Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Bezy. W piekarniku siedzą. Mój pierwszy raz. W sumie bardziej niż bezy przypominają bezowe placki, ale chyba nie będzie to miało wpływu na walory smakowe, mam nadzieję...
edit//
Bezy boskie, tylko się poprzyklejały do lipnego papieru...
Ktoś ma ochotę?
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Dzis mamy druga rocznice slubu. I cieszy strasznie, ze przy takiej okazji myslac o naszym wspolnym zyciu dochodze do zniosku, ze fajnie jest byc zona i miec takiego meza. Zarecone jest czasami zycie. Jak poznalam Daniela to go glowy by mi nie przyszlo, ze kiedy bedziemys razem. A teraz nie wyobrazam sobie niebycia jego zona
Denerwujesz sie mocno czy srednio? Ja mam znajoma ktora dwa dni przed swoim slubem byla jeszcze za granica a kiecke kupowala wieczorem dzien przed slubem bo uwazala ze bez sensu sie stresowac przy takim wyborze.. to ja juz sie bardziej niz ona denerwowalam
Już jutro Czwartek. Ten Czwartek, Wielki Czwartek (ale nie mam tu na myśli tego związanego ze świętami ).
Stresuję się, nie ma to tamto.
Dzisiaj jade do Wrocka, po piątego kapturka do stada Nieziemsko sie ciesze
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp