Ale mam nadzieję , że w końcu zaakceptują

Dobrze chociaż , że może być z Noktulą

Wyczochraj porządnie kuplążki i pozaliczaj wszystko jak najszczęśliwiej

Moderator: Junior Moderator
Ja tam widzę rozwiązanie. SalomonoweNie wiem tylko co potem - kiedy Deliliah będzie chciała połączyć ze swoim stadem świerzbiche, a ja Krówkę ze swoim.
właśnie, gdzie ?*Delilah* pisze: A gdzie zdjecia, ktore w pocie czola wykonywałam))?
Nue problem w tym że ona sama nauczyła się "spuszczać z łańcucha" czyli klatkiJak wychodzicie z domu, możecie spuszczać Indali z łańcucha...yyy... to znaczy wypuszczać z klatki
Unipaks, póki co odpukać tfu tfu szczury są zdroweAkka , no po takiej długiej przerwie to jakieś fotki się należą , ogonów nie poznamy!![]()
I niech to będą zdjęcia zdrowych szczurów
Ol pamiętam o tym cały czas że już dawno temu obiecałam Ci zdjęcia mojego małego szpiega, tylko ciągle mi czasu na wszystko brakujeA nie myśl sobie, że o zdjęcia przestaniemy Cię nękać - proszę wreszcie pokazać szpiega z krany deszczowców !
Denewa masz całkowitą racje, rosną jak na drożdżachSzpileczka to musi być już kawałek szczura...A i Yerstina pewnie sporo urosła...
![]()
No to nie pozostaje Ci Akka nic innego jak to udowodnićAkka pisze:Denewa masz całkowitą racje, rosną jak na drożdżach!!
a Szpiluni ni maA zapewniam że jest czemu się przyglądać, bo to dziwaczno-pokraczne jest