Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- szczuruleczka
Re: Tupot Małych Stóp ^^
;( O Mamuniu, czemu zabierasz za TM niewinne zwierzątka?? chociaż dla nich, panie Boże mógłbyś zostawić nieśmiertelność ;(
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Wreszcie sie zmobilizowałam i zrobiłam pare zdjęć 

A żeby nie było za wesoło, to jeszcze w grudniu musimy pojechać do dr Piaseckiego, bo Frida ma gruczolaka.

A żeby nie było za wesoło, to jeszcze w grudniu musimy pojechać do dr Piaseckiego, bo Frida ma gruczolaka.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Mucha321
- Kontakt:
Jest moja słodka Coco.. 
Kciuki za Fridę!

Kciuki za Fridę!

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Niech się Frida trzyma , będziemy kciukać! 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Z czterema uchamiMucha321 pisze:Jest moja słodka Coco..

Na zdjęciach minimalnie to widać, ale jedno ucho ma rozcięte, a w drugim (to mocno widać) ma wyrwany kawałek ucha

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Mucha321
- Kontakt:
Nie przyjrzałam się, ale faktycznie.. ma odjechane ucha. 

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA

Dziewczyny od tygodnia nie były ani razu zamknięte w klatce. Dziwi mnie fakt, że i tak śpią w klatce, w hamaku. Drzemki na łóżku, pod kocem zdarzają się tylko w trakcie dnia.
Demolują pokój do reszty co sprawia im ogromną frajde
Niestety obie eFki mają guzki. Fridy na szczęście jest luźno pod skórą, Flory częściowo między mięśniami, znalazłam go w dzień śmierci merch, co tylko dodatkowo mnie dobiło...
Strasznie mi ciężko, nie spodziewałam sie, że będzie aż tak źle. Tacy ludzie nie powinni odchodzić, nie tak wcześnie.
Demolują pokój do reszty co sprawia im ogromną frajde

Niestety obie eFki mają guzki. Fridy na szczęście jest luźno pod skórą, Flory częściowo między mięśniami, znalazłam go w dzień śmierci merch, co tylko dodatkowo mnie dobiło...
Strasznie mi ciężko, nie spodziewałam sie, że będzie aż tak źle. Tacy ludzie nie powinni odchodzić, nie tak wcześnie.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Czy ja mówiłam, że śpią tylko w klatce?
Teraz w klatce tylko jedzą i załatwiają sie
Pokój uznaje za zdemolowany
One jeszcze udoskonalają dzieło.

Tak, pozbawiły łóżko wnętrzności. Na zdjęciach wnętrzności kapy i gąbkowego materaca
Im bliżej końca szczurów tym mi ciężej z perspektywą, że nie będzie ich tak całkiem.

Pokój uznaje za zdemolowany

Tak, pozbawiły łóżko wnętrzności. Na zdjęciach wnętrzności kapy i gąbkowego materaca

Im bliżej końca szczurów tym mi ciężej z perspektywą, że nie będzie ich tak całkiem.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- sr-ola
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - zdjęcia
My też tak mamy!
Ta gąbka jest wszędzie. Wracam po całym dniu do domu i okazuje się, że nosiłam kawałki tej gąbki na sweterku
I też tak łowimy http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6634.jpg
Trzeba wsadzić łapkę w czeluście królestwa niebieszczurzego
Zamiast kanapy stoi już praktycznie szkielet.Super, że nie tylko my wpadamy do dziury przy siadaniu a deska ciśnie nie tylko w nasze dupki 
Oj...http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6638.jpg

Oj...http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6638.jpg
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
No niestety, sie dziewczynki zaguziły
I tak późno, skończyły już moje eFeczki 2 lata. Ale Fridzie strasznie toto rośnie. Jutro umawiamy sie na operacje, więc pewnie niedługo będziemy prosić o kciuki. W końcu moje merchowe dziewczynki muszą dożyć 3 lat.
A Coco padły łapki... W ciągu 3 dni zaczęła 'klapać', wlecze nimi troche za sobą. No ale ona 2 lata skończyła 2 listopada.

A Coco padły łapki... W ciągu 3 dni zaczęła 'klapać', wlecze nimi troche za sobą. No ale ona 2 lata skończyła 2 listopada.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- sr-ola
Własnie. Moja Agrafka teraz zaczyna jakby ciągać za sobą dupkę, widać, że tylne nóżki zaczynają szwankować (ok.2 lata i 4 miesiące) Czyli jednak starość? ech..
Kciuki za wycinanie guzów! Oby skutecznie, niech się dziewuszki pocieszą jeszcze kanapowym królestwem.

Kciuki za wycinanie guzów! Oby skutecznie, niech się dziewuszki pocieszą jeszcze kanapowym królestwem.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
http://s573.photobucket.com/albums/ss17 ... 0_6628.jpg czy na taki pyszczek można się gniewać ?
niemożliwe
mocno kciukamy

mocno kciukamy

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Padłabym na zawał, gdyby mi coś takiego zrobiły.
A mój TŻ by zamordował najpierw sprawców, a potem mnie
A mój TŻ by zamordował najpierw sprawców, a potem mnie

No, pokój może trochę ucierpiał, ale za to jakie szczury szczęśliwe
Na te słodkie pysie absolutnie nie można się gniewać.

Na te słodkie pysie absolutnie nie można się gniewać.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;