KLUSKI: Beza, Leia, Shani, Renfri
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: KLUSKI: Beza, Leia, Shani, Renfri
Gratuluje doszczurzenia, cudna kopa ze szczurow

no kopa ze szcurów rządzi.....świetna fota
Śliczne szczurzyny, wymiziaj
Śliczne szczurzyny, wymiziaj
na kupie szczurów jest tylko połowa aktualnej ich ilości
fota dobra, nie ma to jak lustrzanka.
szczurzyny wmiziane w 8/9 Laura gryzie
szczurzyny wmiziane w 8/9 Laura gryzie

I TAK UMRZESZ.
o, gratuluję doszczurzenia =)
planujesz coś jeszcze? =D
a o co chodzi z tymi jajkami?
planujesz coś jeszcze? =D
a o co chodzi z tymi jajkami?
nie, 8 szczurów jest gorsze od tornada
jajka są smocze, i będą smoki, jak się będzie klikać.
jajka są smocze, i będą smoki, jak się będzie klikać.

I TAK UMRZESZ.
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Czego się nie robi z miłości do ogoniastych 
Mam nadzieję, że dziewczynki dadzą się połączyć w miarę bezboleśnie ze stadkiem, szczególnie z czarnuszkami ^^''
Mam nadzieję, że dziewczynki dadzą się połączyć w miarę bezboleśnie ze stadkiem, szczególnie z czarnuszkami ^^''
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

8 szczurów gorsze od tornada? Ciekawe co będziesz mówić jak znowu będziesz się doszczurzać
Dam głowę że pin3ska mówiła to samo
, a teraz co?
Bez obrazy pin3sko.
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
pierwsze zdjęcie jest najlepsze 
8 szczurów gorsze od tornada? To co ja mam powiedzieć? 
Ja już sie gubie z tym Twoim stadkiem... Nagle przybyły mi 4 i nie wiem skąd (2 od Nakashy a pozostałe?)
Ja już sie gubie z tym Twoim stadkiem... Nagle przybyły mi 4 i nie wiem skąd (2 od Nakashy a pozostałe?)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
strup, na pierwszym jestem ja po całym dniu życia 
nin, to było tak.
Miałam sobie Bezę, Leię, Shani, Renfri. W zeszły piątek wzięłam na ferie na przechowanie Laurę i Apsik od koleżanki przyjaciółki. fajna dziewczyna swoją drogą, trza jej będzie forum pokazać
2 dni później pojechalam do Nakashy po kapturki, które jednak na razie pozostają bezimienne.
W środku nocy (czyli o 6 jakby ktoś nie wiedział
) obudziła mnie Apsik. Chyba nie domknęłam klatki i się rozlazły. Namierzenie i złapanie Laury tradycyjnie zajęło mi 10minut
Na szczęście one sie za bardzo nie wspinają i nie wlazły na wolierę.
Laura dziś mnie znowu tak porządniej ugryzła. I odkryłam że brakuje jej końcówki ogonka.
Apsik jest kochana i miziasta, do tego stopnia, że pojawia sie realne prawdopodobieństwo kradzieży szczura
Zaczęłam łączenie kluch z bachorami. Najpierw przez pół godziny w wanni, potem dłuuugo w transporterku, w przedpokoju, w klatce.
Shani tradycyjnie puszy się i spycha tyłkiem, Leia przewraca i gryzie, Beza ma wszystko głęboko, a Renfri się zaprzujaźniła
.
nin, to było tak.
Miałam sobie Bezę, Leię, Shani, Renfri. W zeszły piątek wzięłam na ferie na przechowanie Laurę i Apsik od koleżanki przyjaciółki. fajna dziewczyna swoją drogą, trza jej będzie forum pokazać
2 dni później pojechalam do Nakashy po kapturki, które jednak na razie pozostają bezimienne.
W środku nocy (czyli o 6 jakby ktoś nie wiedział
Laura dziś mnie znowu tak porządniej ugryzła. I odkryłam że brakuje jej końcówki ogonka.
Apsik jest kochana i miziasta, do tego stopnia, że pojawia sie realne prawdopodobieństwo kradzieży szczura
Zaczęłam łączenie kluch z bachorami. Najpierw przez pół godziny w wanni, potem dłuuugo w transporterku, w przedpokoju, w klatce.
Shani tradycyjnie puszy się i spycha tyłkiem, Leia przewraca i gryzie, Beza ma wszystko głęboko, a Renfri się zaprzujaźniła

I TAK UMRZESZ.
To Ty sobie zostaw Apsiczke a mi daj Laure
Ja lubie wredne szczury 
Już myślałam, że sie doszczurzyłaś poczwórnie
Już myślałam, że sie doszczurzyłaś poczwórnie
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Kot! Kot! Kot! Pech! Kot! Pech! Czarny!
Śliczne paskudy
Wymiziać proszę 
Śliczne paskudy
Jakie pchły
A czarnuch też fajny, taki błyszczący
Zawsze marzył mi sie czarny dachowiec
A mam rudego i niebieskiego... No i persa 'teoretycznieczarnego'.
A czarnuch też fajny, taki błyszczący
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
kota czarna, teraz ma jakiś łupież i matową sierść i nic z tym nie mogę zrobić 

I TAK UMRZESZ.