[Klatka] dla 1 szczura
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

[Klatka] dla 1 szczura
no, tej mini jako klatki to w ogóle nie biore pod uwage
tylko przelicz - teady II - to 50
mini 38 - razem - 88 zł
zobacz link który ci podałam - tam nawet z przesyłka ci pewnie taniej wyjdzie - sporo taniej

tylko przelicz - teady II - to 50
mini 38 - razem - 88 zł
zobacz link który ci podałam - tam nawet z przesyłka ci pewnie taniej wyjdzie - sporo taniej
[Klatka] dla 1 szczura
ale teddy kupiłbym od kolezanki za 20 zł. a mini mam w domu. 
Dodano po 9 minutach:
wstrzymam się do soboty. jeśli do soboty nic nie kupię, kupuje teady i łączę ją z tą mini.
dzięki za wszystko.

Dodano po 9 minutach:
wstrzymam się do soboty. jeśli do soboty nic nie kupię, kupuje teady i łączę ją z tą mini.
dzięki za wszystko.
- 
				mataforgana
[Klatka] dla 1 szczura
ja taką jak pokazała Asiek ( szczur w żółtej kuwecie ), a nawet trochę większą, też używam do letniego transportu...  curcio, lepiej kup większą od razu...
 curcio, lepiej kup większą od razu...

curcio, lepiej kup większą od razu...
 curcio, lepiej kup większą od razu...BEZSZCZURZEWIE
['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon

['] Agrafka,Iskierka,Milva,Ryjek,Nitka,sunia Iskra,Zu,Bea,Arsen,Nan,Nezumi,Eskel&Askaro,Aslan&Amber,Nike,Sepia,
Ryu,Risa,Don,Ori,Diego,Gringo,Effe,Jamajka,Saskia,Imbir,Firmin,Cynamon,Paddy,Karmel,Phoenix,Geralt,Anemon
[Klatka] dla 1 szczura
[quote="curcio"]wstrzymam się do soboty. jeśli do soboty nic nie kupię, kupuje teady i łączę ją z tą mini. [/quote] - a wcześniej [quote="a w piwrwszym poscie curcio"]Czy waszym zdaniem mogę kupić tą klatkę?[/quote]
kolejna osoba... - pytasz się czy robisz dobrze - a i tak potem robisz po swojemu
jaki w tym sens..
:? :roll:

kolejna osoba... - pytasz się czy robisz dobrze - a i tak potem robisz po swojemu
jaki w tym sens..
:? :roll:
[Klatka] dla 1 szczura
cureć, wiesz, ja na twoim miejscu tez szukalabym wiekszej niz ta moja, bo ta chetniej opylilabym jakiemus hodowcy chomikow. 
moja szczurcia byla dosc mala i mieszkala w tej klatce. spokojnie mogla sie w niej obracac, ale ty masz szczura, nie szczurzyce, a on jest wiekszy. zwlaszcza, ze pozniej planujesz kolejne szczury. chyba lepiej od razu kupic wieksza. pozostaje tylko problem rodzicow... eh

moja szczurcia byla dosc mala i mieszkala w tej klatce. spokojnie mogla sie w niej obracac, ale ty masz szczura, nie szczurzyce, a on jest wiekszy. zwlaszcza, ze pozniej planujesz kolejne szczury. chyba lepiej od razu kupic wieksza. pozostaje tylko problem rodzicow... eh
[Klatka] dla 1 szczura
curcio po co prosisz nas o opinie, skoro i tak nie przyjmujesz naszych argumentow...nic z tego nie rozumiem. :?
Podane przez Ciebie klatki nijak nie nadaja sie dla duzego szczurka...a na pewno nie dla 2 lub wiecej.

Podane przez Ciebie klatki nijak nie nadaja sie dla duzego szczurka...a na pewno nie dla 2 lub wiecej.

