a on tylko lizu lizu zrobi.

Pocieszne stworzonko. Nie wiedziałam, że szczurki rasowe są tak świetnie zsocjalizowane.
klimejszyn'owa, oczywiście, że ucałuję.

Za wszystkie czasy..
Razem z Sezamem, Demusiem, Denisem i Be Be trafi do Nas samczyk od Veereny, ojciec miotu, który urodził się u niej. Spontaniczna decyzja i drobny wpływ Veereny. Troszkę nieśmiały i bojaźliwy ale myślę, że doceni u Nas towarzystwo innych szczurów i otworzy się na kontakt z nimi.
Wklejam zdjęcie Nemeziuszka (Fajne imię, co?

). Mam nadzieję, że mi Veerena głowy nie utnie za kradzież.
Kastraty + Ivan i Snowi zamieszkają w nowej klatce w osobnym pomieszczeniu. Nie wiem, co się dzieje z Amonem. Robi się coraz agresywniejszy i użarł mnie dzisiaj do krwi. Inne szczurki rownież zaczynają mu przeszkadzać i trochę obrywają. Niektóre dotkliwiej, bo nie umią się wybronić. Bracia i Ivan również w strupkach chodzą ale oni się nie dają i odpierają ataki więc zostawię ich z Amonem. Będą mieszkać w 5-cio szczurkowym stadku.

W następnym tygodniu dojedzie do Nas nowa klatka (zaje.. świetna

) i wtedy zrobimy przekwaterowanie.