Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Joanka

Re: Smutnik :(

Post autor: Joanka »

Własnego transportu nie mam, byłabym zdana na czyjąś uprzejmość. Oglądałam nawet wczoraj temat o transporcie, ale straciłam wiarę, że ktoś akurat będzie jechał.
Jeśli twierdzisz, że to działa, to chyba następnym razem spróbuję (bo mioty warszawski i lubelski już chyba rozdane, a to w nich się ostatnio zakochałam).
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Poszukaj maluchów w Wawie, to może uda mi sie pomóc :) Znam 2 osoby, które jeżdżą na tej trasie ;)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Joanka

Post autor: Joanka »

No to spróbuję. :)
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Lubelski nie do końca - tylko problem polega na tym, że wciąż na 100% nie wiem ile jest samców a ile samiczek.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
merch

Post autor: merch »

Maga a kiedy beda oceniane maluchy? Nie da sie fotek zrobic ? jakby cos to sluze pomocą. Wydaje mi sie ze miot lubelski ma sporo maluhow jeszcze.
Awatar użytkownika
Magamaga
Starszy Moderator na urlopie

Post autor: Magamaga »

Staram się naciągnąć na jakieś foty właścicielkę - zobaczymy. Jeśli nie będzie sobie dawała rady z ocenieniem płci to zwrócę się do ciebie - dzięki za pomoc.
Obrazek
Ze mną: kotka Luna i kocurek Borys

Za TM- Tuptuś [*] Fiona [*] Milejka [*] Batman [*] Mania [*] Lolek [*] Zefir [*] Bobek [*] Zawsze będę pamiętać....[/size]
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Jestem tak cholernie zła na siebie!! Wściekła, wkur...rzona i w ogóle, wrrr. Nie daruje sobie, nie wybacze.
Super, nie ma to ryczeć ze złości na samą siebie.
Najechałam krzesłem obrotowym Aferze na ogon :'( Biegłam rozdzielić Milke i Mafie. Nie zerknęłam pod krzesło a powinnam, przecież zawsze patrze, ona tak często tam siedzi :'( Taka 'ekstra' ze mnie właścicielka...
Nie ma szansy, żeby te 2 cm nie odpadły. Prawdopodobnie sama je sobie odgryzie.
To ją tak bardzo bolało :'( U weta sie do mnie przytuliła. Ona nigdy tego nie robi. Teraz śpi, przestało boleć po zastrzyku.
Chyba mi troche lepiej...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

spokojnie...wiadomo ze jestes zla ale Afera przezyje.przeciez nie jestes zla wlascicielka i nie gadaj tak Babo!! ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

nina no ładnie to tak rozjechać szczura?
może to zabrzmi okrutnie, ale ta przygoda może sprawić, że afera nie będzie się pętać przy kółkach od krzesła. i będzie sama się pilnować pod tym względem.
strasznie niebezpieczny taki mebel jest, a jak widać można 1000 razy uważać, raz nie dopatrzyć - i katastrofa. dobrze że nie zgiotło jej łapy albo głowy, przecież mogła akurat pod tym węszyć. pamiętasz, jak illu zgniotła niechcący swojego szczura tapczanem, na śmierć?
przykro, ale czytałam w wątku że małej już lepiej. ogonek to nie taka tragedia, szczury łatwo się goją :) i jest nadzieja, że szczur będzie lepiej dbał o swój ogonek.
[miałam kota, co sobie ogon w świeczce piekł i przyglądał mu się ciekawie, a smród z sierści szedł na cały dom - może nie a propos...? :)]
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Lulu
Kontakt:

Post autor: Lulu »

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
limba

Post autor: limba »

Lulu ???!!! :( <przytul>
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Awatar użytkownika
Pajton

Post autor: Pajton »

Ehh dzisiaj Bonzo odszedł... mój pierwszy kapturek :(
Najgorsze było, jak całe rano sie męczył, a ja nic zrobić nie mogłam prócz siedzenia z nim i pilnowania, żeby sie nie udławił... teraz przynajmniej nie cierpi, tylko mi jakoś pusto...
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

lulu?.....
pajton: przykro :( biedny mały ogonek.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Luluś?? co sie dzieje??

Pajton...trzymaj sie...:(... wiem co czujesz.
['][']...dla Ogonka..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Babli

Post autor: Babli »

Pewna osoba mnie przezywa etc. a rzekomo się ze mną przyjaźni. I jechać tu gdzieś z nią. Osoba ta jest wredna, itp. No i nie dość ,że się obraża jak z inną osobą sobie idę, to się rządzi, i mną pomiata!
Jestem smutna bo chcę jechać w pewne miejsce, a ta osoba tam będzie i ona uważa ,że nie jesteśmy pokłócone. Totalnie mnie olewa. Ale jeśli coś chce to jest "...Oj , ty cudna. Pomóż mi..." Jestem smutna bo jak się pokłócę z nią to możliwe ,że osoby które lubię to się odwrócą ode mnie bo ona jest zarozumiałą manipulatorką !!!!! :( :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”