[Klatka] dla 1 szczura
o jej przeciez ten tedy to jest strasznie mała klatka, bardzo wąska, one sie tam zamęczą. Ja mam 2 klatki jedną ptasią i jedną tedy ale z szerszą kuwetą... a szczurki i tak tylko w niej śpią. Zastanów sie jak byś ty sie czuł w takim miejscu.

Fasolka [']

[Klatka] dla 1 szczura
zapytaj się w zoologach, oni nie przywożą dużych klatek bo nikt ich nie kupuje, ale na zamuwienie sprowadzaja, ja ostwtnio się pytałam i powiedzieli mi że za klatkę dla wiewiórki 90*50*60 wys. zapłace z marżą i wszystkim 125zł... tylko nie miałabym gdzie jej postawić.... popytaj się to nie kosztuje.
Jak szukasz na allegro to szukaj używanych ja 60*40*75wys. kupiłam za 56 z przesyłką, nie śpiesz się tak

Jak szukasz na allegro to szukaj używanych ja 60*40*75wys. kupiłam za 56 z przesyłką, nie śpiesz się tak
za tęczowym mostem: Karolcia

- 
				Shady Lane
[Klatka] dla 1 szczura
To chyba ta klatka, którą polecila Asiek, tylko tańsza.
akurat 50 zł
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71466032
O, albo ta
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72314051
Nie sa to szczurze pałace, ale mieszcza się w 50 zł. Na jednego szczura mogą byc, i gwarantuje, że będą lepsze niż te 2 połączone, bo szczur pewnie z tej dla myszy nawety niedługo korzystać nie będzie, bo sie po prostu nie zmieści.

akurat 50 zł
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71466032
O, albo ta
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72314051
Nie sa to szczurze pałace, ale mieszcza się w 50 zł. Na jednego szczura mogą byc, i gwarantuje, że będą lepsze niż te 2 połączone, bo szczur pewnie z tej dla myszy nawety niedługo korzystać nie będzie, bo sie po prostu nie zmieści.
- 
				przyjazna_maja
[Klatka] dla 1 szczura
urzyj kalurlatora to sie dowiesz...  http://szczury.org/index.php?topic=5280 
Dodano po 1 minutach 1 minucie:
wg kalkuratora nadaje sie dla 1 szczura.

Dodano po 1 minutach 1 minucie:
wg kalkuratora nadaje sie dla 1 szczura.

- 
				przyjazna_maja
[Klatka] dla 1 szczura
przyjazna_maja, czytam Twoje posty i zaraz mnie cos trafi...bez sensu..
jak taka klatka nadaje sie dla nawet 5 szczorow /ort
jezeli wiesz lepiej i chcesz wierzyc w te bzdurki, ktore powstaja w Twojej glowie to spoko. ale prosze, nie zalewaj forum tym bezsensem. czasami piszesz takie glupoty, ze to az boli jak sie czyta.
dostalas zrodlo, z ktorego czerpiemy informacje (kalkulator), jezeli nadal chcesz upowszechniac te glupoty to moze podasz swoje zrodlo?
- 
				przyjazna_maja
[Klatka] dla 1 szczura
jak cos to nie ja to wymyslilam
jak kupilam klatke to na ulotce pisalo:''wspaniala dla:chomików(5)króliczka miniaturki,szczurków(5) (...)
aha,to nie cie trafi

jak kupilam klatke to na ulotce pisalo:''wspaniala dla:chomików(5)króliczka miniaturki,szczurków(5) (...)
aha,to nie cie trafi
przepraszam...

[Klatka] dla 1 szczura
[quote="przyjazna_maja"]ak kupilam klatke to na ulotce pisalo:''wspaniala dla:chomików(5)króliczka miniaturki,szczurków(5)[/quote]
a co niby producent miał napisać? max na 1 szczura? i kto by to kupił? zastamów się chwile zanim coś napiszesz...

a co niby producent miał napisać? max na 1 szczura? i kto by to kupił? zastamów się chwile zanim coś napiszesz...