Dzikusek u krwiopijki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Dzikusek u krwiopijki
http://img402.imageshack.us/i/sokrates15.jpg/ Dzwonnik z Notre Dame 

Hahaha.. faktycznie jak garbaty 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nie, trochę już przystopował.
Coraz bardziej jednak męski się robi, taki przystojny i silny. Nic dziwnego - w końcu w niedzielę 4 miesiące skończył. Osiągnięty wiek i masa ciała kwalifikują go już do kastracji, ale nad tym będziemy myśleć już w styczniu, nie ma potrzeby się spieszyć. Póki co rozbójnikuje jak zawsze, wykopuje ziemię z donicy mojego ulubionego zamiokulkasa (to roślina taka, piękna zresztą), kradnie mi zasmarkane chusteczki i podgryza drzwi szafy, kiedy nie może dostać się do środka. Najlepsze jednak, że wyraźnie polubił Sofrę - około półroczną samiczkę, która odchowuje u mnie dzieci. Pozwala jej spać na swojej klatce, nie gryzie jej ogona ani łapek (tylko z zaciekawieniem chwyta w rączki i obwąchuje), nie jeży futra i nie fuka. Jest dla niego nadzieja - za to nadzieja na ocalenie klejnotów jest coraz mniejsza... No i piękny jest niezmiennie.

Tutaj senne przeciąganie się po drzemce na pokrowcu od laptopa.

A tutaj ucieczka z miejsca zbrodni. Półka z kwiatem jest jakieś 2 metry nad ziemią, ale to dla niego pikuś. W górę i w dół porusza się z jednakową (naprawdę imponującą) sprawnością.

Tutaj senne przeciąganie się po drzemce na pokrowcu od laptopa.

A tutaj ucieczka z miejsca zbrodni. Półka z kwiatem jest jakieś 2 metry nad ziemią, ale to dla niego pikuś. W górę i w dół porusza się z jednakową (naprawdę imponującą) sprawnością.
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Jeju, śliczny jest. 

cudowny spider-rat
po prostu nieziemski jest

piękny 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Eh, rzeczywiście prawdziwy przystojniak z niego wyrósł. Co do dzikusowego urwisowania, to znam to aż za dobrze
Dżumka też tak sprytnie się wspina i schodzi z rur, a w grzebaniu w kwiatkach ma u mnie mistrzostwo.
Genialna jest też w wygryzaniu tynku ze ściany, każdy kąt pokoju wygryzła do tynku
Rozmarzyłam się tak patrząc na zdjęcia

Rozmarzyłam się tak patrząc na zdjęcia

rewelacyjna fotka
...i ogonek!Berdog pisze:Rura od CO, uniwersalny podgrzewacz do łapek.
"Teraz twoje łapki już nigdy nie będą zimne"!!!

Dzikus ostatnio pierwsza noc na wolności spędził i bardzo mu się podobało. Mi mniej. Nie wiem ile razy się budziłam, ale stanowczo za dużo. To deptał po mnie, to skakał mi na głowę z szafki, to tłukł się z Juni (krzywdy sobie nie robią, ale ona go nie znosi i do pisków i przepychanek dochodzi niemal przy każdym spotkaniu), to Maluszki zaczepiał, to zrzucał coś ze stolika z ogłuszającym hukiem... Mam nadzieję, że ochłonie trochę i grzeczniejszy się zrobi, bo to duży chłopiec już i najwyższa pora więcej wolności mu zapewnić.
Obie foty świetne!!! 
Mi się akurat tutaj Sokrates bardziej podoba: http://img98.imageshack.us/i/dzikus01.jpg/ Rozpłaszczony... jakby przechodził i zaległ na chwilę w takiej pozycji z lenistwa

A obiecane fotki stadka?

Mi się akurat tutaj Sokrates bardziej podoba: http://img98.imageshack.us/i/dzikus01.jpg/ Rozpłaszczony... jakby przechodził i zaległ na chwilę w takiej pozycji z lenistwa

A ja myślałam, że on do tej pory miał u Ciebie dobrze, to teraz to będzie miał chyba jak w niebie...krwiopij pisze:Mam nadzieję, że ochłonie trochę i grzeczniejszy się zrobi, bo to duży chłopiec już i najwyższa pora więcej wolności mu zapewnić.

A obiecane fotki stadka?

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
100 lat,100 lat!
Wielu wspaniałych dni w dobrym zdrowiu , pośród kochającej ludzko - ogoniastej rodzinki , w otoczeniu dóbr wszelakich a sercu miłych!

Wielu wspaniałych dni w dobrym zdrowiu , pośród kochającej ludzko - ogoniastej rodzinki , w otoczeniu dóbr wszelakich a sercu miłych!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
faktycznie krwiopij się ..hmmm..młodnieje
wszystkiego naj, no i co tam w szczurzym stadzie słychać?