Mała Kawowa Apokalipsa
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mokka, Frappe i Neska - Mała Apokalipsa
Chyba już nie masz wyjścia - wszyscy tak namawiają 

Lola [*][/size]
Trootka [*][/size]
Lola (pierwsza) [*][/size]
Trootka [*][/size]
Lola (pierwsza) [*][/size]
albo espresso!
hm Nue, mam jeden problem ktora to Mokka, ktora Frapcia a ktora Neska?
zawsze wklejasz wszystkie fotki.. a ja mam problem ;p
msze je poznac zanim przyjada
przepraszam za ignorancje
hm Nue, mam jeden problem ktora to Mokka, ktora Frapcia a ktora Neska?
zawsze wklejasz wszystkie fotki.. a ja mam problem ;p
msze je poznac zanim przyjada
przepraszam za ignorancje
i co z tego?
Szczurasy specjalnie na użytek sesji zdjęciowej podgryzały sobie węgierską papryczkę (dzięki Aersnem, poświęciłam jedną na potrzeby zdjęć
)
Skoro tak mnie namawiacie na czwartego ogona i stosujecie zbiorową presję, to ja chyba rzeczywiście nie mam wyjścia. Zobaczy się po urlopie
Elusia - proszę
:
Frappe
Neska
Mokka (ta rozwalona rozkosznie, z białym brzuszkiem)
Na zdjęciu Frappa i Mokka wyglądają dość podobnie, ale Mokka ma ciemniejszy grzbiet. Frappiszon to taki typowy huskacz.
Espresso i Cappuccino brałam pod uwagę, fajne imiona, aczkolwiek trochę długie. O, i Kofeina jeszcze.
Wpadłam ostatnio w istny szał zakupów, jeśli chodzi o szczurzaste. Dziś nabyłam w sklepie internetowym 5 opakowań Chipsi Mais, bo było tanio (21,80 za sztukę + 4 zł jeno za dowóz do mojego miasta) i teraz siedzę i się zastanawiam, gdzie to upchnę, jak już przywiozą

Skoro tak mnie namawiacie na czwartego ogona i stosujecie zbiorową presję, to ja chyba rzeczywiście nie mam wyjścia. Zobaczy się po urlopie

Elusia - proszę

Na zdjęciu Frappa i Mokka wyglądają dość podobnie, ale Mokka ma ciemniejszy grzbiet. Frappiszon to taki typowy huskacz.
Espresso i Cappuccino brałam pod uwagę, fajne imiona, aczkolwiek trochę długie. O, i Kofeina jeszcze.
Wpadłam ostatnio w istny szał zakupów, jeśli chodzi o szczurzaste. Dziś nabyłam w sklepie internetowym 5 opakowań Chipsi Mais, bo było tanio (21,80 za sztukę + 4 zł jeno za dowóz do mojego miasta) i teraz siedzę i się zastanawiam, gdzie to upchnę, jak już przywiozą

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
...jak już będzie czwarta szczurka, to się szybko zorientujesz z jakich ona kaw- lurowatych czy szatańskich
co to za sklep? bo mi chipsi brakować zaczyna a nie widzę nigdzie tak tanio?

co to za sklep? bo mi chipsi brakować zaczyna a nie widzę nigdzie tak tanio?
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Właśnie, gdzie tak tanio dają Chipsi?
GMR to jednak poważna choroba
ciekawe, czy we 4 stworzą wielką apokalipsę 
GMR to jednak poważna choroba

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

...i będę miała Czterech Jeźdźców Apokalipsy, a potem to wiecie już ze źródeł pisanych, co będzie
Chipsi dają tak tanio w Kąciku Pupila, o: http://www.kacikpupila.pl/sklep/chipsi- ... -8899.html Wzięłam aż 5 paczek, bo dopiero od 99 zł mam dowóz za 4 zł, a ściółkę kupuję średnio raz w miesiącu, więc teraz będę mieć zapasy.
Uwaga: Xtra Vital też tam jest, w cenie 12,20!

