. Np w kamieniu (jak wapń), albo w formie płynnej, by wlać do poidełka? To by było ciekawe
. Np w kamieniu (jak wapń), albo w formie płynnej, by wlać do poidełka? To by było ciekawe 
Moderator: Junior Moderator

:] a jak pomacham palcami i się troszkę powyrywam - o! - wtedy są najbardziej rozradowane
 :] a jak pomacham palcami i się troszkę powyrywam - o! - wtedy są najbardziej rozradowane  biegają po mnie i gryzą :] a potem liżą
 biegają po mnie i gryzą :] a potem liżą  samiczki nie mają takich wojowniczych zapędów
 samiczki nie mają takich wojowniczych zapędów 

zapraszam!
 zapraszam!

ale nie do krwi...
 ale nie do krwi... . tyle ze gryzie jedynie koniuszek palca z paznokciem. nie gryzie innej czesci dloni. przed chwila wlasnie uzarl mnie w kciuk gleboko do krwi, a tylko polozylam reke obok niego i delikatnie dotykalam.
. tyle ze gryzie jedynie koniuszek palca z paznokciem. nie gryzie innej czesci dloni. przed chwila wlasnie uzarl mnie w kciuk gleboko do krwi, a tylko polozylam reke obok niego i delikatnie dotykalam.
 Gdy czytam podchodzi i gryzie.
    Gdy czytam podchodzi i gryzie.  Robi to równo i gładko
   Robi to równo i gładko