ale obecnie karabińczyków nie posiadam
 ale obecnie karabińczyków nie posiadam 
Moderator: Junior Moderator

Moje panny też początkowo nie akceptowały hamaków, więc zastosowałam mały podstępdusiaczek pisze: Ja moim zrobiłam hamak, ale przemianowałam go na namiot nad jedną z platform bo zamiast na nim wolą spać pod nim. Zdziwiłam się że zamiast wygody wolą twarde pięterko
 powiesiłam hamaczek pod drzwiczkami, w taki sposób, żeby wychodząc z klatki musiały po nim przejść. Po 2-3 dniach już w nim spały
  powiesiłam hamaczek pod drzwiczkami, w taki sposób, żeby wychodząc z klatki musiały po nim przejść. Po 2-3 dniach już w nim spały  

, szykuję dla niego podkoszulkę, aby przyzwyczaił się do zapachu. Zastanawiam się, czy poza wrzuceniem mu kawałka podkoszulka z moim zapachem nie zrobić z jego resztek lub kolejnego podkoszulka hamak. Nie mam pojęcia, czy to zwiększy jego zaufanie do mnie, czy jest kompletnie bezcelowe
 , szykuję dla niego podkoszulkę, aby przyzwyczaił się do zapachu. Zastanawiam się, czy poza wrzuceniem mu kawałka podkoszulka z moim zapachem nie zrobić z jego resztek lub kolejnego podkoszulka hamak. Nie mam pojęcia, czy to zwiększy jego zaufanie do mnie, czy jest kompletnie bezcelowe  . Widziałem je w sklepach, ale po co wyrzucać pieniądze skoro samemu można zrobić
. Widziałem je w sklepach, ale po co wyrzucać pieniądze skoro samemu można zrobić  .
. nie wydasz pieniedzy na cos,co mozna zrobic samemu
 nie wydasz pieniedzy na cos,co mozna zrobic samemu 

Dobry polar można kupić w second handach za grosze, wybieram się niedługo, bo stare hamaczki są już nieco zużyte.
 Dobry polar można kupić w second handach za grosze, wybieram się niedługo, bo stare hamaczki są już nieco zużyte.dokladnie,gotowe hamaki sa drogie. moja mama kupila chlopakom na prezent komplet z allegro... hamak,tunel i dwa domki z polaru = 90zl. ale co zrobic przeciez teraz nie wyrzuceTili pisze:Ja na poczatku chcialam nakupowac hamaki, tunele, legowiska, ale kurcze poco wydawac kase jak mozna kupic kawalek polarka i uszyc samemu, tz uszyc obszyc boki, doszyc tasiemki i za 20zl , bo tyle kosztuje spory kawalek polaru mam cale wyposazenie.