Chipsi dają tak tanio w Kąciku Pupila, o: http://www.kacikpupila.pl/sklep/chipsi- ... -8899.html Wzięłam aż 5 paczek, bo dopiero od 99 zł mam dowóz za 4 zł, a ściółkę kupuję średnio raz w miesiącu, więc teraz będę mieć zapasy.
Uwaga: Xtra Vital też tam jest, w cenie 12,20!
Łaa.. tanio
Śliczne masz szczurzynki

Śliczne masz szczurzynki

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
4 to taka śliczna liczba!
a 5? Jeszcze ładniejsza 

Ciekawy czy do Ciebie szybciej dojdzie niż do mnie. Ja tam zamówiłam tarasy ferplasta i do tej pory nie dostałam, a zamówienie i wpłata zrobione 25 czerwca...
Osobiście bym odradziła sklep, choć ceny mają konkurencyjne, może to tylko taka jednorazowa wpadka, zobaczymy.
Gratuluję decyzji na wspaniałą 4, ale tak jak napisała Babli "4 to taka śliczna liczba", a 7 jaka piękna

Gratuluję decyzji na wspaniałą 4, ale tak jak napisała Babli "4 to taka śliczna liczba", a 7 jaka piękna

Naixinka, a 9 ? Też piękna, no nie?
Ogólnie to mi się podoba 11
Wg mnie to jest idealna liczba szczurów. Chwilowo mam 10, z kosiaczkiem była moja upragniona 11, ale może już niedługo znowu będzie 11... 
Także Nue bierz się do dzieła

Także Nue bierz się do dzieła

To się rozpędziły! Dopiero o czwartym zaczęłam myśleć, a i to jeszcze nie wiem, a już mam mieć jedenaście
!
Naixinka, no to mnie trochę zdołowałaś, bo mi ta ściółka potrzebna w zasadzie na już. A coś tak czułam, że mogą być problemy, bo 5 opakowań to całkiem sporo, a część sklepów internetowych oszczędza na miejscu w magazynie, jak może, i zamawia część towaru dopiero po wpłynięciu zamówienia. A na Śląsku w hurtowniach jakieś problemy były z Chipsi ostatnio, z tego co wiem. Najgorsze, że już kasę wpłaciłam, arghhhh... A za długo czekać też nie mogę, bo za 2 tygodnie wyjeżdżamy i nie będzie miał kto odebrać zamówienia...

Naixinka, no to mnie trochę zdołowałaś, bo mi ta ściółka potrzebna w zasadzie na już. A coś tak czułam, że mogą być problemy, bo 5 opakowań to całkiem sporo, a część sklepów internetowych oszczędza na miejscu w magazynie, jak może, i zamawia część towaru dopiero po wpłynięciu zamówienia. A na Śląsku w hurtowniach jakieś problemy były z Chipsi ostatnio, z tego co wiem. Najgorsze, że już kasę wpłaciłam, arghhhh... A za długo czekać też nie mogę, bo za 2 tygodnie wyjeżdżamy i nie będzie miał kto odebrać zamówienia...
Jak do nich napisałam kiedy mogę się spodziewać przesyłki i czy przelew na pewno doszedł bo na stronie cały czas jest, że oczekują na wpłatę, to mi odpisali:
"Dzień dobry,
tak, przelew już doszedł. Wczoraj podczas pakowania paczki dla Pani okazało się, że brakuje zaczepów w jednym z tarasów. Dlatego też musielismy towar oddac do reklamacji.
Postaramy się, aby paczka wyszła możliwie najwczesniej, jak to tylko jest możliwe. Spodziewamy się, że wysłać towar w przyszłym tygodniu.
Przepraszamy za utrudnienia. "
Maila dostałam 2 lipca, więc wychodzi, że pakowali dopiero(!) pierwszego. Oczywiście ten "przyszły tydzień" już minął, a paczki nie widzę. Jutro znowu napiszę maila z pytaniem. O tyle dobrze, że odpisują a nie totalny olew.
"Dzień dobry,
tak, przelew już doszedł. Wczoraj podczas pakowania paczki dla Pani okazało się, że brakuje zaczepów w jednym z tarasów. Dlatego też musielismy towar oddac do reklamacji.
Postaramy się, aby paczka wyszła możliwie najwczesniej, jak to tylko jest możliwe. Spodziewamy się, że wysłać towar w przyszłym tygodniu.
Przepraszamy za utrudnienia. "
Maila dostałam 2 lipca, więc wychodzi, że pakowali dopiero(!) pierwszego. Oczywiście ten "przyszły tydzień" już minął, a paczki nie widzę. Jutro znowu napiszę maila z pytaniem. O tyle dobrze, że odpisują a nie totalny olew.
Ja widziałam w sklepie KrakVet (nie znam kompletnie, tak że nie wiem czy to dobry sklep) Chipsi za 18.90 (wysyłka za darmo od 99 zł)
Będzie czwarty, to i miejsce na piątego się znajdzie
hihi.
Będzie czwarty, to i miejsce na piątego się znajdzie

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
alken, rzeczywiście
Tu wklejam linka, może się przyda komuś... ja się pośpieszyłam, jak widać
http://www.krakvet.pl/chipsi-mais-podsc ... 10957.html