Oddam małe szczurki! Zielona Góra
Moderator: Junior Moderator
Re: Oddam małe szczurki! Zielona Góra
Ale czadzicho!!! Już nie mogę się doczekać. Ja będę odbierać malucha osobiście,jade z chlopakiem samochodem,wiec jeśli ktoś mieszka na trasie Piła(wlkp)-Z.Góra to mogę podrzucić malucha
juz tez nie moge sie doczekac
:D

-
Devona pisze:Jeśli nic się nie zmieni, po świętach będę przewozić szczury denewy do Wrocławia pociągiem, z Wrocławia natomiast autem na wystawę do Katowic. Mogę zabrać także inne samiczki z tego miotu, jeśli to po drodze. Wolałabym nie brać samców, bo z Zielonej Góry do Wrocławia jadą ze mną szczurki denewy, moje dwa ogony plus pusty transporter na samiczkę z hodowli, którą odbiorę we Wrocławiu. Jeśli miałabym wziąć jeszcz czwarty transporter, to wątpie, żebym była w stanie sama je wszystkie nieść.
czyli samiczke dla mnie mozesz wziac do wroclawia?

Ale piękna focia hehehe!!!!!!!
Slodziak :* 

M1- brzuch, ogon, łapy CLAUDIA
M2- białe paluszki WOLNY
M3-brzuch, ogon, łapy MOJA CIOCIA, oddaję - SOBOTA
M4-palce MOJA CIOCIA oddaję - SOBOTA
M5- maluszek, palce - MUCHA321
M6-malutka plamka brzuch, ogon, łapy - mojej mamie pokazałam, i się w nim zakochała to jej dałam:D żyje sobie z chomikiem, polubili się:)
F1-łapki, ogon, brzuch -ANTITA91
F2-palce - DENEWA
F3- palce - KOTWA_RIOT jedna z nich nie żyje, ta z białymi paluchami
F4- palce - KOTWA_RIOT
F5- palce - KLIMEJSZYN
F6- łapki, brzuch podłużna plamka - DENEWA
F7- łapki, brzuch - KAMILKA - oddaję - SOBOTA
M2- białe paluszki WOLNY
M3-brzuch, ogon, łapy MOJA CIOCIA, oddaję - SOBOTA
M4-palce MOJA CIOCIA oddaję - SOBOTA
M5- maluszek, palce - MUCHA321
M6-malutka plamka brzuch, ogon, łapy - mojej mamie pokazałam, i się w nim zakochała to jej dałam:D żyje sobie z chomikiem, polubili się:)
F1-łapki, ogon, brzuch -ANTITA91
F2-palce - DENEWA
F3- palce - KOTWA_RIOT jedna z nich nie żyje, ta z białymi paluchami
F4- palce - KOTWA_RIOT
F5- palce - KLIMEJSZYN
F6- łapki, brzuch podłużna plamka - DENEWA
F7- łapki, brzuch - KAMILKA - oddaję - SOBOTA
Dzis juz sroda

Widze,ze moj szczur zostal oddany
i przypisano mnie do innego... Anita ja chce tylko malucha z bialymi skarpetkami,nie chce samych palcow bialych,nie chce calego czarnego malucha.Nie wiem kompletnie jak wyglada maluch,ktorego mi teraz przypisalas,ale mam nadzieje,ze maly ma biale skarpety,bo w przeciwnym razie niestety go nie wezme.

jejciu a to ze ma zamiast bialych lapek paluszki to zle ;/ masakra ja bym sie cieszyla z takiego jakbym chciala szczurka. Co za roznica jaki... To moze kup sobie z hodowli to bedziesz miala wymarzonego.
Ja w ogole nie mialam miec bo wszystkie byly zajete a ze zwolnilo sie miejscie to biore jaki wolny i tez sie go nie moge doczekac.
Sry ze sie wtracam w ogole nie moja sprawa ale wkurza mnie takie gadanie ;/
Ja w ogole nie mialam miec bo wszystkie byly zajete a ze zwolnilo sie miejscie to biore jaki wolny i tez sie go nie moge doczekac.
Sry ze sie wtracam w ogole nie moja sprawa ale wkurza mnie takie gadanie ;/

Mogę, jeśli denewa przyśle mi odpowiednio duży transporterkotwa_riot pisze:czyli samiczke dla mnie mozesz wziac do wroclawia?:):)

Będzie pięknie do czasu, aż szczur podrośnie i zje chomika :/ . Jaki to jest chomik? Niektóre muszą żyć samotnie, a szczur potrzebuje SZCZURZEGO towarzystwa.antita91 pisze:M6-malutka plamka brzuch, ogon, łapy - mojej mamie pokazałam, i się w nim zakochała to jej dałam:D żyje sobie z chomikiem, polubili się:)
Nie moge sie wypowiedziec na ten temat ale wiem ze chomik zyje w nocy heh bo jak mialam chomika to w dzienm ziezko bylo go zobaczyc a w nocy za to slyszalaas go az uszy pekaly bo tak gryzl kraty.
Sami decydujcie.
Pozdrooo
Sami decydujcie.
Pozdrooo

Claudia, szczur jakiego ci przypisałam jest identyczny jhak ten, którego oddałam...
a chomik i tak z nim nie będzie, tylko dam mamie tego niezarezerwowanego samca:P
No i gitara
musze posprzatac u szczurkow zostawilam im jeden hamaczek bo jak mala przyjdzie to i tak wszystko musze umyc itp