[UKŁAD ODDECHOWY] zapalenie płuc
Moderator: Junior Moderator
[UKLAD ODDECHOWY] zapalenie płuc
Gini schudla
Gini dzis nie chce jesc
oddycha gorzej
a ja juz sie tak cieszylam
ona chyba z tego nie wyjdzie

nan&s-ka: Lunek, Twiggy i Ukochana Gini za Teczowym Mostkiem...
nie mów tak...
współczuję, i mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy
Gini umiera. Nie potrafie podjac decyzji, dr Wojtys tez nie chceBlagam szybko o kom. do Bieleckiego!

badz przy niej caly czas... niech wie, ze jestes obok i nie zostawisz jej... najwazniejsze, zeby czula sie spokojna i szczesliwa... cudow nie zdzialasz, ale mozesz sprawic, zeby chpciaz psychicznie czula sie lepiej... trzymam kciuki za was obydwie...
Dzieki palatino za tel. Mala dostala na polecenie dr Bieleckiego Fenicort (steryd) i Furosemid. ma chyba obrzek pluc
jest ciutke lepiej ale wciaz stan krytyczny. Jesli wytrzyma o 18 zbada ja dr Bielecki. i on podejmie decyzje. Gini jest spokojniutka, cichutka...Mozemy juz tylko byc...

trzymam kciuki 
Bądź z nią teraz cały czas.Tak jak pisała krwiopijka.
Trzymam kciuki za to żeby Bielecki pomógł.
Trzymam kciuki za to żeby Bielecki pomógł.
Figa i Julka u mnie
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
Pestuś, Ziutuś, Kofi i Lafi biegają razem za Tęczowym Mostem w Krainie Wielkich Dropsów
przelamcie wreszcie ta zla passe...powodzenia.. :!:
zostaly tylko koty i papugi....
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
[']: Rocky,Gaja,Gryzelda,Maja,Doti,Arka i Tosia
http://tailending3.blog.pl
http://www.empatia.pl
Po pierwszej dawce sterydu i Furosemidzie bez zmian bylo, dopiero po Aminophilinie cos drgnelo... Gini oprzytomniala troche i dowiozlam ja do Bieleckiego. Nie wiadomo co i jak bedzie. Mala zyje ale...to byl chyba obrzek pluc, nie wiadomo z czego i w ogole...zjadla odrobine, teraz spi... Jutro, jesli przezyje ( a przezyje i juz!) po poludniu ma ja znow zobaczyc Bielecki i zastanawiac sie... Bo to bylo cos naglego i bardzo powaznego, jakby obok postepujacego zapalenia. Zmeczona jestem...nie wiem jak bedzie...ale dzieki wszystkim. dziewczyny, ktore pomogly mi ustalic kom. do doktora- Kochane jestescie! Ona juz umierala, nie przezylaby bez jego pomocy i meczyla sie przy tym bardzo...

Cieszę się, że mogłam pomóc!
Trzymam kciuki!
Trzymam kciuki!
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
(P.Coelho)
Nie mialam dostepu do netu wiec teraz dopiero pisze. Po czwartkowej "akcji" w piatek znow bylysmy u dr Bieleckiego, robic zdjecie. mala miala szmery jakies dziwne, ktore wczesniej nie wystepowaly- na zdjeciu, oprocz postepujacego "zapalenie pluc" widac zmiany w oskrzelach, slady po plynie, ktory pewnie byl przyczyna tak ogromnej dusznosci. Poza tym Gini ma powiekszony mocno piersiowy wezel chlonny i przesunieta tchawice
a obraz serducha zamazany
Brzmi to wszystko nieciekawie ale Giniusia je i w ogole jej samopoczucie wrocilo do stanu sprzed tego okropnego ataku. Dostala tez Bactrim- mamy nadzieje, ze pomoze na ow stan zapalny oskrzeli, ktory wywiazal sie dodatkowo, obok jej choroby pluc. Musimy dawac lek, inhalowac i czekac...

Trzymaj sie i nie poddawaj! Teraz to juz musi sie udac.
Jesli mała dostaje furosemid to pamiętaj ze on odwadnia organizm, wiec podawaj jej nawet na siłe płyny.
Jesli mała dostaje furosemid to pamiętaj ze on odwadnia organizm, wiec podawaj jej nawet na siłe płyny.
Koniec szczurzej epopei....
['] Ash, Tasha, Missi, Matylda, Root, Hash, Pinki, Mju, Dimon, Karina, Ciamek, Śnieżynka Duża, Śnieżynka, Lilu, Lila
['] Ash, Tasha, Missi, Matylda, Root, Hash, Pinki, Mju, Dimon, Karina, Ciamek, Śnieżynka Duża, Śnieżynka, Lilu, Lila
Ojej....trzymam kciuki za małą...niech komuś sie wreszcie uda pokonać te choróbska!
Olka