http://img63.imageshack.us/i/swieta2f.jpg/
Od lewej: Emi, Sonic, Koka
 Hera gdzieś powędrowała, a Juna siedziała w klatce, biedaczysko. Ale jajo też dostała
 Hera gdzieś powędrowała, a Juna siedziała w klatce, biedaczysko. Ale jajo też dostała 
Moderator: Junior Moderator

I te wzroki typu "nasze żarcie, nie oddamy"
 I te wzroki typu "nasze żarcie, nie oddamy"  
 ) Junie. Muszę powiedzieć, że strasznie się boję, ale dam radę
) Junie. Muszę powiedzieć, że strasznie się boję, ale dam radę   . A Juna jest tak kochana, spała mi właśnie w bluzie przez chyba godzinę
 . A Juna jest tak kochana, spała mi właśnie w bluzie przez chyba godzinę  . Fajnie mieć wreszcie ciura, który daje się głaskać i śpi sobie w bluzie xD. Z resztą ogonów wszystko ok, dzisiaj znów spróbuję je połączyć.
. Fajnie mieć wreszcie ciura, który daje się głaskać i śpi sobie w bluzie xD. Z resztą ogonów wszystko ok, dzisiaj znów spróbuję je połączyć. 

. Modelką była piękna Emi!
. Modelką była piękna Emi!

. Mam troszku fotek z łączenia
. Mam troszku fotek z łączenia  .
. 

.
.

. Juna ugryzła Emi w łapkę przez kraty, ale jest ok. Łączenie nam nie idzie. Niech ten kwiecień już się skończy
. Juna ugryzła Emi w łapkę przez kraty, ale jest ok. Łączenie nam nie idzie. Niech ten kwiecień już się skończy  . Do weta jutro... kolejny raz.
. Do weta jutro... kolejny raz.

. Łączenie kiepsko... na neutralnym ok, ale w pokoju by się pozabijały
. Łączenie kiepsko... na neutralnym ok, ale w pokoju by się pozabijały 

.
. 

Wymiziaj tego małego diabełka!
 Wymiziaj tego małego diabełka! 
  cóż za bitwa! Emocje sięgają zenitu.
 cóż za bitwa! Emocje sięgają zenitu.  Nie byłam zbytnio fanką tych zwierzątek, ale od wczoraj mieszkają ze mną dwie przedstawicielki tego gatunku i powiem ci, że to całkiem fajne i zabawne zwierzątka
 Nie byłam zbytnio fanką tych zwierzątek, ale od wczoraj mieszkają ze mną dwie przedstawicielki tego gatunku i powiem ci, że to całkiem fajne i zabawne zwierzątka  Powiedz mi, w czym je trzymasz?
 Powiedz mi, w czym je trzymasz?  ) i na spacerek po półce. Przykryłam czymś akwarium, bo boję się, że mi do szczurów pójdzie, ale chyba będę musiała się za czymś innym dla nich rozejrzeć... co proponujesz?
) i na spacerek po półce. Przykryłam czymś akwarium, bo boję się, że mi do szczurów pójdzie, ale chyba będę musiała się za czymś innym dla nich rozejrzeć... co proponujesz?  
  . A niedługo dostaną piaskowca. Myszoskoczki kochają się wspinać, więc klatka będzie najlepsza
 . A niedługo dostaną piaskowca. Myszoskoczki kochają się wspinać, więc klatka będzie najlepsza 

Bardzo wysypują z klatki?
  Bardzo wysypują z klatki?  Biję się z myślami co zrobić, bo popatrz: moja Kaleka to już takie wymęczone stare babsko (3 lata), najchętniej śpi i je, myślę, że takie łażenie po prętach nie byłoby dla niej dobrym rozwiązaniem, bo dodatkowo nie ma kilku paluszków u tylnej łapki... Za to Rysiek (2 lata) to szalona kobieta, skacze, kopie, bryka, biega i czuję, że w klatce byłaby frajda nieziemska.
 Biję się z myślami co zrobić, bo popatrz: moja Kaleka to już takie wymęczone stare babsko (3 lata), najchętniej śpi i je, myślę, że takie łażenie po prętach nie byłoby dla niej dobrym rozwiązaniem, bo dodatkowo nie ma kilku paluszków u tylnej łapki... Za to Rysiek (2 lata) to szalona kobieta, skacze, kopie, bryka, biega i czuję, że w klatce byłaby frajda nieziemska.   Pożyczę klatkę jutro i zobaczę jak się będą obie zachowywać, o. A te hamaczki sama zrobiłaś? Czy coś? Dowiedziałam się od byłej właścicielki moich skoków, że miały zawieszoną taką jakby poduszkę do spania - niby hamak - Kalece zaplątały się paluszki w nią i je straciła
 Pożyczę klatkę jutro i zobaczę jak się będą obie zachowywać, o. A te hamaczki sama zrobiłaś? Czy coś? Dowiedziałam się od byłej właścicielki moich skoków, że miały zawieszoną taką jakby poduszkę do spania - niby hamak - Kalece zaplątały się paluszki w nią i je straciła  Dobra, idę z tego Twojego tematu, bo znajdę jeszcze sto pytań, które chcę ci zadać
 Dobra, idę z tego Twojego tematu, bo znajdę jeszcze sto pytań, które chcę ci zadać  

)
 ) . "Hamaczki" to takie półeczki dla dzieci z Ikei. Biedna myszoskoczka bez paluszków, mam nadzieję, że jej nie boli
. "Hamaczki" to takie półeczki dla dzieci z Ikei. Biedna myszoskoczka bez paluszków, mam nadzieję, że jej nie boli