. Nie było w opakowaniu żadnych ciem i robaków , data była dobra .. W środku są suszone owoce , brokuły , warzywka , mięsko i rybka
  . Nie było w opakowaniu żadnych ciem i robaków , data była dobra .. W środku są suszone owoce , brokuły , warzywka , mięsko i rybka   . Kupiłam karmę Vitapol Premium Line i jestem zadowolona .
  . Kupiłam karmę Vitapol Premium Line i jestem zadowolona .Moderator: Junior Moderator

. Nie było w opakowaniu żadnych ciem i robaków , data była dobra .. W środku są suszone owoce , brokuły , warzywka , mięsko i rybka
  . Nie było w opakowaniu żadnych ciem i robaków , data była dobra .. W środku są suszone owoce , brokuły , warzywka , mięsko i rybka   . Kupiłam karmę Vitapol Premium Line i jestem zadowolona .
  . Kupiłam karmę Vitapol Premium Line i jestem zadowolona .

Oglądałem tez pobieżnie karmę w wiadrach i wygląda na to, ze Vitapol idzie ku lepszemu. Oby!Technologia pakowania w atmosferze ochronnej polega na zastąpieniu powietrza w opakowaniu gazem lub mieszaniną
gazów, aby kontrolować procesy biochemiczne lub enzymatyczne, rozwój mikroorganizmów, a także zapewnić ochronę
przed uszkodzeniem mechanicznym produktu.

Karmę robią w miarę dobrą, żeby jeszcze nie dodawali wkładki mięsnej...
 Karmę robią w miarę dobrą, żeby jeszcze nie dodawali wkładki mięsnej...  Vitapol po prostu musi sie jeszcze troche napracowac, zeby odzyskać dobre imię.
 Vitapol po prostu musi sie jeszcze troche napracowac, zeby odzyskać dobre imię.