W ogóle szczurze baby są ... takie inne od moich kilogramowych leniwców,którym już nawet nie chce się kicać,tylko zsuwają się po półeczkach i drabinkach żeby zjeść...

Moderator: Junior Moderator
Dokładnie tak! tylko, ze nie umiem tego tak ładnie opisać, bo z zachwytu mam mętlik w głowiedenewa pisze:O mój boziu... ona tak usnęła?Słodkości...
![]()
http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... ie1579.jpg
Zdecydowanie Twoje spostrzeżenia po powiększeniu stadka przypominają mi moje odkryciaStarsze szczurki są odważniejsze i ciągnie do człowieka, ale przede wszystkim duże stadko pozwala lepiej poznać charakter i preferencje danego szczurka. Inna sytuacja: podchodzę do klatki przetrzeć półeczki... co najmniej 3 szczurki właśnie w tym czasie mają ochotę sobie po mnie pochodzić, obwąchać i obsikać... jeden śpi snem kamiennym a dwa kolejne już są na dole i wychodzą z klatki
Jessica pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wzywajcie straż!!!!!!!!!!!! płonę!!!! stópeczki![]()
mmmmmm
Wszyscy są na forum bezpieczni terazAiB pisze:Strażaczka się melduje:)
Mogę Cię ugasić w razie konieczności
Bardzo nam miło, ze zajrzałaś do naszych... stópekNietoperrr... pisze:Stópkiiiii...Fetyszystka stópkowych szczurzych cudowności melduje się w obliczu tych zdjęć...![]()
W ogóle szczurze baby są ... takie inne od moich kilogramowych leniwców,którym już nawet nie chce się kicać,tylko zsuwają się po półeczkach i drabinkach żeby zjeść...
Specjalnie, żeby można tam było żwirek wrzucaćBabli pisze:Sysa, mam pytankoA te tarasy są specjalnie tak zawieszone? Bo ja mam w drugą stronę w sumie, i zastanawia mnie to
![]()
Świetny proces skradania się do Bąbla przez Essie! Słodko!
- jak Bąbel woli, znaczy- pomysł znakomityBąbel woli taką półkę z masażem od miękkiego sianka
Hahahahaha to powiem Ci, że to tak szybko nie przejdzie, znam z autopsjiSysa pisze:No i mi się chłopak roznarcyził, bo to był jego pomysł![]()
Sysa pisze:Hahaha, miałam też zdjęcia z całym sysem, ale se myślę, że czym zasłużyliście na takie widokisssouzie pisze:http://s997.photobucket.com/albums/af96 ... ie1571.jpg
aaaah wiszoszczur
i kawałek Sysy
![]()
ah ja miło mieć takiego małego przytulaka nie?
ja również powinnam się uczyć...i oglądam zdjęcia Sysy![]()
Cudownie mieć takiego malucha, to prawda. Choć Essie już powoli wyrasta z tego wieku i zaczyna sie jej etap "podepczę szczury, pobiegam, pojem, pobiegam, pobiegam i pokicam dla odmiany".
Choć jak czytałam o Szczałecce to i ona w transporterku złapała tę fazę magiczną kicownika, bo tak jak Ty oglądasz moje zdjęcia, tak ja czekam na nowe u Ciebie i czytam z zapałem opisy, bo mało kto pisze tak jak Ty![]()