Mój wypasiony harem :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Re: Mój wypasiony harem :D

Post autor: Jessica »

trzymam kciuki i za szczurki i za Ciebie,żebyś się nerwowo nie wykończyła Kochana :* 8)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

tosiakks pisze:trzymam kciuki i za szczurki i za Ciebie,żebyś się nerwowo nie wykończyła Kochana :* 8)
Dzięki :*
Szyszunia cały czas oszczędza tą łapkę, trzyma w górze a jak na niej staje to tak ją przekręca żeby spuchniętym paluszkiem nie dotykać do podłoża :/ bidulka moja kochana leży teraz osowiała i się na mnie patrzy :(

A z dobrych wiadomości tooo: Szysza i nasza gwiazda stadna Filipek-Elvis poczuli chyba do siebie miętę 8) cały czas śpią razem i to w takich pozycjach, że paść można ze śmiechu :D ona na pleckach a on między jej rozłożonymi nóżkami z główką na jej brzuszku :) albo ona leży na boczku i zakłada na niego nogę :)
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

LaCoka pisze:ona na pleckach a on między jej rozłożonymi nóżkami z główką na jej brzuszku :) albo ona leży na boczku i zakłada na niego nogę :)
UDOKUMENTUJ TO ;) ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
LaCoka

tosiakks pisze:
LaCoka pisze:ona na pleckach a on między jej rozłożonymi nóżkami z główką na jej brzuszku :) albo ona leży na boczku i zakłada na niego nogę :)
UDOKUMENTUJ TO ;) ::)
Już to zrobiłam O0 ale nie mogę na razie wrzucić zdjęć bo net mi strasznie zamula ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Dziwi mnie ta Paskowo nóżka. Nie widziałam tego, wiec ciężko mi coś powiedziec. Ale troche długo to sie juz ciągnie, moz coś on tam ma wbite?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
LaCoka

pin3ska pisze:Dziwi mnie ta Paskowo nóżka. Nie widziałam tego, wiec ciężko mi coś powiedziec. Ale troche długo to sie juz ciągnie, moz coś on tam ma wbite?
Nie zauważyłam żadnej najmniejszej ranki ani nic ;/ jak do mnie przyjechał to nóżka (oprócz stópki) była tak po całości napuchnięta lekko i bardzo twarda a teraz wywaliło taką gulkę w miejscu piętki ;/ jutro się dowiemy co to może być
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Trzymam kciuki za kawalera i panienki :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
LaCoka

Dzięki :)

A i słuchajcie, mam jeszcze jeden dylemat: ta nowa klatka z all miała rozstaw prętów 2,5cm, chłopaki mają to gdzieś, Buźka też nie wychodziła, Szyszka tylko w nocy a Fuzja non stop. Postanowiłam zatem klatkę osiatkować (siatka wykonana jest z grubego i sztywnego plastiku bo niestety metalowej nie byłam w stanie znaleźć tzn było kilka ale kosztowały tyle co klatka ;/) wszystko jest cacy tylko, że Fuzja przegryzła w jednym miejscu siatkę i namiętnie wychodzi ;/ reszta ogonów siedzi grzecznie a ta skubana ucieka i gania po całym pokoju.
I teraz się zastanawiam: czy dać ją do towera (z kilkoma dziewczynami miała pewne starcia) czy coś zrobić z nową klatką (a jeśli tak to co bo nie uśmiech mi się zrywanie tej siatki i kupowanie tamtej, która jest droga a w dodatku nie ma jej na metry więc będę musiała kupić jej o wiele za dużo)
Rhenata

Post autor: Rhenata »

zasklep dziurę może najpierw a jak to nie pomoże to już tylko podtuczenie chudzielca ;)
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
LaCoka

Rhenata pisze:zasklep dziurę może najpierw a jak to nie pomoże to już tylko podtuczenie chudzielca ;)
Dziurę zabezpieczyłam drutem i ze wszystkimi domownikami z podziwem obserwowaliśmy szczura, który wił się między nimi jak piskorz a po chwili biegł radośnie przez pokój :D obawiam się również, że jeśli nawet uda mi się zabezpieczyć to miejsce to ona wyżre kolejną dziurę ;/ nad podtuczeniem mogłabym spróbować popracować ale wątpię żeby mi się to z nią udało, co zje to zaraz spali, adhd ;)
Awatar użytkownika
Mucha321
Kontakt:

Post autor: Mucha321 »

LaCoka, kup może takie plastikowe zakładki, które się wplata między pręty. Zapytaj o nie w zoologu. ;) Ja też się zastanawiam nad kupnem ich ale ze względów estetycznych, bo one zatrzymują ściółkę w klatce, a te futrzaki to tak śmiecą czasami, że nie wyrabiam z odkurzaniem. :D
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.

+ RESZTA TOWARZYSTWA :)
Awatar użytkownika
LaCoka

Mucha321 pisze:LaCoka, kup może takie plastikowe zakładki, które się wplata między pręty. Zapytaj o nie w zoologu. ;) Ja też się zastanawiam nad kupnem ich ale ze względów estetycznych, bo one zatrzymują ściółkę w klatce, a te futrzaki to tak śmiecą czasami, że nie wyrabiam z odkurzaniem. :D
Dzięki za radę poszukam owego wynalazku ;)
Awatar użytkownika
Arve
Kontakt:

Post autor: Arve »

ile byś siatki potrzebowała, bo jak widzę mieszkasz w Wawie... a ja w tym tygodniu kupuję siatkę metalową pvc więc coś tam mogę z rolki uzyczyć. Na pewno mi zostanie po osiatkowaniu Casity i zrobieniu rury do wspinaczki.
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
Awatar użytkownika
LaCoka

Arve pisze:ile byś siatki potrzebowała, bo jak widzę mieszkasz w Wawie... a ja w tym tygodniu kupuję siatkę metalową pvc więc coś tam mogę z rolki uzyczyć. Na pewno mi zostanie po osiatkowaniu Casity i zrobieniu rury do wspinaczki.
O, dzięki :) myślę, że w 5ciu metrach spokojnie powinnam się zamknąć ale może być tego trochę mniej to wtedy zabezpieczę tylko punkty "strategiczne" czyli te najbardziej narażone na zażarcie ;)
Awatar użytkownika
LaCoka

O 18:30 mamy wizytę u weta, proszę o kciuki bo wczoraj wieczorem zauważyłam lekkie zasinienie w okolicy jajków u Paska :(
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”