Krew w pochwie

Wszystko inne, czego nie można zakwalifikować do żadnego z podanych działów. Na przykład: kilka objawów, dotyczących ogółu zachowań chorobowych, czy niewydolność kilku organów, obejmujących zarówno wewnętrzne, jak i zewnętrzne.
To jest dobry dział, jeśli nie wiesz gdzie możesz umieścić swój post - by najlepiej pasował.

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Re: Krew w pochwie

Post autor: tahtimittari »

Za kremację przychodnia musi zapłacić firmie utylizującej zwłoki.
A jak tu nie brać pieniędzy (zwłaszcza, żewłaściciel jest informowany o ryzyku wszak i że zwierzak może nie przeżyć, a koszta się ponosi tak czy inaczej) za materiały chociażby - leki, sterylizacja narzędzi, wszystko kosztuje. I tylko się wydaje, że ten koszt jest mały, póki się nie ma z tym styczności.. Za robotę pieniędzy się w takim wypadku nie bierze, ale przecież lekarz samymi rękami zabiegu nie zrobi.. Litości.
Awatar użytkownika
gruszka1990

Re: Krew w pochwie

Post autor: gruszka1990 »

Ale słyszałam o przypadkach, akurat to dotyczyło psa, że operacja była robiona, niby piesek miał duże szanse ale zdechł i weterynarz nie wziął pieniędzy. Ze zwrotem kosztów w zupełności się zgodzę, ale w takim wypadku myślę, że wet mógłby nie brać już za robociznę. Zresztą wiem że to i tak złudne nadzieje, każdy na chleb zarobić musi
Obrazek

Obecnie przy mnie trzy dzielne siostrzyczki: Wiki, Gruba, i Lejla <3 oraz kot o imieniu Kot =)
Za TM: Maciuś, Wojtuś i Grysia[']
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne / ogół objawów”