Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
Własnego transportu nie mam, byłabym zdana na czyjąś uprzejmość. Oglądałam nawet wczoraj temat o transporcie, ale straciłam wiarę, że ktoś akurat będzie jechał.
Jeśli twierdzisz, że to działa, to chyba następnym razem spróbuję (bo mioty warszawski i lubelski już chyba rozdane, a to w nich się ostatnio zakochałam).
Jeśli twierdzisz, że to działa, to chyba następnym razem spróbuję (bo mioty warszawski i lubelski już chyba rozdane, a to w nich się ostatnio zakochałam).
Poszukaj maluchów w Wawie, to może uda mi sie pomóc
Znam 2 osoby, które jeżdżą na tej trasie 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Lubelski nie do końca - tylko problem polega na tym, że wciąż na 100% nie wiem ile jest samców a ile samiczek.
Maga a kiedy beda oceniane maluchy? Nie da sie fotek zrobic ? jakby cos to sluze pomocą. Wydaje mi sie ze miot lubelski ma sporo maluhow jeszcze.
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Staram się naciągnąć na jakieś foty właścicielkę - zobaczymy. Jeśli nie będzie sobie dawała rady z ocenieniem płci to zwrócę się do ciebie - dzięki za pomoc.
Jestem tak cholernie zła na siebie!! Wściekła, wkur...rzona i w ogóle, wrrr. Nie daruje sobie, nie wybacze.
Super, nie ma to ryczeć ze złości na samą siebie.
Najechałam krzesłem obrotowym Aferze na ogon
Biegłam rozdzielić Milke i Mafie. Nie zerknęłam pod krzesło a powinnam, przecież zawsze patrze, ona tak często tam siedzi
Taka 'ekstra' ze mnie właścicielka...
Nie ma szansy, żeby te 2 cm nie odpadły. Prawdopodobnie sama je sobie odgryzie.
To ją tak bardzo bolało
U weta sie do mnie przytuliła. Ona nigdy tego nie robi. Teraz śpi, przestało boleć po zastrzyku.
Chyba mi troche lepiej...
Super, nie ma to ryczeć ze złości na samą siebie.
Najechałam krzesłem obrotowym Aferze na ogon

Nie ma szansy, żeby te 2 cm nie odpadły. Prawdopodobnie sama je sobie odgryzie.
To ją tak bardzo bolało

Chyba mi troche lepiej...
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
spokojnie...wiadomo ze jestes zla ale Afera przezyje.przeciez nie jestes zla wlascicielka i nie gadaj tak Babo!! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
nina no ładnie to tak rozjechać szczura?
może to zabrzmi okrutnie, ale ta przygoda może sprawić, że afera nie będzie się pętać przy kółkach od krzesła. i będzie sama się pilnować pod tym względem.
strasznie niebezpieczny taki mebel jest, a jak widać można 1000 razy uważać, raz nie dopatrzyć - i katastrofa. dobrze że nie zgiotło jej łapy albo głowy, przecież mogła akurat pod tym węszyć. pamiętasz, jak illu zgniotła niechcący swojego szczura tapczanem, na śmierć?
przykro, ale czytałam w wątku że małej już lepiej. ogonek to nie taka tragedia, szczury łatwo się goją
i jest nadzieja, że szczur będzie lepiej dbał o swój ogonek.
[miałam kota, co sobie ogon w świeczce piekł i przyglądał mu się ciekawie, a smród z sierści szedł na cały dom - może nie a propos...?
]
może to zabrzmi okrutnie, ale ta przygoda może sprawić, że afera nie będzie się pętać przy kółkach od krzesła. i będzie sama się pilnować pod tym względem.
strasznie niebezpieczny taki mebel jest, a jak widać można 1000 razy uważać, raz nie dopatrzyć - i katastrofa. dobrze że nie zgiotło jej łapy albo głowy, przecież mogła akurat pod tym węszyć. pamiętasz, jak illu zgniotła niechcący swojego szczura tapczanem, na śmierć?
przykro, ale czytałam w wątku że małej już lepiej. ogonek to nie taka tragedia, szczury łatwo się goją

[miałam kota, co sobie ogon w świeczce piekł i przyglądał mu się ciekawie, a smród z sierści szedł na cały dom - może nie a propos...?

ten się nie myli, kto nic nie robi
Lulu
!!!
<przytul>

Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Ehh dzisiaj Bonzo odszedł... mój pierwszy kapturek 
Najgorsze było, jak całe rano sie męczył, a ja nic zrobić nie mogłam prócz siedzenia z nim i pilnowania, żeby sie nie udławił... teraz przynajmniej nie cierpi, tylko mi jakoś pusto...

Najgorsze było, jak całe rano sie męczył, a ja nic zrobić nie mogłam prócz siedzenia z nim i pilnowania, żeby sie nie udławił... teraz przynajmniej nie cierpi, tylko mi jakoś pusto...
Luluś?? co sie dzieje??
Pajton...trzymaj sie...
... wiem co czujesz.
['][']...dla Ogonka..
Pajton...trzymaj sie...

['][']...dla Ogonka..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Pewna osoba mnie przezywa etc. a rzekomo się ze mną przyjaźni. I jechać tu gdzieś z nią. Osoba ta jest wredna, itp. No i nie dość ,że się obraża jak z inną osobą sobie idę, to się rządzi, i mną pomiata!
Jestem smutna bo chcę jechać w pewne miejsce, a ta osoba tam będzie i ona uważa ,że nie jesteśmy pokłócone. Totalnie mnie olewa. Ale jeśli coś chce to jest "...Oj , ty cudna. Pomóż mi..." Jestem smutna bo jak się pokłócę z nią to możliwe ,że osoby które lubię to się odwrócą ode mnie bo ona jest zarozumiałą manipulatorką !!!!!

Jestem smutna bo chcę jechać w pewne miejsce, a ta osoba tam będzie i ona uważa ,że nie jesteśmy pokłócone. Totalnie mnie olewa. Ale jeśli coś chce to jest "...Oj , ty cudna. Pomóż mi..." Jestem smutna bo jak się pokłócę z nią to możliwe ,że osoby które lubię to się odwrócą ode mnie bo ona jest zarozumiałą manipulatorką !!!!!