inne samiczki też, mimo, że same nie miały małych, kładły się na nich i grzały je, gdy Agape jadła, piła czy po prostu łaziła z resztą stada ;]. Ważne jest tylko, by odseparować samce. To gratuluję udanych porodów i wspólnego wychowywania maluszków! =)
 inne samiczki też, mimo, że same nie miały małych, kładły się na nich i grzały je, gdy Agape jadła, piła czy po prostu łaziła z resztą stada ;]. Ważne jest tylko, by odseparować samce. To gratuluję udanych porodów i wspólnego wychowywania maluszków! =)odizolowac nieoswojona ciezarna na czas porodu - PROBLEM
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
odizolowac nieoswojona ciezarna na czas porodu - PROBLEM
Gdy moja Agape urodziła, wszystkie szczury opiekowały się małymi  inne samiczki też, mimo, że same nie miały małych, kładły się na nich i grzały je, gdy Agape jadła, piła czy po prostu łaziła z resztą stada ;]. Ważne jest tylko, by odseparować samce. To gratuluję udanych porodów i wspólnego wychowywania maluszków! =)
 inne samiczki też, mimo, że same nie miały małych, kładły się na nich i grzały je, gdy Agape jadła, piła czy po prostu łaziła z resztą stada ;]. Ważne jest tylko, by odseparować samce. To gratuluję udanych porodów i wspólnego wychowywania maluszków! =)

inne samiczki też, mimo, że same nie miały małych, kładły się na nich i grzały je, gdy Agape jadła, piła czy po prostu łaziła z resztą stada ;]. Ważne jest tylko, by odseparować samce. To gratuluję udanych porodów i wspólnego wychowywania maluszków! =)Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

odizolowac nieoswojona ciezarna na czas porodu - PROBLEM
wczoraj wypuscilam siostry wszystkie razem (jak zwykle) i zostawilam otwarte klatki w zasiegu zeby mogly sprawdzac na biezaco czy male czegos nie potrzebuja  nagle patrze a Wi niesie maluchy do klatki Wi i Sagity hehehe po kolei jeden po drugim
 nagle patrze a Wi niesie maluchy do klatki Wi i Sagity hehehe po kolei jeden po drugim  oczywiscie gdyby nie to, ze w klatce sa mlodsze o 2 tygodnie maluchy Luny to bym jej pozwolila a tak nie chce narazc dzieciaczkow (obu mam) na stresy i tym samym narazc mam na stresy
 oczywiscie gdyby nie to, ze w klatce sa mlodsze o 2 tygodnie maluchy Luny to bym jej pozwolila a tak nie chce narazc dzieciaczkow (obu mam) na stresy i tym samym narazc mam na stresy  zreszta latwiej je oswajac jak sa barziej dostepne
 zreszta latwiej je oswajac jak sa barziej dostepne  wiec poki co Wi musi jeszcze poczekac z przeprowadzk
 wiec poki co Wi musi jeszcze poczekac z przeprowadzk  a Luna i Sagita nie maja nic przeciwko maluchom
 a Luna i Sagita nie maja nic przeciwko maluchom  wiec bedzie ok
 wiec bedzie ok 

nagle patrze a Wi niesie maluchy do klatki Wi i Sagity hehehe po kolei jeden po drugim
 nagle patrze a Wi niesie maluchy do klatki Wi i Sagity hehehe po kolei jeden po drugim  oczywiscie gdyby nie to, ze w klatce sa mlodsze o 2 tygodnie maluchy Luny to bym jej pozwolila a tak nie chce narazc dzieciaczkow (obu mam) na stresy i tym samym narazc mam na stresy
 oczywiscie gdyby nie to, ze w klatce sa mlodsze o 2 tygodnie maluchy Luny to bym jej pozwolila a tak nie chce narazc dzieciaczkow (obu mam) na stresy i tym samym narazc mam na stresy  zreszta latwiej je oswajac jak sa barziej dostepne
 zreszta latwiej je oswajac jak sa barziej dostepne  wiec poki co Wi musi jeszcze poczekac z przeprowadzk
 wiec poki co Wi musi jeszcze poczekac z przeprowadzk  a Luna i Sagita nie maja nic przeciwko maluchom
 a Luna i Sagita nie maja nic przeciwko maluchom  wiec bedzie ok
 wiec bedzie ok 
chyba upadłam na głowe  
  powaznie upadlam na glowe